Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
O Tsopanhs → Kai
αυτό σκοπεύω να κάνω. μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον η διαδραμάτιση της σειράς. Τι πλοκή είναι αυτή, με συναρπάζει :wooi2:
Ιαν 11 2012 18:02
Kai → O Tsopanhs
Ωωωωωω, μια χαρά!
:if: Πολύ χαίρομαι. Νιώσ' το επίσημα και μη επίσημα και προχώρα ακάθεκτος στης 2η season.
Ιαν 11 2012 17:57
O Tsopanhs → Kai
ναι τώρα που σε 2 επεισόδια τελειώνω το lost canvas το πρώτο, θα το νιώσω επίσημα αυτή τη φορά :orly:
Ιαν 11 2012 17:56
Kai → O Tsopanhs
:if: Ναι, μού είπε η Zura ότι πλέον αρχίζεις να νιώθεις κι εσύ το Comos μέσα σου όλο και περισσότερο. Εύγε, παιδί μου. Εύγε.
Ιαν 11 2012 17:51
O Tsopanhs → Kai
Ε και μέχρι να σκουπίσω τα βουρκωμένα μάτια δε θέλω άλλα 10'. Βλέπεις πως ο χρόνος περνάει. Άσε που ενδιάμεσα βλέπω και λίγο Saint Seiya :orly:
Ιαν 11 2012 17:44
Kai → O Tsopanhs
Α, μην ανησυχείς, δεν παραξηγώ που καθυστερείς. Καταλαβαίνω πως είναι λόγω της συγκίνησης που μου αφήνεις vm. Ε, μέεεεχρι να πατήσεις το ένα πλήκτρο, να μην παίρνει 10' ας πούμε λόγω των βουρκωμένων ματιών;
Ιαν 11 2012 08:44
O Tsopanhs → Kai
άσε το ξύλινο πάτωμα στο δωμάτιό μου μούλιασε. όσο για τα άδεια κιβώτια και όχι πακέτα, χαρτομάντιλα δεν θέλω να το σχολιάσω. :hiding_something:. Πάλι καλά όμως που με θυμήθηκες γιατί δε ξέρω και εγώ που θα έφτανα με τη κατάθλιψη που με είχε πιάσει.
ΥΓ: Ναι το ξέρω απαντάω μετά από πολύ ώρα :orly:
Ιαν 11 2012 00:49
Kai → O Tsopanhs
:hero: Φαντάζομαι κλάμα στα πατώματα που πλέον θα αστράφτουν από τα πικρά, ασταμάτητα δάκρυα και δεκάδες άδεια πακέτα χαρτομάντιλων να γεμίζουν στοίβα τις γωνίες.
:nanana: Σημασία όμως έχει ότι όλα πήγαν καλά και σου έκανα την τιμή να σου ευχηθώ, μη στεναχωριέσαι άλλο!!!
Ιαν 10 2012 16:32
O Tsopanhs → Kai
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου :wooi2: γιατί όπως είπες και εσύ είχα πέσει σε μεγάλη στεναχώρια :emptyonexg1::emptyonexg1:. Αλλά αφού μου ευχήθηκες τώρα είμαι μια χαρά :wooi2::wooi2:
Ιαν 10 2012 16:11
Kai → O Tsopanhs
:hero: Ξέχασα να ευχηθώ και για την ονομαστική εορτή, αλλά επειδή ξέρω ότι στεναχωρήθηκες πολύ γιατί ποιος δεν στεναχωριέται άλλωστε όταν δεν του εύχομαι εγώ, χρόνια πολλά και ξανά ό,τι επιθυμείς. Να σε χαίρονται η οικογένειά σου και το κοπάδι σου.
Ιαν 09 2012 22:03
O Tsopanhs → Kai
Δε τα παραλέω, είναι η αλήθεια. Και προς ενημέρωση σου που και που είμαι καλός. ρώτα και την άλλη.
Νομίζω πως νιώθω κάτι. Είναι το Cosmos? Όχι κάτσε στομαχόπονος είναι. Μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα το νιώσω και εγώ. Λογικό είναι να ενθουσιάζεσαι. Εγώ ήρθα :hero: (ο μετριόφρων)
Ιαν 05 2012 14:21
Kai → O Tsopanhs
:hahaha: Ειδικά στην πρώτη season άψογη δεν θα την έλεα αλλά σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. (Τι καλός που είσαι XD) Το θέμα είναι να βλέπεται.
:if: E, το θέμα είναι να το νιώσεις κι εσύ το Cosmos μέσα σου. Βλέπω νέο αίμα να έρχεται με ενθουσιασμό και συγκινούμαι.
Ιαν 05 2012 13:03
O Tsopanhs → Kai
Arigato :D Ευχαριστώ για τις ευχές και όλα τα συναφή που τις ακολουθούν.
Όσο για το Saint Seiya το κατέβασα από το σίτε σας και μπορώ να παραδεχτώ πως έχεις κάνει άψογη δουλειά. Και επίσης ο Tenma μπορεί να νιώσει το κόσμος μέσα του. Ο τυχερός...
Ιαν 05 2012 12:49
Kai → O Tsopanhs
Happy birthday to you!!!
Πολύχρονος + όλες τις κλασσικές ευχές + ό,τι άλλο επιθυμείς.
Ιαν 05 2012 11:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται