Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
O Tsopanhs → Kai
ναι. μπορεί ο Tenma με αυτό το τρόπο να βρεθεί σε δίλημμα στο μέλλον και να βάλει τη φιλία του με τον Alone πάνω απ' όλα. Το φαντάζεσαι ο Άδης να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Alone και για το χρονικό διάστημα όπου ο Alone θα έχει πάρει το σώμα του πίσω να πει στον Tenma σκότωσέ με... καν' το ...
Ιαν 12 2012 12:55
Kai → O Tsopanhs
Αυτό ακριβώς. Και όσο να'ναι είναι πιο ενδιαφέρον γιατί παίζει και το θέμα τις φιλίας τους ενδιάμεσα.
Ιαν 12 2012 10:45
Kamen Tantei Zura → O Tsopanhs
Ξέρεις ποιος είναι ο Αιγόκερως έτσι; :p :himitsu:
Ξεσκάς από το διάβασμα με το Saint Seiya;
Ιαν 12 2012 07:09
O Tsopanhs → Kai
συμφωνώ πως το όλο θέμα δεν γίνεται κουραστικό καθώς έχουν γίνει λίγες αναφορές για τη μάχη μεταξύ Άδη-Πήγασσου. Δίνουν πιο πολύ έμφαση στη μάχη μεταξύ Tenma-Alone παρά Άδη-Πήγασσου.
Ιαν 12 2012 00:05
Kai → O Tsopanhs
Το καλό είναι πως δίνεται μεγάλη βάση στις μάχες των Gold Saint. Το θέμα Άδης-Πήγασσος δεν με χάλασε ιδιαίτερα, ειδικά στο τέλος, γιατί οκ, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά μέσα στις υπερβολές του, δεν με κούρασε. Δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να φαίνεται χαζό, κουραστικό κλπ σε άλλους, αλλά δόθηκε ωραίο.
Τουλάχιστον στο Saint Seiya δινόταν και μια δικαιολογία που προστατεύαν όλοι τον Πήγασσο (που ισχύει και στο Lost Canvas αλλά ευτυχώς δεν φτάνει σε τέτοια υπερβολή) αντίθετα με άλλα manga που για κάποιον ανεξήγητο λόγο τρέχουν όλοι να θυσιαστούν για τον πρωταγωνιστή "γιατί βασίζονται πάνω τους για να τους σώσει".
Ιαν 11 2012 21:20
O Tsopanhs → Kai
κοίτα η πράξη είναι που με συγκινεί. τώρα το όλο θέμα πως Πήγασος συνδέετε με τον Άδη σε κάθε μάχη είναι κάπως -.-
Ιαν 11 2012 21:15
Kai → O Tsopanhs
ΧD Εμένα δεν μου αρεσε που θυσιάστηκε για να προστατέψει συγκεκριμένα τον Tenma, αλλά μου άρεσε γενικότερα.
Ιαν 11 2012 20:37
O Tsopanhs → Kai
και εμένα μου άρεσε. θυσιάστηκε για να προστατέψει τον Tenma. (bow)
Ιαν 11 2012 20:36
Kai → O Tsopanhs
:hahaha: Όλοι τους κάπως έτσι είναι.
:if: Aldebaran. Μου είχε αρέσει πολύ η μάχη του.
Ιαν 11 2012 19:44
O Tsopanhs → Kai
ευτυχώς. Αιγόκερος ftw :hero:
ρε αυτός ο Aldebaran πολύ suicidal είναι. τώρα στο 12 επεισόδιο χάλασε ολόκληρη ακοή. αλλά καλό είναι και αυτό. δείχνει πως είναι έτοιμος να θυσιαστεί για προστατεύσει τους άλλους
Ιαν 11 2012 19:40
Kai → O Tsopanhs
Μέχρι το τέλος της δεύτερης season δείχνει τους 11. Ένας από αυτούς δεν έχει ούτε 1 ατάκα και 2 πιάνουν κουβεντούλα σε μια φάση αλλά δεν τους βλέπεις να κάνουν και πολλά.
Ναι, τους βλέπεις όλους μετά λίγο αργότερα στο manga :hahaha:
Ιαν 11 2012 19:34
O Tsopanhs → Kai
τι να κάνουμε. η το νιώθεις η όχι :hero:
ερώτηση: δείχνει και τους 12 χρυσούς ιππότες?
Ιαν 11 2012 19:31
Kai → O Tsopanhs
:hero: Είσαι ήρωας.
Φυσικά φταίει που νιώθεις το Cosmos μέσα σου.
Ιαν 11 2012 19:26
O Tsopanhs → Kai
μη μου τα λες αυτά. πέφτω από τον ουρανό. λιποθυμώ.... οκ συνήλθα. δε πειράζει θα το υποστώ και τούτο το φαρμάκι
Ιαν 11 2012 19:16
Kai → O Tsopanhs
:wooi2: Πού να δεις τι γίνεται στη συνέχεια, πώς σε κόβει απότομα στη δεύτερη season και σ' αφήνει στα κρύα του λουτρού και πώς θα θέλεις μετά να διαβάσεις το manga.
Ιαν 11 2012 18:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται