Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zane → Lord Leon

Λοιπόν,τσέκαρα 4 άρθρα από το λινκ που έδωσες για να έχω μια ολοκληρώμενη εικόνα.Στα πολύ θετικά του είναι ότι παραθέτει πηγές από έρευνες για τα περισσότερα που λέει,καθώς και κάποιες ιστορικές αναφορές που είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες. 'Ομως πέφτει στην κλασική λούμπα,ότι δηλαδή προβάλλει πολύ την προσωπική του εμπειρία. Κάτι τέτοιο δεν θα ταν κακό αν μιλάγαμε π.χ για πρασινάδα,που όλοι πάνω κάτω ''κλάνουν'' το ίδιο με αυτήν.'Ομως όταν μιλάμε για χημικές ουσίες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Η επίδραση που έχει το LSD η' η μεφεδρόνη από άνθρωπο σε άνθρωπο μπορεί να είναι χαοτικά διαφορετική,αφού εκεί κύριοι παράγοντες είναι και ο σωματότυπος και ο χαρακτήρας του καθένα.Για αυτό και είναι ολέθριο σφάλμα να προβάλλεις προσωπικές εμπειρίες σε τέτοια θέματα σε τρίτους. Αν κάποιος αποφασίσει να βάλει χημεία στο σώμα του δεν πρέπει [B]επ' ουδενί [/B]να το κάνει βασιζόμενος σε περιγραφές άλλων,αλλά να το κρίνει από επιστημονικά άρθρα,μελέτες,αυτοσκιαγράφηση του χαρακτήρα του και εκτίμηση των ''λειτουργιών'' του δικού του οργανισμού.Το ίδιο ισχύει και για την συχνότητα.Πολλοί ακούνε από μερικούς που παίρνουν αυτά 8-10 φορές κάθε χρόνο(σε ποιο μεγάλη συχνότητα είναι ήδη κλάφτα Χαράλαμπε κατά την γνώμη μου)και νομίζουν ότι επειδή αυτοί δεν πάθαν κάτι,οι εξετάσεις τους είναι τζιτζι κτλ,θα γίνει το ίδιο κ μ αυτούς.Νομίζω παράλληλα γίνεται και κατανοητός και ο κυριότερος λόγος που δεν ήθελα να αναφέρω αν έχω η' όχι προσωπική εμπειρία τις προάλλες. Κατά τ άλλα,όπως ήδη ανέφερα,είναι ένα αρκετά ενημερωτικό blog,που αξίζει να το τσεκάρει κανείς μια στο τόσο,είτε παίρνει είτε όχι,για απόκτηση γενικών γνώσεων για αυτόν τον τομέα κυρίως.
Jul 24 2011 18:50
Photo

Zane → Lord Leon

Δεν κατάλαβες φίλε,η απάντησή μου στην πρώτη σου παράγραφο ήταν απλά ξεκαθαριστική με κάποια δόση χιούμορ,και καθόλου σαρκαστική.Ξεκαθαριστική ήταν γιατί όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις στο Ιντερνετ συνήθως οι γραφόντες χαρακτηρίζονται ως πρεζόνια η' ως ποζέρια.Παρ' όλο που το είπες για πλάκα,μπορεί μερικοί να το εκλάμβαναν ως δεδομένο,απλά μου έδωσες την ευκαιρία να (ξανα)εξηγήσω τον λόγο των προηγούμενων ποστς. Η δεύτερη παράγραφος η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψε κάπως,όχι γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να κυρήσσεις την αποτροπή προς την ''πρέζα''(εξάλλου δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο,ο καθένας έχει τις απόψεις του)αλλά γιατί μπήκες σε ένα ανούσιο τρυπάκι σύγκρισης και μάλιστα συγκεκριμενοποίησες τον ''αντίπαλο'' χρησιμοποιώντας β' πληθυντικό πρόσωπο(λέγοντας εσείς) παίρνοντας σαν γεγονός ότι οι γραφόντες απαραίτητα παίρνουν τρίπες,κουμπιά και χρώμα όπως λες. 'Οπως είπα και πριν,παρ' όλο που αναγνώρισα το γεγονός ότι μπορεί να αστειεύεσαι,έπρεπε να απαντήσω με το ανάλογο ύφος,όχι για λόγους εγωισμού,αλλά γιατί αν δεν το έκανα θα ήταν σαν να παραδέχομαι αυτόματα ότι που και που tripάρω,κάτι που είτε ισχύει είτε όχι,σίγουρα δεν πρέπει να προβάλλεται σε ανοιχτό φόρουμ,για ποίκιλους λόγους. Το blog που παρέθεσες θα το τσεκάρω μόλις βρω χρόνο,ίσως και μέσα στην μέρα,και θα σου πω τις εντυπώσεις μου.
Jul 23 2011 15:25
Photo

Lord Leon → Zane

Η πρωτη μου παραγραφος ήταν "πειραγμα" για το ποσοι παρακολουθουσαν την ωραια κατα τα άλλα συζητηση, και η δευτερη αυτοσαρκαστικη ως προς την κουραση μου. προσωπικά, εχω το δικο μου μερίδιο χρησης (ουτε δοκιμης, αλλα ουτε και καταχρησης) καποιων ουσιων, και σε καμια περιπτωση δεν θα υποστηριζα οτι τα "νομιμα" τυπου αλκοολ η τσιγαρο, είναι καλύτερα ή λιγότερο βλαβερά από τα "παρανομα". Μαλλον το αναποδο, και υπο προυποθεσεις. Πόσο μαλλον να πω στα σοβαρά "κοφτε την πρεζα" (θα προτιμουσα το όχι στις καταχρησεις, αλλα αυτό είναι αλλη κουβεντα) ή ακόμα χειρότερα να "δειχτώ" επειδη πίνω ούζο. Και εγωισμο και ψωνιο εχω, αλλα οχι σε τετοιες paparyes. Για αυτο σου είπα ο,τι, το τι διαβασες και το τι καταλαβες, ειναι δυο τελειως αλλα πράγματα. Αν θες παλι να κριτικαρεις το χιουμορ μου, να το δεχτω ευχαριστως, καθως ειναι κατι τελειως υποκειμενικο. Υπαρχει ομως ενα αλλα: θα επρεπε να το καταλαβεις πρωτα για να κανεις μια αξιολογηση της προκοπης, κατι που προφανως δεν εγινε. Ειπα να το ηρεμησω στην τρυπα, μιας και δεν ελεγες να χαμηλωσεις το εγω σου, αλλα αν παρολαυτα γουσταρεις να συνεχισεις ειρωνιες και σαρκασμους και να βλεπεις εχθρους εκει που δεν υπαρχουν μπορω να ακολουθησω και εκει και να το διασκεδασω υπερ του δεοντως, αν μπορεις οντως να μου δωσεις ενα καλο και διασκεδαστικο ματς. Θα προτιμουσα ομως να τσεκαρεις το λινκ που σου δωσα και να μου πεις εντυπωσεις.
Jul 23 2011 14:39
Photo

zoro77 → Zane

χαχαχαχαχαχα!! Τωρα με εστειλες xD
Jun 26 2011 13:16
Photo

Zane → zoro77

A όχι,τα αμελέτητα παράγουν τεστοστερόνη και λιγότερη τεστοστερόνη=χαμηλότερες επιδόσεις.Με τι μούρη θα βγεις μετά στην κοινωνία,με τι μούρη θα αντικρίσεις το πρόσωπό της το δειλινό?!Στο δίλλειμα λοιπόν που έθεσες κολλάει και το ρητό:A man must perform great [B]or not perform at all:rofl:[/B]:rofl::P
Jun 26 2011 02:52
Photo

zoro77 → Zane

σωστοοοος xD! [SPOILER]Μονο που το πολυτιμοτερο ειναι το κεντρικο. Γιατι αν χασεις το δεξι εχεις και ενα αριστερο. Αν χασεις ομως το κεντρικο τοτε τι να τα κανεις τα αλλα δυο?:P[/SPOILER]
Jun 25 2011 21:32
Photo

Zane → zoro77

Ε ναι,εξάλλου έρχονται κάποιες στιγμές στην ζωή ενός άντρα που πρέπει να ρισκάρει ότι πολυτιμότερο έχει για να αποδείξει την αξιοπιστία του:bleh::bleh:
Jun 25 2011 11:14
Photo

zoro77 → Zane

[SPOILER][QUOTE=Zane;510170]Chapter ήταν αυτό η' τρέιλερ?:unsure: Τέσπα πάντως προβλέπω ότι με το νέο skill του Brook θα πέσει πολύ γέλιο στο μέλλον.Καλά που βγήκα και σωστός σε αυτά που είπα για τον λόγο που τους σταμάτησε ο jinbei(γλύτωσα και το δεξί,χνιεχ!)[/QUOTE][/SPOILER] γλυτωσες,γλυτωσες xD:P
Jun 24 2011 14:34
Photo

Kaidou → Zane

Ποοοοο φοβερο το στοιχημα. Τα τελευταια χρονια εχω σαν ονειρο να δω απο κοντα τον τιτανομεγιστο,υπερτιτανιο,υπεροκεανιο CATMANNNNNNNNNNN. Mακαρι να το χασω.:blingeye2::blush2::joyful:
Jun 22 2011 23:21
Photo

Zane → Kaidou

'Οποιος χάσει θα πάει στα Παρατράγουδα και θα πει ότι έχει πρόβλημα στύσης:bleh::bleh: Πάντως ομολογώ ότι αυτά τα λόγια του Oda δεν τα ήξερα,αλλά και πάλι χλωμό μου φαίνεται... Τέσπα εδώ θα μάστε,λογικά σε καμιά δεκαριά chapters θα μάθουμε ποιος έπεσε μέσα:D
Jun 22 2011 21:23
Photo

Kaidou → Zane

Πες ποσο ειναι το στοιχηματακι.... Εγω δεν εννοουσα οτι θα τους λεει τι παιζει σε καθε νησι.Δεν νομιζω να εχει τετοιες γνωσεις ο Jinbe.Αυτο που λεω ειναι οτι ισως εχει καποιες γνωσεις για τους Σιτσιμπουκι και τις Μαρινες.Πιστευω οτι θα το κανει για να διαφοροποιηθει ο οντα σε αυτον τον τομεα καθως ολοι οι προηγουμενοι ειναι νεοι χωρις εμπειριες και γνωσεις για την πειρατικη ζωη.Ο Οντα ειχε πει παντως πως το νεο μελος του πληρωματος θα ειναι ενα former boss.Οι πριγκιπες δεν μου αρεσουν σχεδιαστικα(ειπαμε απλο το σχεδιο αλλα αυτοι παραειναι απλοι :P )
Jun 21 2011 22:30
Photo

Zane → Kaidou

Mα δεν χρειάζεται ένας έμπειρος στο πλήρωμα,αυτή είναι και η μαγεία του ΟΡ,το άγνωστο και η αποκόμιση εμπειριών από τους ίδιους.Και πολλά να μην ξέρει για την WG(που χλωμό),ξέρει πολλά για το new world,φαντάσου σε κάθε νέα τοποθεσία που θα πηγαίνουν να τους λέει από πριν ο Jinbei τι παίζει...Αυτό δεν γινόταν ποτέ στο ΟΡ και δεν νομίζω να γίνει και τώρα Τώρα για τον στόχο του Jinbe,άμα κάνανε μέλος του πλήρωματος κάθε μέλος που έχουν βοηθήσει οι straw να εκπληρώσει έναν στόχο του,τώρα θα πρέπε να είχαν σχηματίσει αρμάδα ολόκληρη:D Τέλος πάντων,αυτά είναι απλά υποθέσεις,αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει ο jinbe strawh,αν θες πάμε ένα στοιχηματάκι για το θέμα:P
Jun 21 2011 18:17
Photo

Kaidou → Zane

Nope ;) Πιστευω οτι η ιστορια βρισκεται σε ενα τετοιο κομβικο σημειο που πρεπει να αρχισουμε να μαθαινουμε στοιχεια και χαρακτηρες που ως τωρα δεν γνωριζαμε και πολλα γι'αυτους.Ουτως ή αλλως νομιζω οτι ο Jinbe δεν γνωριζει πολλα για την WG και τους Marines.Οι γνωσεις του για αυτες τις 2 δυναμεις ειναι επιφανιακες.Το πολυ πολυ να γνωριζει καποια πραγματα για τους Shichi,τον Sengoku αντε και τους Admirals που ακομι και αυτα ο Οντα μπορει να μας τα αποκαλυψει με τον δικο του βασανιστικο τροπο.Ασε που λειπει ενας "εμπειρος" στο πληρωμα με λιγες παραπανω γνωσεις για το new world,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα ξερει και ολα,απλως καποιες στοιχειωδεις καθοδηγητικες γνωσεις... Απο οτι καταλαβα απο το flashback ο Τζινπε μετα τον θανατο του Tiger και της Otohime ισως να θελει να συμφιλιωσει τα δυο ειδη.Οπως ολα τα μελη του πληρωματος εχουν απο εναν στοχο ετσι και ο δικος του θα ειναι αυτος. Αλλα οπως ειπες Οντας ειναι αυτος :P
Jun 19 2011 22:46
Photo

Zane → Kaidou

Καταρχήν να σε καλά:drinks: Τώρα για το νέο μέλος,δεν νομίζω να ναι ο Jinbei γιατί στην ιστορία έχει περισσότερο μια καθοδηγητική και υποστηρικτή φιγούρα(σαν τον Rayleign,Shanks,Kuma κτλ).Αν έχεις παρατηρήσει,ο Oda βάζει στο πλήρωμα του Luffy άτομα που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες η' και λιγότερες εμπειρίες απ' αυτόν.Αν βάλει τον Jinbei θα μάθουμε μονομιάς πολλά πράγματα για την World Goverment,το New world,αφού ήταν Schichibukai και θα χαλάσει το τέμπο της αργής αποκάλυψης των μυστηρίων που μας έχει συνηθίσει το ΟΡ. Αλλά όπως ξαναείπαμε,με τον Οda ποτέ δεν ξέρεις;)
Jun 19 2011 15:39
Photo

Kaidou → Zane

Ετσι για την κουβεντα( και γιατι μου αρεσει ο λογος σου και οι αποψεις σου ;)) ποιος πιστευεις θα ειναι το νεο μελος του πληρωματος;Εγω ψηφιζω Jinbei δαγκωτο!
Jun 17 2011 23:11