Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → Zane

:congrats: Δηλαδη εχω ακομι καιρο για να ανεβω στην ιεραρχια?:emptyonexg1:
Oct 05 2011 16:44
Photo

Zane → Kaidou

Mην χαίρεσαι,απλό μέλος θα σαι:bleh:
Oct 05 2011 16:40
Photo

Kaidou → Zane

Really?!?:shock::kawaii::blush2:
Oct 05 2011 16:39
Photo

Kaidou → Zane

Με βλεπω συντομα να κανω ενα ταξιδακι στην Ιαπωνια για να μαζεψω τα ασυμαζευτα.(ισως χρειαστει να απειλησω τον Oda)
Sep 29 2011 22:56
Photo

Zane → Kaidou

Eγώ αν χάσω το στοίχημα θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνει κάθε σωστός άντρας που τιμάει τον λόγο του και τα παντελόνια του Θα φύγω απ την χώρα να γλιτώσω :P
Sep 29 2011 20:30
Photo

Kaidou → Zane

Χμμμ,τι ειναι καθαρευουσα?:hmmm: PS:Πλακα κανω :P Edit:Εσυ τι θα κανεις αν χασεις το στοιχημα;Αντε γιατι το πολυ το γλειψιμο το βαριεμαι και εγω!!Ειναι δυσκολο να σε μεταπεισω... :bahhh:
Sep 29 2011 16:40
Photo

Zane → Kaidou

Aπό δω και μπρος θα ποστάρω στην καθαρεύουσα για να μην καταλαβαίνεις τι γράφω και με γεμίζεις με vms:bleh::bleh::bleh: P.S:thx:P Edit:Πλάκα έκανα ε,δεν πιστεύω να το πήρες σοβαρά κ να μου κρατάς μούτρα:P
Sep 29 2011 16:32
Photo

Kaidou → Zane

Παλι,σωστα τα λες!!:riiight:
Sep 29 2011 16:28
Photo

zoro77 → Zane

σωστος!
Sep 27 2011 16:03
Photo

Zane → zoro77

Kαι μετά πως θα κάνω την διαφορά?:P Είχα κάνει ένα πρόχειρο ψάξιμο μέσω γκουγκλαρίσματος παλιά αλλά δεν με συγκίνησε κάποιο.'Iσως ξαναψάξω στο προσεχές μέλλον:D
Sep 23 2011 13:25
Photo

zoro77 → Zane

βαλε και κανα αβαταρ επιτελους:P
Sep 22 2011 20:56
Photo

Zane → iristella

Mάλιστα.Fair enough αυτά που λες,αν και flamming δεν είδα και δεν νομίζω ότι η ειρωνία έφτασε σε παραπάνω επίπεδα από αυτά που προειπώθηκαν(νομίζω μια άλλη φορά είχα αναγνωρίσει ότι ξέφυγα οπότε δεν προσπαθώ να το παίξω λουλούδι αμύριστο),συγκριτικά και με παρόμοιες φάσεις στο φόρουμ Εν πάσει περιπτώση,όπως είπα και προηγουμένως θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήπιος Όσο για την σοκολάτα,είναι ήδη το αγαπημένο μου γλύκισμα,άρα μάλλον θα αυξήσω την δόση και θα με πιάσει,αλλά αν κάτι τέτοιο δεν στεφθεί με επιτυχία,θα εκτιμήσω την αλτρουιστική προσφορά σου και θα σε ειδοποιήσω για να μου τις στέλνεις στο Δαφνί xD
Sep 22 2011 20:49
Photo

iristella → Zane

Aπό το thread έβγαλα το συμπέρασμα ότι παίρνεις πολύ σοβαρά πράγματα που δεν αξίζει να λαμβάνονται ως τέτοια. :P Γι αυτό σου έστειλα το vm όχι για να σου κάνω παρατήρηση επί του thread. Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιός το ξεκινάει (γι αυτό και είπα όσο και να σε πνίγει το δίκιο). Είναι και ποιος το περνάει σε άλλο επίπεδο. Όταν η ειρωνεία ξεπερνάει κάποια όρια και γίνεται απροκάλυπτα επιθετική και flamming ναι τότε ποινικοποιείται στο forum. Πάντως για να βοηθήσω τις ασκήσεις ηρεμίας σου I am willing to share chocolate. Εμένα τουλάχιστον με εχει σωσει από άπειρα εγκεφαλικά. ^_^
Sep 22 2011 19:26
Photo

Zane → iristella

Ε?Ποιο πνίξιμο δίκιου?Δεν νομίζω να ήμουν εγώ αυτός που το ξεκίνησα. Δεν ξέρω ποιος σου έκανε report/παράπονα για το θέμα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,αλλά αν κοίταξες εσύ το θρεντ και έβγαλες πόρισμα ότι εγώ ήμουν που πρωτίστως ''φόρτισα την ατμόσφαιρα'' όπως λες,ε οκ,σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εκτός αυτού δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει ποινικοποιηθεί η ειρωνία-ίσα ίσα που απ' όσο έχω δει χρησιμοποιείται κατά κόρον-,πόσο μάλλον δε,όταν χρησιμοποιείται σαν ύσταση λύση όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι του λες ή σε έχει θίξει αυτός πρώτος.Κοίτα τώρα για παράδειγμα τι έχει γράψει αυτός ο Kalamaris στο θρεντ.Θα φταίω εγώ αν του απαντήσω με φουλ ειρωνία στην Black hole? Τέλος πάντων,επειδή όντως δεν είναι ωραίο να δημιουργείται σούσουρο(λέμε τώρα:D)θα προσπαθήσω απο δω και μπρος [B]από πλευράς μου [/B]να είμαι πιο ήπιος(αν και είναι δύσκολο εδώ μέσα,αλήθεια!)
Sep 22 2011 17:12
Photo

iristella → Zane

Zane παιδί μου πιο χαλαρά. Οκ νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο στα βάσανα του μαθητή αλλά μπορείς να πεις τα ακριβώς ίδια πράγματα, χωρίς να θίγεις τους συνομιλητές σου και να φορτίζεις την ατμόσφαιρα. :) Take it easy.
Sep 22 2011 01:32