Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
psofia → LucyBR
Moυ έδωσαν, αλλά είχα και δικιά μου! Είχα προβλέψει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο... :hihi2:
Ιούλ 13 2008 15:44
LucyBR → psofia
oh good then! ^^ if it does, θα φροντισω να μη γλιτωσετε την εκνευριστικη μου παρουσια! :hehehe:
poor you! *pats* did anyone give u a towel or something at least ή σε αφησαν να τουρτουριζεις??
Ιούλ 13 2008 15:41
LucyBR → Zoro
LOL! XD καραβοσκοινο να παρεις! ειναι το πιο ανθεκτικο! :pp
oh but why?? ;_____; i even gave a big hint! never underestimate the power of a good old google search!
(λυπηθειτε με κι εμενα, δεν εχω αλλου ειδους ταινιες να βαλω.... :unlucky:)
Ιούλ 13 2008 15:38
psofia → LucyBR
Ναι ήταν πολύ ωραία! Λογικά θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο!
Για την ακρίβεια, είχα δύο προσχεδιασμένα ατυχήματα... χΔ
Ιούλ 13 2008 15:38
LucyBR → psofia
oh hey! ^^ για να σας λειψω! :ppp (lame j/k)
επρεπε δυστυχως να παρευρεθω σε μια οικογενειακη υποχρεωση και απο το μεσημερι περιπου ημουν στο Χαλανδρι... ;__________;
ακουω περασατε πολυ ομορφα tho! :33
(αν και εσυ in particular ειχες καποιο προσχεδιασμενο "ατυχημα"?? :p )
Ιούλ 13 2008 15:35
Zoro → LucyBR
Ευχαριστο για το τσιροτακι!:P
Εγω παω να βρω κανα καλο σχοινι,ωραιο,ανθεκτικο και στα μετρα του λαιμου μου!!
{ουτος η αλλος την ταινια σου δεν την βρισκω!!XD}
Ιούλ 13 2008 08:42
LucyBR → Zoro
srsly, δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα! την τυπισα στο screenshot τη θυμαμαι crystal-clearly και ειναι και σε φαση "θεουσα" και δε συμμαζευεται...
εχω μια αμυδρη εντυπωση οτι ειναι απο κει... να δουμε τι θα πει και το "τερας" (γνωσεων παντα) ;pp
Ιούλ 12 2008 22:56
Zoro → LucyBR
Μωρ λες να ειναι ο Edward??!:hahaha:
Ετοιμαζομουν να σου γραψω οτι δεν παιζει με τπτ να ναι αυτη,αλλα μετα το σκεφτηκα λιγο και περασε καιρος που την ειδα και ισως δεν θυμαμαι καλα:nosey:
Ετσι και ειναι αυτη τελικα θα με βρεις κατω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου!:P
Ιούλ 12 2008 22:53
LucyBR → Animesuki
well... μη συγκρινουμε και ανομοια πραγματα... προσωπικα το διαβαζω το vampire knight αλλα και παλι απεχει πολυ απο οποιαδηποτε δουλεια της Yuki-sensei κατα την ταπεινη μου αποψη... (ειδικα στο θεμα πλοκη >> )
oh yes! m(_ _)m νομιζω αυτο το παραδεχονται ακομα κι οσοι δεν συμπαθουν τα εργα της (ιεροσυλοι XD)
Ιούλ 12 2008 22:51
Animesuki → LucyBR
Δεν μαρεσει το vampire knight,ελπιζω να βγει καποιο σαν το vampire host >_>
Παντως η Καορι κανει πολυ καλο σχεδιο.:wooi2:
Ιούλ 12 2008 22:45
LucyBR → Animesuki
indeed... :/ αλλα τι να γινει, απ το να το κανει καταναγκαστικα και υπο πιεση καλυτερα ας μεινει ετσι... if she doesn't feel like it, τι να κανουμε?? ;__;
Ιούλ 12 2008 22:44
Animesuki → LucyBR
Ωραια θα ηταν να βγαλει καποιο παρομοιο η να το τελειωσει. ^_^
Ιούλ 12 2008 22:40
LucyBR → Animesuki
of course i have! vampire hosts FTW! ^^/
εχει γινει και dorama in a sense αλλα δεν ελεγε και πολλα..
το ασχημο ειναι οτι το αφησε μισο... ας το εκανε one-shot αρκει να το τελειωνε.. :/
and yes.... Suou is <3333!
Ιούλ 12 2008 22:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται