Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

LucyBR → psofia

that's the spirit! X3/ μαντικες ικανοτητες ftw λεμε! XDD
Ιούλ 13 2008 15:47
Φωτογραφία

psofia → LucyBR

Moυ έδωσαν, αλλά είχα και δικιά μου! Είχα προβλέψει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο... :hihi2:
Ιούλ 13 2008 15:44
Φωτογραφία

LucyBR → psofia

oh good then! ^^ if it does, θα φροντισω να μη γλιτωσετε την εκνευριστικη μου παρουσια! :hehehe: poor you! *pats* did anyone give u a towel or something at least ή σε αφησαν να τουρτουριζεις??
Ιούλ 13 2008 15:41
Φωτογραφία

LucyBR → Zoro

LOL! XD καραβοσκοινο να παρεις! ειναι το πιο ανθεκτικο! :pp oh but why?? ;_____; i even gave a big hint! never underestimate the power of a good old google search! (λυπηθειτε με κι εμενα, δεν εχω αλλου ειδους ταινιες να βαλω.... :unlucky:)
Ιούλ 13 2008 15:38
Φωτογραφία

psofia → LucyBR

Ναι ήταν πολύ ωραία! Λογικά θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο! Για την ακρίβεια, είχα δύο προσχεδιασμένα ατυχήματα... χΔ
Ιούλ 13 2008 15:38
Φωτογραφία

LucyBR → psofia

oh hey! ^^ για να σας λειψω! :ppp (lame j/k) επρεπε δυστυχως να παρευρεθω σε μια οικογενειακη υποχρεωση και απο το μεσημερι περιπου ημουν στο Χαλανδρι... ;__________; ακουω περασατε πολυ ομορφα tho! :33 (αν και εσυ in particular ειχες καποιο προσχεδιασμενο "ατυχημα"?? :p )
Ιούλ 13 2008 15:35
Φωτογραφία

psofia → LucyBR

Hello! Γιατί δεν μας ήρθες χτες?
Ιούλ 13 2008 15:26
Φωτογραφία

Zoro → LucyBR

Ευχαριστο για το τσιροτακι!:P Εγω παω να βρω κανα καλο σχοινι,ωραιο,ανθεκτικο και στα μετρα του λαιμου μου!! {ουτος η αλλος την ταινια σου δεν την βρισκω!!XD}
Ιούλ 13 2008 08:42
Φωτογραφία

LucyBR → Zoro

srsly, δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα! την τυπισα στο screenshot τη θυμαμαι crystal-clearly και ειναι και σε φαση "θεουσα" και δε συμμαζευεται... εχω μια αμυδρη εντυπωση οτι ειναι απο κει... να δουμε τι θα πει και το "τερας" (γνωσεων παντα) ;pp
Ιούλ 12 2008 22:56
Φωτογραφία

Zoro → LucyBR

Μωρ λες να ειναι ο Edward??!:hahaha: Ετοιμαζομουν να σου γραψω οτι δεν παιζει με τπτ να ναι αυτη,αλλα μετα το σκεφτηκα λιγο και περασε καιρος που την ειδα και ισως δεν θυμαμαι καλα:nosey: Ετσι και ειναι αυτη τελικα θα με βρεις κατω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου!:P
Ιούλ 12 2008 22:53
Φωτογραφία

LucyBR → Animesuki

well... μη συγκρινουμε και ανομοια πραγματα... προσωπικα το διαβαζω το vampire knight αλλα και παλι απεχει πολυ απο οποιαδηποτε δουλεια της Yuki-sensei κατα την ταπεινη μου αποψη... (ειδικα στο θεμα πλοκη >> ) oh yes! m(_ _)m νομιζω αυτο το παραδεχονται ακομα κι οσοι δεν συμπαθουν τα εργα της (ιεροσυλοι XD)
Ιούλ 12 2008 22:51
Φωτογραφία

Animesuki → LucyBR

Δεν μαρεσει το vampire knight,ελπιζω να βγει καποιο σαν το vampire host >_> Παντως η Καορι κανει πολυ καλο σχεδιο.:wooi2:
Ιούλ 12 2008 22:45
Φωτογραφία

LucyBR → Animesuki

indeed... :/ αλλα τι να γινει, απ το να το κανει καταναγκαστικα και υπο πιεση καλυτερα ας μεινει ετσι... if she doesn't feel like it, τι να κανουμε?? ;__;
Ιούλ 12 2008 22:44
Φωτογραφία

Animesuki → LucyBR

Ωραια θα ηταν να βγαλει καποιο παρομοιο η να το τελειωσει. ^_^
Ιούλ 12 2008 22:40
Φωτογραφία

LucyBR → Animesuki

of course i have! vampire hosts FTW! ^^/ εχει γινει και dorama in a sense αλλα δεν ελεγε και πολλα.. το ασχημο ειναι οτι το αφησε μισο... ας το εκανε one-shot αρκει να το τελειωνε.. :/ and yes.... Suou is <3333!
Ιούλ 12 2008 22:35