Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → EriUri

Χex ναι σκοπεύω να έρθω όταν με το καλό γίνει. ^_^
Jun 05 2011 19:18
Photo

EriUri → Dante80

That depends on you, actually :3
Jun 04 2011 00:00
Photo

Dante80 → EriUri

Alls good man. Thanks for the application, and good luck...^^
Jun 03 2011 22:26
Photo

EriUri → Dante80

Βασικά έκανα ένα application αλλά επειδή έκανα και μια βλακειούλα δεν ξέρω άμα το έλαβες. Μπορείς να κάνεις ένα κόπο και να ελέγξεις για να μή κάνω second application;
Jun 03 2011 16:24
Photo

EriUri → iristella

Απαιτώ iristella και στο επόμενο meeting! Δε γίνεται meeting χωρίς moderator να "modάρει" λίγο τα πράγματα ;)
Jun 03 2011 11:28
Photo

EriUri → Vagelio

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλύτερο το δεύτερο γιατί τα έχει οργανωμένα και έχει από τα πάντα! Ευχαριστώ και πάλι
Apr 22 2011 14:53
Photo

Vagelio → EriUri

Νο problemo :D. Και άμα υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να βρεις στον δικό μου φάκελο, ψάξε τα links εδώ πέρα [url]http://artistshospital.deviantart.com/art/Hospital-Library-All-24706261[/url] [B]Εχει κυριολεκτικά τα πάντα![/B] (απλώς δνε στο έδωσα πρώτο επειδή δεν θα ήξερες τι να πρωτοπιάσεις μέσα σε αυτό το χάος από tutorial) Kαλή συνέχεια ^Ο^
Apr 22 2011 14:39
Photo

EriUri → Vagelio

Α! Ευχαριστώ για τα tutorials και θα σου ζήταγα κάποια!!!
Apr 22 2011 14:30
Photo

Vagelio → EriUri

Χαίρομαι γι' αυτό. Τutorial....τι μου θύμησες τώρα. Κι εγώ τους πρώτους μήνες που είχα πάρει ζεστά την ανατομία και το photoshop, όλο στο deviant art ήμουν και κατέβαζα tut με το κιλό. Τώρα πια με το ελέυθερο σχέδιο δεν τα πολυχρησιμοποιώ αλλά που και που ψάχνω για character creation. Μια χαρά έκανες που το έδειξες στην πιο αρχική μορφή του. Μας έδωσες την βάση που εξηγεί περί τίνος πρόκειται :). Eπί τη ευκαιρία, ποιον οδηγό χρησιμοποίησες για να τους φτιάξεις? Εγώ τα μαζέυω σε αυτόν το φάκελο [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/favourites/10134618[/URL] (υπόψιν ότι δεν είναι εδώ όλα γιατί καταλάθος είχα διαγράψει τον παλιό λινκ) Κανένα πρόβλημα ^_^, ρώτα ότι θέλεις.
Apr 22 2011 14:15
Photo

EriUri → Vagelio

Αυτό με τα tutorial στην ανατομία που μου είπες πραγματικά βοήθησε!!! Το σκίτσο που ανέβασα το έκανα ενώ έριχνα κλεφτές στο tutorial. Η αλήθεια είναι ότι θα καθόμουν να το δουλέψω πολύ περισσότερο άλλα εφόσον προέκυψε μέσα από συζήτηση έπρεπε να το δείξω κατευθείαν μιας και μετά θα φαινόταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου~ Και πάλι όμως ευχαριστώ πολύ και να περιμένεις αρκετές ερωτήσεις από εμένα στο μέλλον. Χαχα!
Apr 22 2011 13:55
Photo

EriUri → red pyramid

Thanks! Απο 'δω και στο εξής, yoroshiku~!
Apr 17 2011 13:26
Photo

red pyramid → EriUri

Welcome to the forum
Apr 17 2011 12:17
Photo

Lucy Heartfilia → EriUri

Nice! ^^ οκ ναι αυτό εννοείται! :D
Apr 17 2011 11:08
Photo

EriUri → Lucy Heartfilia

ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Γίνεται να λείψω εγώ από meeting; (οταν βέβαια δεν έχω σχολείο...)
Apr 16 2011 23:15
Photo

Lucy Heartfilia → EriUri

*0* Καλώς τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλώς όρισες!!! :D βλέπω κράτησες την υπόσχεσή σου!!!! :) να έρθεις και στο επόμενο meeting!! ^^
Apr 16 2011 22:17