Community Status Updates
zennith666 → Kalamaris
Thanks φιλαράκι!!!Πιο πολύ από περιέργεια του από που είναι οι καυλίτσες ρώτησα αλλά οκ οι γνώσεις καλό είναι να υπάρχουν!!!
Jan 15 2012 12:08
Kalamaris → zennith666
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Umineko[/URL] Ισως το μοναδικο αξιολογο sound novel που κυκλοφορησε ποτε.Αν και το ανιμε του ηταν δυστυχως ελεινο(studio DEEN) το vn εξακολουθω να το θεωρω οτι καλυτερο υπαρχει απο anime-ish staff.(ειναι απο τον ιδιο που εκανε το higurashi)
Οι 2 δεσποσυνες ειναι η bernkastel και η lambdadelta οι 2 πιο σατανικοι χαρακτηρες ολων των εποχων.
Hope i helped :gotit:
Jan 15 2012 11:55
zennith666 → OdyMonaxos
Και σταμάτα να μου κοιτάς τα μηνύματα παλιοstalker.To ξέρω ότι είμαι τρομερό bishounen και ότι με λιγουρευόσαστε εσείς τα αγοράκια με τις yaoi σκέψεις σας,αλλά θέλω να μείνω παρθένα για πάντα!!!
(Να δω την απάντηση σου θέλω :D )
Jan 15 2012 09:49
zennith666 → OdyMonaxos
Οχου άσε με [U][B][I]καλέ[/I][/B][/U] να μιλάω όπως θέλω και να σκέφτομαι ότι θέλω.Αμάν πια !!!!!Οχ θα καταρεύσω!!!!
Jan 15 2012 09:47
OdyMonaxos → zennith666
[QUOTE]aaa θα σε μαλώσω είναι από τα must και έχει και άλλα bishounen που μπορεί να σου αρέσουν κιόλας.[/QUOTE]
Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί τα πρότυπα ανδρισμού στα άνιμε είναι κάτι εκθηλυσμένοι τσιλιβήθρες :P
Jan 15 2012 01:50
zennith666 → Lúthien Tinúviel
aaa θα σε μαλώσω είναι από τα must και έχει και άλλα bishounen που μπορεί να σου αρέσουν κιόλας.Δες το και θα με θυμήθεις!!!
Jan 13 2012 16:51
Lúthien Tinúviel → zennith666
αχα καταλαβα...ναι αγαπαω hibari χΔ αν και ακομα δεν εχω δει katekyo εχω μαθει γιαυτον :P
Jan 13 2012 16:29
zennith666 → saeko busujima
[QUOTE=saeko busujima;554568]Συν τις αλλοις με πειραζουν και οι φιλοι που φροντιζουν να μου υπενθυμιζουν οτι δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα !![/QUOTE]
Ναι το παθαίνω και εγώ αυτό με τα αντίστοιχα κορίτσια!!!
19 είσαι εεεε... και εγώ για σου ρε συνομήλικη!!!!
Jan 13 2012 12:53
Maffy → zennith666
Όχι ρε συ, μου τις στέλνουν στον υπολογιστή. Εγώ τις κάνω εμφανίσιμες στο κοινό xD Αν ήμουν και raw provider και translator, θα ήμουν group από μόνη μου xD Εγώ είμαι η cleaner και h typesetter aka editor \o/
Jan 12 2012 17:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed