Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

iristella → Mike The Great
need for change I guess. Στην δική μου περίπτωση έπεσε ο server που είχα την sig μου.

Mike The Great → iristella
και κατι τελευταιο.τι εγινε?επεσε επιδημια:hmmm: και καμποσοι αλλαζουν τα avatar τους?εχω 9 φιλους,οι 4 εχουν αλλαξει?

Aυτόν τον σκοπο εξυπηρετεί το avatar. Παρέχει μια εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας.

αν δεν αυτοκτωνησωπως μπορεις με αυτο το γλυκιτατο avatar να με σκοτωσεις?το βρισκω απιθανο

Tα καταλληλα ατομα θα αναλάβουν την περίπτωση σου. Δεν θα πονέσεις...πολύ

Kανά δυο μεταμορφώνονται σε αγριογούρουνα αλλά αν σου πώ ποιοί θα πρέπει να σε σκοτώσω.

τωρα πραγματικα φοβαμαι!!!!!μηπως στην πανσεληνο γινεστε και λυκανθρωποι???

H πικρή αλήθεια είναι ότι αφού γίνεις moderator στο .αΝiMe//Gr και χάσεις την ψυχή σου δεν χρειάζεσαι πλέον ύπνο. Δουλεύεις ασταμάτητα ως minion του Dante80 και του Phantom Duck προκειμένου να παράσχεις τις κατάλληλες ανθρωποθυσίες για την τελετή που κάνουμε κάθε πανσέληνο. Όσο πιο πολλές οι ανθρωποθυσίες τόσο μεγαλύτερο το rank και τα προνόμια. Πχ ο Kenny έχει προαχθεί σε gatekeeper και βασανίζει/ανακρίνει τους αντιφρονούντες. So far none has survived.

Nope.I m always watching from the shadows. MWAHAHAHAHHAHAHH!

Dante80 → Mike The Great
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mike όπως σου έγραψα ήδη δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσεις καινούριο thread για αυτή την θεματική συζήτηση, καθώς αυτή καλύπτεται από υπάρχοντα όπως το παρακάτω.
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2948[/URL][/SIZE][/FONT][SIZE=3] [/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ανάγκη για το thread που σκέφτεσαι. Αν ψάξεις λίγο την ενότητα [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=11"]Anime Γενικά[/URL] τότε μπορείς να βρεις αντίστοιχα threads που σε ενδιαφέρουν και να μιλήσεις μέσα σε αυτά.
Χαιρετούρες.[/SIZE][/FONT]