Community Status Updates

iristella → Mike The Great
Γιατί ως γνωστόν εμένα η ηλικία μου πάει ανάποδα και όσο περνάνε τα χρόνια γίνομαι και νεότερη σαν τον Benjamin Button ένα πράγμα. XD Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. ^ω^
Όσο για το Thor όλα έτσι είναι. Αν δεν σου άρεσε well it's not your cup of tea. Eγώ πάντως το animation το είχα λατρέψει έτσι όπως το κάνανε. Μου άρεσε πολύ σαν στυλ.

Kamui → Mike The Great
Oχι δεν εχω καποιο προβλημα φιλε.
Μπορεις βεβαια και να τα βαζεις και σε threads αντι να τα στελνεις μονο σε μενα.
Απλα πολλες φορες οταν ανοιγω το ιντερνετ και τσεκαρω vms ειναι μολις εχω ξυπνησει, και πολλες φορες ξεχναω αργοτερα να απαντησω.

Mike The Great → Kamui
Σιγα τι λες?εχεις και αλλα πραγματα να κανεις απο το να μου απαντησεις αμεσως.Συμφωνω και εγω οτι ηταν ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κεν.Ο κεν εκανε το special move του.Απλο αλλα το εκανε.Αν εχεις καποιο προβλημα που σου στελνω τετοια videakia πες μου το.

Kamui → Mike The Great
Oχι, την ειδα, sorry που δε σου απαντησα.
Καλη ηταν, απλα προτιμαω να βλεπω περισσοτερα special moves και γενικα κινησεις straight from the game.
Βεβαια ηταν λιγακι ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κen.
Καλος ο Vega, και πολυ ωραιος παικτης, but Ken Masters is Ken Masters.

Mike The Great → iristella
Ευχαριστω για το reccomendation.Ειδα το πρωτο επισοδιο αλλα μου φανηκε αδιαφορο και επιπλεον τα γραφικα ηταν σαν κομικς.Animations βλεπουμε.Το δευτερο επισοδιο ειναι καλυτερο?μην το κατεβασω τζαμπα

Mike The Great → Kamui
[url]http://www.youtube.com/watch?v=8wr_HgNc2Ec[/url]
Το ξερω οτι η ποιοτητα ειναι κακιστη,αλλα η μαχη ειναι επικη(ken vs vega).Αν το δεις ελπιζω αν σου αρεσε η μαχη!!!

Για online δεν ξέρω εγώ το κατέβασα πανεύκολα από το isohunt.

Thanks.και εγω συμφωνω οτι καποια πραγματα που δεν ειναι επωνυμα ή γνωστα μπορει να ειναι αξισου ποιοτιικα και καλα.
Ξερεις κανενα σαιτ που να μπορω να το δω?

Περί δυτικού animation. Είναι 4 shorts της Marvel που τα είδα και μου άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. :) Και γενικά βγαίνουν πολλά τέτοια που σε αυτήν την γωνιά της γης δεν τα παίρνουμε είδηση.

Συγγνωμη,αλλα το μυνημα που μου εστειλες εχει σχεση με κατι που λεγαμε?

no not really. XD Btw σε σχέση με παλαιότερη συζήτηση please check Thor & Locki Blood Brothers. I think you ll like it