Community Status Updates

Mike The Great
Και να επιστρεψει?Θα τον πλακωσει ο Luffy!Μην ξεχναμε οτι ο Luffy εχει μεγαλο πλεονεκτημα εναντιον του!Οσο για τους αλλους στο πληρωμα,δεν εχω δει τις καινουργιες τους δυναμεις ακομα,αλλα νομιζω οπως παλια ο Enel τους εχει ολους τους αλλους!!!

zoro77 → Mike The Great
δεν πειραζει. παντως συμφωνω μαζι σου και πιστευω σιγουρα θα επιστρεψει

Mike The Great → zoro77
Ειδα 3 επισοδια.Οντως δεν λεει οτι θα επιστρεφει στο Luffy.Ελεγε θα ξαναγινει Θεος και πηγαινε μαζι με το πετουμενο πλοιο του καπου.

zoro77 → Mike The Great
Oτι θα επιστρεψει ή κατι παρομοιο το ειπε, αλλα οχι στον Luffy. Απ'ότι θυμαμαι δηλαδη!

Mike The Great → zoro77
Γιατι ρε φιλε θα με ξαναβαλεις να δω το επισοδιο παλι?Τελοσπαντων,θα το ξαναδω.Αν και ειμαι κατα 90% του το ειχε πει στο Luffy!

zoro77 → Mike The Great
δεν θυμαμαι να χε πει στο luffy κατι τετοιο. Κατι αλλο ειχε πει. Και ναι ισως εμφανιστει στο μελλον

Mike The Great → zoro77
Το εχω καταλαβει οτι δενξεχναει!Θελω να δω ομως (για εμενα το μεγαλο στοιχημα του οτι δεν ξεχναει)τι θα γινει με το Enel!Ειχε πει στο Luffy οτι θα τα ξαναπουμε!!!

Mike The Great → zoro77
Αρα δεν τον εχουν ξεχασει!Αυτο ηθελα να μου πεις.οχι κατι αλλο!Και χαπια να παρει,και Stallone να γινει δεν τους εχει.Εδω ο Zoro με μια κινηση τον εβγαλε νοκ αουτ.

zoro77 → Mike The Great
Οταν λεω μια χαρα δυνατος εννοω με τα χαπια. Αυτο εννοειται
Δηλαδη ακομη και με τα χαπια σου λεω οι strawhats ειναι σε αλλο επιπεδο απο αυτον. Παντως νταξει πιστευω σου χω πει πολλα, αν σου πω και για caribou παει θα σε spoilιερασω και δεν θελω

Mike The Great → zoro77
Οπως σου ειπα το τορινο αρκ ειναι καλο,αλλα οπως ειπες το επομενο ειναι εκπληκτικο!Γι'αυτο δεν μπορω να περιμενω.Ελα τωρα χωρις τα αναβολικα ειναι τελειωμενος!Ο Caribou εχουν να τον δειξουν πολυ καιρο!Δεν νομιζω οτι τον εχουν ξεχασει,απλα κατι ετοιμαζει

zoro77 → Mike The Great
Kοιτα το αρκ στο αnime τωρα θα μπει στην δραση περιπου. Το αρκ αυτο δεν ηταν ασχημο, ισα ισα ηταν πολυ καλο και με καλη ιστορια αλλα το επομνο που ερχεται δεν συγκρινεται!!! Και για τον Hordy που λες εχεις δικιο. Οχι οτι ειναι αδυναμος. Μια χαρα δυνατος ειναι και μην σου πω πριν το timeskip ο luffy ισως να μην μπορουσε να τον κερδισει. Μετα το Timeskip ομως οι strawhats απλα δεν παιζονται..

Mike The Great → zoro77
Ευτυχως δεν θα αντεχα να ειναι ακομη στο κ@λονησο!!Δεν λεω καλο αρκ ειναι,αλλα θελω να μπουν στο Νεο Κοσμο!Και εχω μια υποψια και πες μου αν ειναιπραγματικοτητα!Ο Hordy νομιζω τωρα οτι δεν ειναι κανενας σπουδαιος αντιπαλος με αυτους που δεν βρουν στο New World εεε?

zoro77 → Mike The Great
Που σαι φιλαρακι και συγγαυρε! Ναι ειμαστε απιστευτοι στο μπασκετ. Αν κερδισουμε και το πρωταθλημα θα χουμε κανει κατι ανεπαναληπτο!

-
zoro77
Λοιπον το OP στο manga εδω και πολυ καιρο εχει φυγει απο to fishman island. Ηδη ειμαστε new world!
May 16 2012 11:27 -
zoro77
και πραγματικα ειναι απιστευτα τα πραγματα εκει!
May 16 2012 11:28

Mike The Great → konata.otaku
Οσο για παιχνιδια που μου ειχες πει να σου προτεινω,θα σου προτεινα το Uncharted 3(για μενα ηταν το καλυτερο απο τα τρια).Μετα για rpg στο Ps3 δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο απο τα FF,εκτος απο μια εξαιρεση το Οblivion.Δεν ξερω αν σου αρεσουν τα brutal game,αν ναι ασυζητει το God of War 3.Εμενα μου αρεσαν παρα πολυ τα Prince of Persia στο Ps2(οχι απλως μου αρεσαν τα λατρευα για την ιστορια τους το gameplay την ατμοσφαιρα,με λιγα λογια τα παντα)Εχω απογοητευτει που δεν εχουν βγαλει κανενα αντοιστιχο στο Ps3.Αν εχεις παιξει την τριλογια μην μπεις στο κοπο να παιξεις το Forgotten Sands.Αυτα μου ερχονται τωρα προχειρα στο μυαλο!!!!