Community Status Updates
Kaidou → mono
Ναι,αλλα η ειρωνια παραμενει.Ισως ειναι το στυλ σου ετσι και να παρεξηγησα.
Sep 18 2011 01:38
Kaidou → mono
Ισως.Απλως απο την στιγμη που οπως ειπα,[B]υπονοντε[/B] :P τοσα πολυ "σοβαρα" πραγματα στην τρυπα καθε μερα,δεν καταλαβαινω γιατι να πεις οτι "Και να υποθέσω είχαν πέσει οι servers του google και ήρθες να ρωτήσεις εδώ που τα ξέρουμε όλα...","Χαίρομαι που βοήθησα να λυθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα."
Πιο συγκεκριμενα τα βρηκα ειρωνικα,εγω συζητηση πηγα να ανοιξω.:nanana:Τεσπα,το λυσαμε και αυτο το θεμα μερα που ειναι ;)
Sep 18 2011 01:27
mono → Kaidou
Δεν ήμουν επιθετική και δεν ξέρω πώς σου καρφώθηκε αυτή η ιδέα στο κεφάλι. Ίσως εσύ είσαι υπερβολικά έυθικτος.
Sep 18 2011 01:20
Kaidou → ryu
Τι αποικονιζει το avatar σου;Αρχικα σκεφτηκα πως ειναι σπερματοζωαριο,αλλα αυτο εχει μια ουρα :S
Sep 17 2011 18:16
Kaidou → Zetto2Saiyan
Τι κολημα εχεις με τα pm?:P
Τεσπα,θα ηθελα αν μπορουσες να μου δωσεις λινκ για το Yu gi oh 3d bonds beyond στα ελληνικα.
Sep 16 2011 00:53
Kaidou → plotolp
:hahaha:
Βασικα,αυτη ηταν η προφανης εξηγηση,εγω νομιζα πως ηταν ενα εξυπνος τροπος να αποδωσης μια βρισια π.χ. Καπα-αβλα,Π-ουτσα,και ειπα μηπως εχει μια τετοια εξηγηση...
Kαι ναι,ειμαι μικρος και απονηρευτος,μα στ'αληθεια συμβαινουν αυτα στην πραγματικοτητα;:emptyonexg1:
Sep 14 2011 18:49
plotolp → Kaidou
Προφανώς αν εσύ π.χ πας με 5 άτομα συγχρόνως δεν λες ότι έχεις σχέση μαζί τους αλλά μάλλον ότι κάνεις παρ**ζα μαζί τους! Ο τίτλος της τσόντας "μέχρι 5 είναι σχέση" είναι ειρωνικός, ότι και καλά αν τα έχεις συγχρόνως με 5 άτομα είναι σχέση , για να μετράει για κάτι άλλο πρέπει να είναι πάνω από 5!
Μικρέ και απονήρευτε one piece!:hahaha::hahaha:
Sep 14 2011 11:21
Mike The Great → Kaidou
Απο το one piece εχω δει μονο τις 2 πρωτες ταινιες και δεν μου φανηκαν τοσο καλες και γι'αυτο τις παρατησα,αλλα με το χθεσινο θα ξαναρχισω να τις βλεπω
Μη ζητας συγγνωμη,σιγα.Οπως ειχα πει στο Thread οτι συμφωνουσα με την σκεψη του Light αλλα απο τιστιγμη που προδωσε αδερφη,πατερα και πολλους αλλους τοτε αυτπματως εναντιωθηκα μαζι του.Εννοειτα οτι οι περισσοτεροι εχουν το δικαιωμα στη μετανοια,αλλα δυστυχως υπαρχουν και ατομα που δεν μετανοιωνουν για ενα εγκλημα.Και το να μπει φυλακη για 20 χρονια θα ειναι αρκετο που αφερεσε μια ζωη και θα ξαναβγει να ξανασκοτωσει?Στο αλλο σκελος συμφωνω μαζι σου οτι ειναι καλυτερο να ζησουν στη μιζερι ζωη τους.
Αυτα απο εμενα,Καλη σου μερα
Sep 11 2011 11:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed