Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Maffy → Kaidou

Χάχα XDD Ευχαριστώ! Μαζεύω μαρτυρίες για να του την μπω μετά /ο/
Σεπ 23 2011 02:28
Φωτογραφία

Kaidou → Maffy

Μπαα,φαινεσαι πιο sexy τωρα!!(οχι δεν στην πεφτω :P )
Σεπ 23 2011 02:26
Φωτογραφία

Maffy → Kaidou

Aww ευχαριστώ :D Είχα το κόλλημα του κόκκινου αυτή την περίοδο και τα έκοψα κοντά γι'αλλαγή! Βέβαια, ενώ όλοι μου λένε ότι μου πάνε, έχω ένα φίλο που μου λέει ότι μοιάζω με μικρό αγόρι Τ.Τ Κάνε φίλους να δεις καλό!
Σεπ 23 2011 02:22
Φωτογραφία

Kaidou → Maffy

Τα κοκκινα μαλλακια σου πανε παρεπιπτοντως. :)
Σεπ 23 2011 02:07
Φωτογραφία

Kaidou → Kamui

Πανω στο θεμα για το τι ειναι τεχνη,αν εχω μαθει κατι πολυ σωστο απο το σχολειο ολα αυτα τα χρονια(και που συμφωνω με αυτο),ειναι οτι η τεχνη οταν εμπορευματοποιειται σταματα να ειναι τεχνη γιατι οπως ειπες "ο καλλιτέχνης εκφράζει τα αισθήματα του μέσω κάθε τέχνης".Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις που αυτα τα δυο συνυπαρχουν(εμπορευματοποιηση και τεχνη) αλλα ειναι ελαχιστες.Νομιζω δεν χρειαζεται να φερω παραδειγματα εμπορευματοποιησης της τεχνης,εξυπνο παλικαρι εισαι μπορεις να σκεφτεις κανα δυο παραδειγματα απο μονο σου. :P Οσο για τα παραδειγματα που εφερες[QUOTE]εμφύλιοι πόλεμοι, εκστρατίες που οδήγησαν σε μεγάλες σφαγές, σκάνδαλισμός στη συμπεριφορά των ανθρώπων στην αρχαιότητα, εσωτερικές ίντριγκες και διαμάχες, αλλαζονική εθνική αντίλυψη και εθνικισμός[/QUOTE].Δεν μπορεις να δινεις παραδειγματα απο την αρχαιοτητα,καθως η πολιτικες καταστασεις του τοτε,διαφερουν κατα πολυ με,οχι μονο την δικια μας αλλα και την παγκοσμια πολικη κατασταση των τελευταιων αιωνων.Βεβαια θα μου πεις,"εε τοτε γιατι κατηγορουμε τους Γερμανους για αυτα που εκανα πριν 70 χρονια;".Γιατι αυτα που προκαλεσαν εκεινοι,εγιναν πριν 70 χρονια,οχι πριν κατι χιλιετιες και τα βιαια αισθηματα που μας προκαλεσε αυτη η περιοδος ειναι πολυ φρεσκα σε ολους τους Ελληνες... Ο εθνικισμος παρατηρειται σε ολες τις χωρες,οχι μονο στην Ελλαδα. Αυτα ηθελα να πω...Gn ;)
Σεπ 23 2011 01:57
Φωτογραφία

Maffy → Kaidou

Ohh αλήθεια? Γι'αυτό ίσως να το συμπαθώ και τόσο αυτό το κοριτσάκι 8D
Σεπ 23 2011 01:12
Φωτογραφία

Kaidou → Maffy

Αν εξερεσουμε οτι το μικρο κοριτσακι στο avatar σου δεν ειχει γυαλια,σου μοιαζει πολυ :thatsit:
Σεπ 23 2011 00:51
Φωτογραφία

Kaidou → Zane

Οχι αυτο...οτι αλλο θες εκτος απο αυτο!!:nanteee:(και τις μπαμιες,μισω τις μπαμιες)
Σεπ 21 2011 16:05
Φωτογραφία

Zane → Kaidou

Aυτό θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά σου την περίοδο που θα είσαι έγκλειστος:P
Σεπ 21 2011 16:03
Φωτογραφία

Kaidou → Zane

Ηλπιζα οτι δεν θα καταλαβεις το γλειψιμο.:unlucky: Show me mercy Zaneeeee!:nanteee:
Σεπ 21 2011 15:59
Φωτογραφία

Zane → Kaidou

Eσύ άσε τα καλοπιάσματα,μην νομίζεις ότι έτσι θα ξεχάσω το στοίχημα:bleh::bleh::bleh:
Σεπ 21 2011 15:54
Φωτογραφία

Kaidou → Zane

Ωραια τα λες!!:riiight:
Σεπ 21 2011 15:50
Φωτογραφία

Kaidou → didimakia

xD Αααανα χαθεις σατανα,χλεβαζεις κιολας :P
Σεπ 19 2011 20:55
Φωτογραφία

didimakia → Kaidou

Μαλλον με μπερδεψατε για καποιον αλλον κυριε. Συγγνωμη τωρα αλλα βιαζομαι...
Σεπ 19 2011 20:42
Φωτογραφία

Kaidou → didimakia

Είρωνα :P
Σεπ 19 2011 20:05