Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Στο Noblesse όχι, απλώς επιτρέπονται τα spoilers μόνο μέσα στα tags τους. Στο Naruto πχ που έχει ολόκληρα sub-forums το λέει πάνω πάνω ότι επιτρέπονται.
Φεβ 07 2012 16:59
Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τωρα που το θυμηθηκα εσεις μαθηματα ποτε ξεκινατε. εμας οι κακιασμενοι την πεμπτη τελειωνουμε εξετασεις την δευτερα ξεκιναει δευτερο εξαμηνο.. να μην μας αφησουν ουτε μια μερα να κατσουμε..
Φεβ 07 2012 16:55
Φωτογραφία

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Εννοω,δεν υπαρχει thread μονο για spoilers?
Φεβ 07 2012 16:53
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Στα προφιλ εννοείς? Χα χα, δεν είναι ότι δε μπορείς αλλά είναι ότι καλό είναι να τα βάζεις στα spoiler tags. Γι αυτό ακριβώς τα έχουμε. :canthelp: Εξάλλου, καλό είναι μέχρι να βγει το επόμενο κεφάλαιο, ειδικά μέσα στο thread να τα βάζουμε έτσι, άντε μέχρι να περάσει μισή βδομάδα. Πχ εγώ, αν δεν έχω δει ακόμα κάτι και με ρίξουν spoiler χάνω όλη την όρεξή μου να το δω/διαβάσω.
Φεβ 07 2012 16:51
Φωτογραφία

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Γεια,τι κανεις? Γινετε να postαρουμε spoilers εδω?
Φεβ 07 2012 16:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Your argument is compelling. δεν έχω κάτι άλλο να πω οπότε ΟΚ. Έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο!
Φεβ 07 2012 16:20
Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

den ειμαι και τοσο βασικα ειμαι ψιλοαναισθητος σε τετοια θεματα, απλα σκεψου ποσο γελιο θα εβγαζε η σχεση του και η συναναστροφη τους με την υπολοιπη παρεα. γενικα εγω ειμαι ψιλοιδιαιτερη περιπ[τωση σχετικα με αυτο το manhwa. οταν το πρωτοειδα αυτο το manhwa ειπα οτι θα ειναι καμια ακομη ******* με bishonen vampires. αρκετο καιρο αργοτερα το ξεκινησα για να δω τι παιζει, και στην αρχη το βρηκα πολυ μετριο, το μονο που με κρατησε ηταν μερικες αστειες σκηνες με τον ραι, και μετα το συνεχισα και αφου βελτιωθηκε λιγο ειπα να το συνεχισω.. οποτε ειναι προφανες οτι θα ημουν υπερ της εξελιξης που θα εβγαζε το περισσοτερο γελιο..
Φεβ 07 2012 16:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

^^ Είδες? Έμαθα κι εγώ!
Φεβ 07 2012 15:48
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]You can also find it [URL="http://mangainn.com/"]here[/URL] και το βγάλανε μάλιστα και νωρίτερα, μη στηρίζεστε μόνο σ'αυτό το site. Αλλά αφού ήρθα μέχρι εδώ, ας σχολιάσω κιόλας.[/QUOTE]:33
Φεβ 07 2012 15:21
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

xD xD xD Δεν το περίμενα να ήσουν κρυφό Νa Yonsu x M-21 fan!
Φεβ 07 2012 15:00
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Όπως και να χει, το ευχαριστώ και τα μπράβο μάλλον τα αξίζεις!
Φεβ 07 2012 00:02
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Head dishwasher είμαι, υποχρέωσή μου. :P
Φεβ 06 2012 23:16
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Thanks for that Spynny-sensei...
Φεβ 06 2012 22:50
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Όταν έχεις τον αγγλομαθή like a sir καθηγητή με το όνομα "Σταυρακάκης" όλα τα άλλα φαίνονται λίγα...αλλά ναι, ντρέπομαι. Ωωωω πόσο ντρέπομαι.
Φεβ 06 2012 19:37
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Απαπαπα, δεν ντρέπεσαι δηλαδή; Ένα τέτοιο όνομα ενός μεγάλου επιχειρηματία και εσύ το λες λάθος. Έτσι μπράβο, τώρα το έμαθες.
Φεβ 06 2012 19:30