Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Τι slice of life , τι diary . Μια από αυτές με το κόκκινο Χ να κάνουν :P
Φεβ 06 2012 17:39
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Χα χα, δε νομίζω...όσο αξιαγάπητη/sexy/κούκλα/ενδιαφέρουσσα και να ναι τι θα κάνουν σ'αυτήν την σειρά? Όχι slice of life αλλά diary θα είναι!
Φεβ 06 2012 17:36
Φωτογραφία

Άντε να κάνουν μια σειρά μόνο με αυτήν :awww::lovulovu:
Φεβ 06 2012 17:32
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ουπς, ναι συγγνώμη μπερδεύτηκα με τα είδη! Διάολε! Σκατά!
Φεβ 06 2012 17:15
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Το συγκεκριμένο δεν ήταν καν based on a true story να το δικαιολογήσουμε, ήταν based on a novel. Αυτός ο Σταυρακάκης φταίει για όλα, αυτός ο ξεμωραμένος.
Φεβ 06 2012 17:13
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Υποκλίνομαι. Βλέπεις, τα based on a true story τώρα τελευταία τραβάνε περισσότερους αναγνώστες απ'ότι μια σοβαρή συγκηνητική ιστορία ή μια ιστορία βασισμένη στην φαντασία που διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Βλακείες. Δεν φτάνει που είναι αρκετά καλοί για να γράψουν για τον Έλληνα κροίσο, τους τη λέμε κιόλας?
Φεβ 06 2012 17:05
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σε παρακαλώ! Based on a novel. Novel με παντρεμένο, ερωτύλο, κτητικό, Έλληνα κροίσο φτάνει στην Ιαπωνία (γιατί δεν έλεγε OEL) και παίρνει adaptation σε manga... Τύφλα να έχει όλη η ελληνική ιστορία που θα μπορούσε να δώσει τροφή για πολύ καλύτερα πράγματα.
Φεβ 06 2012 17:00
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, ναι και η πλοκή είναι τρομακτική. Αχ αχ αχ αυτοί οι Έλληνες κρίσοι τι κακό κάνουν στις ανυπεράσπιστες κοπέλες που έχουν στη δούλεψή τους! xD Και να πεις, αυτή μόνη της έφυγε όπως λέει και η περίληψη! Πω πω τι ζόρι τραβάνε κι αυτές οι manga-ka...
Φεβ 06 2012 16:56
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ρε συ, πάτησα στο tag για τα μωράκια baby/ies και ήταν και αυτό μέσα στους τίτλους επειδή η άλλη είχε το μωρό του όπως λέει ανάμεσα στις άλλες βλακείες της περίληψης.
Φεβ 06 2012 16:53
Φωτογραφία

xD Συμφωνώ...με όλες τις εμρηνείες που ενδέχεται να έχει αυτό που λες.
Φεβ 06 2012 16:53
Φωτογραφία

Μα απ' όλα έχει . Έχει και τα τούτα της και τα κείνα της . :P
Φεβ 06 2012 16:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Apart from the awesome comment check [url=http://9gag.com/gag/2443951?ref=discuss]this[/url] out. Like a boss!
Φεβ 06 2012 16:27
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

OK...έχεις δίκιο. Γέλασα. Νίκος [B]Σταυρακάκης[/B]? Κάποιος ξέρει τον playboy καθηγητή μου? xD Also, πώς το βρήκες αυτό?
Φεβ 06 2012 16:24
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σήμερα έπεσα πάνω σ' [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=54587]αυτό[/url]. Μη μείνεις στην εικόνα, διάβασε την περίληψη να γελάσεις. :hahaha:
Φεβ 06 2012 15:45
Φωτογραφία

Εγώ ρε! Θέλω τους χαρακτήρες μου να έχουν απ'όλα!
Φεβ 06 2012 10:41