Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:canthelp: Aς πούμε λοιπόν πως και οι δύο χαρήκαμε με την επανεμφάνισή του γιατί πάντα έχουμε πράγματα που τα βλέπουμε διαφορετικά! :wooi2: Χαρήκαμε και οι δύο έτσι? xD Ha ha, OK πλάκα κάνω...ή όχι? :hehehe:
Sep 01 2011 10:09
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Tι να σου πω. Νομίζω ότι φαινόταν πολύ πιο έξυπνος στο όλο στήσιμο που είχε κάνει στο Varia Arc. Δεν μου έκανε πολύ εντύπωση που κατάλαβε γιατί πρόκειται, εδώ μέχρι ο Tsuna κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθει γι' αυτά, ο Xanxus δε θα είχε προσπαθήσει να ενημερωθεί ήδη που έχει και τα μέσα;
Sep 01 2011 09:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Και το Red Bull δίνει φτεραααά~! Χα χα, έχειςένα δίκιο, είναι λίγο περίεργο το πρόσωπο. Κοίτα, σίγουρα μας τα έδειξε αυτά αλλά δεν το έκανε ποτέ με τόσο ευθύ τρόπο εννοώ, ούτε κι εγώ αμφιβάλλω ότι είναι έξυπνος. Επίσης θέλω τόσο πολύ ο Marmon να κάνει recruit ολόκληρη τη Varia και να τους δούμε όλους...Moar Varia :roar:
Sep 01 2011 09:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Προτιμώ του Xanxus! :3 Κσι ναι το artwork είναι υπέροχο. Έχω και μια του Allen από το ίδιο άτομο, wait, here: [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/allen_walker_by_nominee84-d39gqlv.png[/IMG][/SPOILER] Αν σ'άρεσε το artwork θα σ'αρέσει κι αυτό.
Sep 01 2011 09:22
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Η αλήθεια είναι ότι τον έδειχνε κάπως, αλλά σαν art ήταν υπέροχο! Περιμένω απάντηση όμως, να ετοιμάσω δωράκια Mukuro ή Xanxus?
Sep 01 2011 09:02
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι η αλήθεια είναι ότι δε μου άρεσε καθόλου στ φάτσα. Όσο για τον Xanxus δεν αμφέβαλλα ότι σκέφτεται. Αν κρίνουμε από τα δύο coup d'etat, που μάλιστα το δεύτερο το είδαμε περισσότερο και τι χαμό είχε προκαλέσει στη βάση της Vongola +βαριέμαι να τα γράφω, προφανώς και δεν μας τον έχει παρουσιάση μόνο με βάση τη δύναμή του ως τώρα. Δεν μου κάνει εντύπωση.
Sep 01 2011 06:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Το θέμα είναι να σου άρεσε εσένα το fanart, μην την ακούς την άλλην την κακοπροαίρετη από κάτω! xD Και το Red Bull καλό είναι!
Sep 01 2011 01:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ειλικρινά δε σ'άρεσε αυτό το fanart! xD Αλλά πρέπει να το πω αυτό για να το βγάλω από μέσα μου, και μην τα βγάζω τώρα στο thread, δε λέει μωρέ... Αλλά δεν ήταν πολύ cool o Xanxus σ'αυτό το chapter? :awww: Επιτέλους μας δείχνει η Amano πως δεν είναι αρχηγός μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δυνατός απ'όλους αλλά σκέφτεται κίολας!
Sep 01 2011 01:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A κατάλαβα...τουλάχιστον όπως λες κι εσύ κάνει, δεν το χουν ξεχάσει...θα το δω.
Aug 31 2011 12:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μετράει 12. Είναι στις αρχές του 3ου volume στην Ιαπωνία είναι στον 4ο τώρα νομίζω... Έχει να κάνει update 1 μήνα και Μέχρι να βγει το επόμενο, ξεχνάς τι έγινε στα προηγούμε δηλαδή, αλλά τουλάχιστον βγαίνει.
Aug 31 2011 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aw, ναι ο καλός μου, θα τον προσέχω σαν κόρη οφθαλμού! Όχι άλλη κακοποίηση έστω και καταλάθος! Πόση πικρία...πόση καθυστέρηση...πόσα chapter? xD Πω πω, σε καταλαβαίνω πάντως...!
Aug 31 2011 11:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Isn't it? Να τον προσέχεις τώρα, μην σου ξανακάνει tsunder-ιες και σου βγάλει κανά τέτοιο πάλι. Από το Haigakura. Ένα από τα manga που κάνουν updates κάθε Χριστούγεννα και Λαμπρή ένα πράγμα.
Aug 31 2011 11:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

It is moving isn't it? You're welcome. Fabulous indeed; the signature is amazing, too. Where from?
Aug 31 2011 11:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:if: is moved Sankyu. My new seto is kinda fabulous, so I like it.
Aug 31 2011 11:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω? Καινούργιο set βλέπω? Μεγιές μεγιές...Κι ακόμα ένα καινούργιο καλό νέο...ο Σωκράτης ξύπνησεεεεε!
Aug 31 2011 08:30