Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαι είναι, και δεν είναι. Και χλωρό και ξερό. Και τα διλλήματα σωρό! xD Φαίνεται πως είμαι λίγο χαζοχαρούμενο αυτήν την στιγμή?
Σεπ 11 2011 23:24
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, όντως. Από τη μία φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά από την άλλη φαίνεται φυσιολογικό.
Σεπ 11 2011 23:03
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

[url]http://zelda994612.deviantart.com/art/MYth-The-Gods-151191244?q=boost%3Apopular%20hermes&qo=244[/url] The bishounen-fied Greek Gods που σου έλεγα με το ωραίο σχέδιο αν και κάπως περίεργο να είναι τόσο bishounen.
Σεπ 11 2011 19:43
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Κοίτα, αν μισοκλείσεις τα μάτια σου, κοιτάξεις λίγο στο πλάι και σκεφτείς τι μπορεί να εννοούσα, μπορεί να δεις και το "Καμάρα" σαν "Κολόμβου"...γιατί εγώ αυτό ήθελα να γράψω! xD
Σεπ 09 2011 15:34
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Κολόμβου βρε :P
Σεπ 09 2011 15:27
Φωτογραφία

Λογικά δε θα 'ναι τίποτα μεγάλο όπως λες κι εσύ και μακάρι να ταν μόνο πρωινές! xD OK, 6 Καμάρα. Και μετά με τα πόδια! ^^
Σεπ 09 2011 15:24
Φωτογραφία

Δεν ήξερα ότι γίνονται και σήμερα. :P Σιγά μωρέ και τι έγινε. Οπότε για εμάς 6 Κολόμβου. Και πάμε με τα πόδια αν είναι στην καμάρα εκτός αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό :P Ωχ η καημένη! -δικαιωματικός ο τίτλος αν τα πέρασε αυτά με πορείες- Λογικά θα ήταν καμιά μικρή πορεία.
Σεπ 09 2011 14:59
Φωτογραφία

Ha ha, OK! Να πω το ίδιο κι εγώ αν αργήσω? :3 Κοίτα, το πρωί η μαμά μου η καημένη -σου πήρε τον τίτλο- κατέβηκε δουλειά με τα πόδια από ένα σημείο και μετά...
Σεπ 09 2011 14:55
Φωτογραφία

Αύριο έχει πορεία :P Αύριο γίνεται ο χαμός. Δεν ήξερα ότι θα έκαναν για σήμερα. Ήξερα ότι έχει φεστιβάλ η ΚΝΕ μόνο. Ναι no problem από εμένα. Αν φτάσω βέβαια λίγο πιο μετά τις έξι συγγνώμη :P
Σεπ 09 2011 14:45
Φωτογραφία

Ρε κουκλίνα, πού πάμε με τέτοιες συνθήκες? Δεν έχει πορείες σήμερα? ...θες να βρεθούμε στην Κολόμβου στις 6 για καλό και για κακό?
Σεπ 09 2011 14:43
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

ΟΚ! See ya, πρέπει να φύγω για το στήσιμο του εξοπλισμού :byejg9:
Σεπ 09 2011 13:48
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

A! Nice! Ναι καλύτερα και πιο συμμαζεμένα! :D
Σεπ 09 2011 13:47
Φωτογραφία

Nevermind! Εξάλλου στις 1 Οκτωβρίου θα παίξουμε στο Πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας και εκεί η μέρα δεν πρόκεται να αλλάξει οπότε I may see you there
Σεπ 09 2011 13:34
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι, το χα ξεχάσει! Αμ άλλαξε και η μέρα! Πωπω, κρίμα το ξέχασα! :( Ω, μην ανησυχείς stalker-san, έχω κάνει χειρότερα...
Σεπ 09 2011 13:30
Φωτογραφία

Άντε επιτέλους ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και τελικά σήμερα στις 7 επιτέλους παίζουμε! I wish you could come (σαν καλός stalker που είμαι)
Σεπ 09 2011 13:17