Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
oxi apla kala, teleia. παρεπιπτοντως εσυ σε ποια σχολη ακριβως εισαι??
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TwmBGOXwlTo[/URL]
ετσι μπας και σου αρεσει το οπενινγκ και ψηθεις να το ξεκινησεις:D
Σεπ 28 2011 11:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Λόγω translator το πιο πιθανόν. Γενικότερα είναι πολύ δραστήρια ομάδα, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά αρχίσουν να βγάζουν ενα κεφάλαιο τη μέρα.
Σεπ 28 2011 10:57
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ωχ, ναι πρωτοετής. Όχι μην ανησυχείς, μέχρι να τελειώσουν οι εγγραφές και να βγει και το πρόγραμμα και η δήλωση μαθημάτων δεν έχετε αρχίσει. Χε, καλά είστε κι εσείς. . .
Σεπ 28 2011 10:56
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
οπως καταλαβες ειμαι πρωτοετης, ωραια οι εγγραφες τελειωνουν την 1 οκτωμβρη απ' οσο ξερω αρα πως μπορει να εχουμε ξεκινησει τα μαθηματα χωρις να εχουν τελειωσει οι εγγραφες??
Σεπ 28 2011 10:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh? Λες ε? Χμ...γιατί όχι? αλήθεια το SID γιατί σταμάτησε να κάνει updates??? T^T
Σεπ 28 2011 10:46
Oh, nice! Τότε αν είναι στο επόμενο πάρτυ ή συνάντηση μπορεί να διαφωνήσουμε κι από κοντά! xD Αλήθεια, επειδή εμείς ακόμα γράφουμε και το χω απορία, εσείς αρχίσατε τα μαθήματα?
Σεπ 28 2011 10:42
Kai → Fallen_Mpougatsa
E, δεν είναι ότι είχα και τίποτα να κάνω. Έπεσα και με τα μούτρα στο slice-of-life χθες οπότε ήρθε κουτί για μια αλλαγή. Αυτό ακριβώς, έψαχνες να βρεις το horror μέσα. Δεν αμφιβάλλω πάντως ότι ίσως κάποιοι να τρομάζουν και με αυτά. Όσο για το σχέδιο, καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι πλεονέκτης όταν άλλοι mangaka του genre σε κακομαθαίνουν με το σχέδιο τους. Δεν μου έκανε καμία αίσθηση, στο πρώτο chapter μάλιστα μου φάνηκε και σπαστικό.
Δε θα με χαλάσει να είναι episodic μέχρι το τέλος είναι η αλήθεια, αλλά είχαμε ήδη την κοπέλα να επιστρέφει σαν χαρακτήρας, οπότε ίσως να χαράξει κάποια πλοκή στη συνέχεια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, δεν τεμπελιάζουμε, ανοίγουμε και κανένα thread για συζήτηση.
Σεπ 28 2011 10:42
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Σήμερα έχω πολλούς λόγους να ντρέπομαι...ναι, [B]και[/B] από κει τα διαβάζω...για πες κανα site κι εσύ :3
Σεπ 28 2011 10:34
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Από το mangareader.net διαβάζεις τα manga σου; Θα σε μαλώσω!
Σεπ 28 2011 10:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω! Είσαι γρήγορη! Ναι, το σχέδιο κι εμένα με έκανε κάπως για το genre του. Όσο για το horror ναι με φάνηκε lacking. Η μόνη στιγμή που το ένιωσα κάπως έτσι ήταν στο τέλος του πρώτου chapter με τις σκιές. Εκείνη ήταν ωραία σκηνή...!
Ο πρωταγωνιστή είναι πολύ καλός μέχρι τώρα. Παρατηρητής και δεν κάνει "το καλό" ή "το κακό" απλώς τη δουλειά του. Αυτό είναι true neutral χαρακτήρας! xD Θέλω να δω πολύ πως θα το προχωρήσει και μακάρι να βάλει κι άλλα στην πλοκή...
Ω, παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!
Σεπ 28 2011 10:24
Συνεννόηση μπουζούκι συν τοις άλλοις...! Χα χα! Τι πέρασες αλήθεια και πού? Εγώ είμαι ΑΠΘ.
:emptyonexg1: το ξέρω...θέλω να το δω αλλά όλο κάτι γίνεται...
Σεπ 28 2011 10:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
To διάβασα. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση που είναι στην κατηγορία horror, ελπίζω να έχει στη συνέχεια γιατί μόνο τρομαχτικό δεν ήταν. Ενδιαφέρον σαν concept, συμπαθητικός ο πρωταγωνιστής και μου άρεσε που έχει τον ρόλο του παρατηρητή, με χάλασε αρκετά ως πολύ το σχέδιο σε σχέση με την ιστορία και το setting, ήταν πολύ plain. Thanks for the rec. *Thumbs Up*
Σεπ 28 2011 10:03
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι, αυτό είναι. Αρκετά σύντομο όντως! xD Όπως μπορείς να φανταστείς, εμένα το horror με τράβηξε!
Σεπ 28 2011 09:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται