Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Ελπίζω να σου άρεσε η χθεσινή συναυλία! Έχουμε κάνει και καλύτερες αλλά πρώτη φορά παίζαμε τόσα συγκροτήματα μαζί. Πάντως ανέβηκα level έτσι :P
Οκτ 02 2011 12:19
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Μόλις γύρισα από την πρόβα και σε 10 λεπτά φεύγω για soundcheck. Λοιπόν, το τέταρτο και τελευταίο τραγούδι που θα παίξουμε (μετά από πολλούς καυγάδες και διαβουλεύσεις μιας που ο χρόνος μας πάνω στη σκηνή είναι περιορισμένος) φέρει τον τίτλο [B]MY FALLEN ANGEL. [/B]Οπότε be ready γιατί μέσα στα 5 άτομα (:P) που θα το αφιερώσω μπορεί να'σαι και εσύ :D
Οκτ 01 2011 14:59
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Xaxaxaa xD Δεν ξέρω xD Εμένα προσωπικά με τρομάζουν γιατί χμμμμ δεν ξέρω γιατί xD Απλώς δε μου ταιριάζουν καθόλου /ο/ Κι ο Squalo μ'ανατριχιάζει γιατί αλλιώς τον φαντάζομαι μιας που είναι κι αγαπημένος χαρακτήρας xD
Οκτ 01 2011 14:48
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Βρε συ, γιατί συνεχίζουν να σε τρομάζουν τα desktop μου? Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με μένα που τα βάζω και μ'αρέσουν! xD
Οκτ 01 2011 11:36
Botsun → Fallen_Mpougatsa
xaxaxaxaxaxa!!!!
Τώρα θα την καμαρώνεις και στο profil μου! XD
Οκτ 01 2011 01:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
For the sake of all that is holy to anyone, no one should post more VMs on my profile because that cat is way too awesome. xD
Οκτ 01 2011 01:04
Στο [URL="http://knowyourmeme.com/memes/like-a-boss--2"]Know your meme.[/URL]Θα την βάλω,σε λίγο.
Stay tuned.
Οκτ 01 2011 00:58
Fallen_Mpougatsa → Putin
[QUOTE]Και συνήθως προτιμώ τις [B]ανιμέητιντ βερσιόνς.[/B][/QUOTE]
Γιου τελ δεμ μπρο! Άι λοβ Ινγκρικ! :3
Οκτ 01 2011 00:56
Ποιο απίθανη φωτογραφία απ'αυτήν δεν υπάρχει, έτσι? Έτσι? Πρέπει να τη βάλεις στην εικόνα προφίλ σου, παίζει να είναι το ότι πιο αξιαγάπητο αλλά και ψωνισμένο γατί που έχω δει ποτέ! xD
Καλά το πρέπει τρόπος του λέγειν, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Πού τη βρήκες ρε θηρίο?
Οκτ 01 2011 00:48
[CENTER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/119/900/king-cat-boss.png?1304460176[/IMG][/CENTER]
Οκτ 01 2011 00:44
Ha ha ha, μην ανησυχείς τα Barilla είναι γνωστά...αλλά είδες> Μας βγάλανε επιτέλους και στο γυαλί. Ήξερα ότι θα κάναμε φοβερή επιτυχία από πάντα.:mafia:
Οκτ 01 2011 00:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται