Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

By the way, the cat is now gone...Sniff sniff...
Οκτ 02 2011 23:29
Φωτογραφία

Oho, I see you are hardcore gamers...εφόσον είναι γνωστό της πάση ότι κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του έχει κάνε τα παρακάτω τουλάχιστον μια φορά σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά αν είναι του υπολογιστή αλλά κι αυτό πιάνεται. Παιχνιδι να ναι κι ότι να ναι!
Οκτ 02 2011 23:28
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχαχαχ!!! Που να δεις,και την παρέα με την οποία παίζω....Κάνουμε σαν 7 χρονα,μόλις αρχίσει κάποιος και χάνει,θα μπει αυτομάτως και σε tsun mode,το οποίο συνοδεύεται από μουγκαμάρα και σε πιο advanced level και μπινελίκια. Ανεκτίμητο !!:hahaha:
Οκτ 02 2011 23:26
Φωτογραφία

Άντε, δίνεις και για πτυχίο? Ωραία! ^^ Χα χα, έτσι, από μικροί στο κουρμπέτι. Τι κάνεις? Κατακτάω τον κόσμο bitches!
Οκτ 02 2011 23:05
Φωτογραφία

Στην παρέα μου,λιώνουμε με τις ώρες στο Risk.Εξ'ου και η μεγαλομανία ! :P Μου το'χουν πει κι άλλοι για ν'ανέβω,αλλά δεν με παίρνει ο χρόνος,δίνω και το πτυχίο στα Ιαπωνικά,οπότε είμαι super πιεσμένος.
Οκτ 02 2011 23:01
Φωτογραφία

Aχ αχ αχ αχ αχ, γι αυτό πρέπει να χεις φίλους που να το παίζουν το παιχνίδι γιατί εγώ και τις δυο φορές με φίλους το παιζα. Και λέειιιιιιιι...μαζευόμαστε τα καμμένα και παίζουμε! Πρέπει ρε συ, πρέπει να ανέβεις κάποια στιγμή! XD
Οκτ 02 2011 22:55
Φωτογραφία

Πρώτα όμως,πρέπει να 'ανοίξει η σχολή,γιατί τα παιχνίδια γίνονται σε κάτι ξεχασμένα από τον θεό εργαστήρια.... Κατα δεύτερον,ενδέχεται να πήρε πτυχίο-μετά από μία δεκαετία- το παλικάρι,που είχε τα "σύνεργα".:sadist:
Οκτ 02 2011 22:52
Φωτογραφία

Ho ho ho, πρέπει κάποια στιγμή να πας να παίξεις λέει τρελά! Κι αν έχεις και φαντασία στο να κάνεις χαρακτήρες και σ'αρέσει το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Οκτ 02 2011 22:47
Φωτογραφία

Όχι,αν κι έχουμε ομάδα DnD,στο τμήμα μου.....(Yes,we're geeks) Βασικά,μ'είχαν καλέσει να παίξω,αλλά έδινα εργαστήριο την επόμενη μέρα και δεν πήγα.Stupid me.
Οκτ 02 2011 22:31
Φωτογραφία

:hahaha: πρέπει πρέπει! Παρεπιμπτόντως τώρα γύρισα σπίτι! xD Γι αυτό και η μακρά απουσία...χοχοχο, παίζουμε DnD έχεις παίξει ποτέ?
Οκτ 02 2011 22:29
Φωτογραφία

Κάτι τέτοια διαβάζω κι από attention whore,θα γίνω τσατσά ! XD
Οκτ 02 2011 22:25
Φωτογραφία

By the way...the boss deserves all the attention he can get!
Οκτ 02 2011 22:19
Φωτογραφία

:hmmm: there is something different with this page...but my internet is stupid οπότε δε μπορώ να την δω! xD
Οκτ 02 2011 22:17
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Mια χαρά ήταν, διασκεδαστική! Γιατί ανέβηκες level?
Οκτ 02 2011 22:15
Φωτογραφία

Τσέκαρε το προφίλ μου,θέλω εντυπώσεις για την πρώτη μου προσπάθεια,να το κάνω πιο τσαμάτο.... Και ναι,είμαι attention whore. XD
Οκτ 02 2011 19:19