Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:kakaka:
Thank you,left hand,πάντως πλάκα πλάκα,αν παρατηρήσεις τα set μας-εγώ,εσύ,Kai-όλοι έχουμε χαρακτήρες από το Reborn ! XD
Πάρε κι ένα δωράκι,για τα καλά σου λόγια:
[CENTER][SPOILER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/119/900/king-cat-boss.png?1304460176[/IMG][/SPOILER][/CENTER]
Oct 06 2011 20:14
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ο χο χο χο το bossu έχει σχέδιο! Μ'αρέσει το σχέδιο αυτό! Τώρα θα με πεις αν δε με άρεζαν τα σχέδιά σου δεθα σε ακολουθούσα :hahaha:!
Oct 06 2011 20:10
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Cunning plan:
Αν φτάσουμε τους 20,θα ζητήσουμε την δημιουργία sub-forum για το Reborn ! :8):
Oct 06 2011 20:07
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ναι! Το είδα! Δεν είναι πολύ ωραίο? Είμαι συγκινημένη! Τ^Τ
Oct 06 2011 20:01
Fallen_Mpougatsa → Napster
Χα χα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι στο ότι είναι απ'τους λόγους που διαβάζω το manga αλλά σε όλα τα άλλα.
Και lol, είδες? Ούτε εγώ τον συμπαθούσα αρκετά στην αρχή αλλά πολλές φορές αυτούς που δεν πολυπάω τελικά καταλήγω να τους έχω αγαπμένους χαρακτήρες! Talk about personality disorder. xP
Oct 06 2011 19:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σε καταλαβαίνω πλήρως, όταν το είδα είχα γίνει το emoticon του Yamamoto.
Oct 06 2011 19:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Edit: Οmagad, η Kai είδε την εικόνα και χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο[/QUOTE]
Lolololololololololol!
Oct 06 2011 19:43
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ο Yamamoto είναι για όλες τις δουλειές. Εγώ απο την πρώτη στιγμή που τον είδα τον λάτρεψα και είναι ένας απο τους λόγους που συνεχίζω και διαβάζω το Hitman Reborn! Κουβαλάει βλακεία στο κεφάλι του, είναι επικός στις μάχες, μπειζμπολ+κατάνα και άντε γεια. Δεν χρειάζομαι παραπάνω λόγο για να τον λατρέψω. :)
Όπα, ανάποδα τα είπα, my mistake.
[QUOTE]Μα καλά, σου αρέσει ο Squalo[S]Xanxus[/S]...ΟΚ. Είναι εντάξει χαρακτήρας αλλά σου αρέσει και ο Xanxus [S]Squalo[/S] και μιλάς έτσι για τον Yamamoto?[/QUOTE]Τς. Δεν τον συμπαθώ και τόσο τον αλήτη.
Η Kai άλλαξε το avatar, είδες? Τελικά όλοι τον αγαπάνε. ;)
Oct 06 2011 19:43
Fallen_Mpougatsa → Napster
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/8fe99f56.jpg[/IMG] Why you do this???
No really, Gama is so bad I want to cry~!
Oct 06 2011 19:42
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Ha ha, έτσι φαίνεται. Αλλά είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο, δε μπορείς να πεις?
Oct 06 2011 18:02
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Φίλε έχεις περίεργο γούστο XD Αλλά σε πάω μόνο και μόνο γι'αυτό το weirdness xD
Oct 06 2011 17:43
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ααααααα! Ε, έπρεπε να το περιμένω από το username, [B]Dorothy[/B]. xD
Oct 06 2011 16:42
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Η Δώρα είναι, την ξέρεις. Της μιλούσαμε και πριν αρχίσουμε την ομάδα, και όταν δημιουργήθηκε τότε την γνώρισες και εσύ. Ε εντάξει, πριν κάτι μήνες το άρχισες το Reborn xD
Oct 06 2011 16:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed