Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, χρειάζεται και λίγη κλάψα πού και πού εδώ που τα λέμε, άλλοι γκρινιάζουν, άλλοι θέλουν να βγουν έξω να πάρουν αέρα, άλλοι θέλουν να μείνουν μόνοι του, ε, ο Hibari τραγουδάει.
Και ναι, απάντησα και στο προφίλ μου μετά από καιρό, έτσι για αλλαγή.
Mar 12 2012 13:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι εντάξει, συμφωνώ, αλλά αυτό το τραγούδι με την κλάψα να κυριαρχεί ε, είναι κάτι από μόνο του. xD
Mar 12 2012 13:22
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τα τραγούδια του είναι από τα πιο πετυχημένα. Μπαλάντα, με πιο μελό μουσική από ποτέ και παρόλα αυτά οι στίχοι να μένουν In character. Προτιμώ το Kokou No Pride και σε στίχους και σε ήχο, του πάει πολύ περισσότερο.
Mar 12 2012 13:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh, thanks! Nα σαι καλά! ^^
Και lol, ναι είναι...όταν είδα τι έλεγε όμως ήμουν σε φάση "καημένος Ηibari, το κάνει και τραγούδι.":hihi2:
Mar 12 2012 12:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Oh, btw, μου είπε η μικρή και τώρα το θυμήθηκα πως έψαχνες να βρεις τον τίτλο από ένα Josei που σου είχα πει να δεις με τη μητέρα σου. Είχα την εντύπωση πως σου το είχα δώσει με greek subs οπότε αν δεν το είχα κάνει θύμισέ μου να σου το δώσω με στικάκι την επόμενη. Αν έψαχνες τον τίτλο για να το βρεις γενικότερα, είναι [url=http://myanimelist.net/anime/10178/Kawamo_wo_Suberu_Kaze]αυτό[/url].
Mar 12 2012 12:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
That, too...!
Also, το hitoribocchi no unmei τώρα το ακούω πρώτη φορά σόβαρα...τι ωραία φωνή που έχει ο άτιμος ο voice actor, χαλαρωτική. Εχθές που το άκουγα στο λεωφορείο παραλίγο να κοιμηθώ!
Mar 12 2012 12:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αποκαρδιωτικό δεν είναι. Το χαλάει το γεγονός ότι θα έχεις πολύ καλό μέτρο σύγκρισης. Βέβαια είναι και η οπτική γωνία του καθενός. Επειδή δεν άρεσαν κάποια πράγματα σ' εμένα, δεν σημαίνει πως δεν θ' αρέσουν και σ' εσένα.
Mar 12 2012 12:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι θέλω να το δω είναι η αλήθεια, οπότε ελπίζω να μην είναι πολύ αποκαρδιωτικό όταν το δω κι εγώ. Ε, κι αυτό να είναι τουλάχιστον θα έχει κι άλλες ιστορίες οπότε κι αυτό ν'απαγοητεύσει τότε ελπίζω να ικανοποιήσουν τα άλλα!
Mar 12 2012 12:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:/ Τελείωσα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Aoi Bungaku που είναι στην ουσία η μεταφορά του "No Longer Human" σε anime. Με απογοήτευσε αρκετά, ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το πρωτότυπο και βλέποντάς το συγκριτικά με το manga του Furuya μόνο χάνει κατά πολύ. Κρίμα και ήλπιζα ότι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν λόγος για να πιστεύω ότι θα επικεντρωθεί σε σημεία, που όχι δεν έπρεπε, αλλά δεν πίστευα ότι έπρεπε να επικεντρωθεί και θα ήταν όπως θα έπρεπε στη συνέχεια. (Αναλυτικότερα από κοντά)
Παρόλα αυτά κάποιες σκηνές και εκφράσεις αξίζουν και η ερμηνεία του ηθοποιού για τον Yozo ήταν πολύ καλή, οπότε give it a go όποτε βρεις χρόνο.
Mar 12 2012 12:13
Fallen_Mpougatsa → Kai
xD If it's any realy consolation, δεν έχει μείνει ούτε για δείγμα!
Ναι ναι! Όντως! Τα λέμε εκεί.
Mar 10 2012 09:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όχι, αρκετά δροσερά ήτανε! Μου άρεσαν πολύ!
Οχοχοχο, ναι μετά το έμαθα! Για την ακρίβεια σήμερα που πήγα στο meeting με είπανε τα παιδιά.
Mar 09 2012 23:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
:( Εμένα δεν μου φάνηκαν τόσο δροσερά όσο την άλλη φορά αλλά δεν πειράζει αφού σου αρέσανε ^^
Yup! Και μάλιστα είδα το πήρες και φουλ το ποσό!
Mar 09 2012 18:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed