Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ούτε καν, όσο παράξενο και να φαίνεται. Α, μια χαρά, εκεί που έλεγες θα σηκωθώ και θα κάνω ό,τι θέλω σου κόβουν τη χαρά. Τι άλλο θες;
Mar 13 2012 10:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, περαστικά του! Δεν τρώει τίποτα με σούπα? Ούτε καν πχ γιουβαρλάκια? Αλλά εγώ καλά...μόνο που σήμερα, που υποτίθεται δεν έχουμε μάθημα, μας βάλανε μια βλακεία για δύο ώρες και πάλι θα κατέβω κάτω και χωρίς λόγο. Αμάν! Πσσσσς, σε νιώθω! Η μαμά όταν φεύγει πιο αργά στη δουλειά, μιλάει στο κινητό στις 8 η ώρα το πρωί λες και είναι δώδεκα. Και πετάγομαι εγώ.
Mar 13 2012 10:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Yup, τι να πει. Ησυχία. Τον μπαμπά είχαμε άρρωστο από χθες, αλλά σαν να ηρέμησε τώρα. Να δω πώς θα τον κάνω να φάει σούπα ενώ δεν του αρέσει. Εσύ, τι λέει; Κι εγώ πρωινή, ας είναι καλά η μικρή που δεν λυπάται τις πόρτες το πρωί που ξυπνάει. XD
Mar 13 2012 10:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλημέρες...! Τι λέει? Είδες, πρωινή πρωινή σήμερα, και να φανταστείς έχω ώρα που ξύπνησα! :thatsit:
Mar 13 2012 10:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΧD Καλημέρα
Mar 13 2012 10:19
Photo

GhostPrince → Fallen_Mpougatsa

...xD
Mar 13 2012 00:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Συγγνώμη για την Παρασκευή!!!! Με πήρε η ώρα και έπρεπε να φύγω κι όταν το θυμήθηκα ήμουν στο 32...! Συγγνώμη...
Mar 13 2012 00:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → GhostPrince

Τσ τσ τσ... Καλά είμαι μωρέ, χαλααρά, λιώνω βραδιάτικα...με βλέπεις!
Mar 13 2012 00:46
Photo

GhostPrince → Fallen_Mpougatsa

ε? που καλε? xD καλα η αλη8εια ειναι οτι δε τα πολυπροσεχω :P (ασχετος κιη βαρεμαρα μου να παταω τονους :hahaha:) τι γίνεσαι? :)
Mar 13 2012 00:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → GhostPrince

Η ανορθογραφία σου μπορεί και να με σκοτώσει αγαπητέ :P
Mar 13 2012 00:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε χε χε, έλα ντε, αλλά δεν πειράζει΄ για έναν περίεργο λόγο τα ακούμε και οι δύο οπότε χαλαρά. Αν ήταν η μία περίεργη θα ήταν και η άλλη οπότε ας συμφωνήσουμε ότι είμαστε μια χαρά!
Mar 12 2012 13:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Κι εδώ πάει το "Τι ακούμε μεσημεριάτικα;". Μέχρι και το proof άκουσα. Μέχρι και στα χαρούμενα του κλάψας ένα πράγματα.
Mar 12 2012 13:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, αυτό είναι συγχρονισμός-Ηibari η μία, Hibari και η άλλη.
Mar 12 2012 13:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Είχα και ατμόσφαιρα, το Kokou no Pride να παίζει στο background. Είχα καλύτερες επιλογές βέβαια. XD
Mar 12 2012 13:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD θέλει σε όλα του να είναι ξεχωριστός απλώς... Καλά, αυτό είναι για να μη μας τρώει η ρουτίνα βρε! Α, και πήρα το αρχείο. Ευχαριστώ~!
Mar 12 2012 13:38