Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
A ξέχασα! Πες μου το όνομα του familiar που θέλεις και τι ζώο θα ναι!
Οκτ 20 2011 19:25
Όχι μην ανηυχείς, δεν χρειάζεται και αναβάθμιση! Όσο για το RP μην ανησυχείς, θα δούμε για τις ώρες κι αν δε σε βολεύει υπάρχει πάντα και του χρόνου συν του ότι μπορεί να βάλουμε κι άλλα. Θα δούμε.
Οκτ 20 2011 19:21
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Hm "Celestio Vocio" όνομα.
Όπλο - ένα monocle :P (and the illusions as an illusionist.)
Κατοικία Kyoto - Department of Tokyo :P
Πρέπει να γράψω και αναβαθμίσεις στο όπλο μου; :P
Κοίτα, λόγω διαβάσματος Τρίτης Λυκείου, δε ξέρω κάθε πόσο θα μπαίνω. Αν δεν έχετε όριο με χρόνο, οκ δεν έχω θέμα.
Οκτ 20 2011 19:18
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Λοιπόν, δεν έτυχε να το δεις στο θέμα του Reborn επειδή είχαμε βγει τόσo off topic, που η iristella τα χε παίξει -και μετά τα έσβησε- αλλά είχαμε κάνει μια πολύ καμμένη συζήτηση που οδήγησε στη δημιουργία φαμίλιας ala Reborn η οποία ονομάζεται "Pestoallagenovese". Aν δεις πιο πτοσεχτικά το καταστατικό βλέπεις ότι όλοι έχουν ένα ρόλο. Λέμε να κάνουμε και RP βασισμένο σε αυτό.
Να και το εν λόγω post iristella: [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=533003&postcount=650[/url]
Οκτ 20 2011 19:18
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
επ, μολις ειδα το thread με το pestoallagenovese στο γκρουπακι για το Reborn. what the hell is that????
τωρα σχετικα με τον αδερφο σου, τι να πω εισαι τυχερη.
Οκτ 20 2011 19:14
OK! I'll add you. Πες μου τώρα και το "πραγματικό" όνομα που θα χεις στην οικογένεια καθώς και αν θες δευτερεύουσα κατοικία. Επίσης, θα ήθελες να λάβεις μέρος στο RP που λέμε να κάνουμε?
Οκτ 20 2011 19:13
Σίγουρα Mist για illusionist, οπότε ναι indigo pacifier.
Οκτ 20 2011 19:09
Μπορείς να σαι arcobaleno αλλά μπορείς να μπεις και στην assassination squad! :orly: It's up to you! Αλλά αν είναι να διαλέξεις, διάλεξε με βάση ποια flame θέλεις.
Οκτ 20 2011 18:59
O συμπαθητικός αδερφός μου επιτέλους πήγε φαντάρος! xD Αλλιώς ναι, θα ταν εδώ! ^^
Εύοσμο μένω, μια ώρα από το κέντρο με πολύ κίνηση. Αλλά γενικότερα έχει πολλά λεοφωρεία που πάνε κι έρχονται, καλά είναι.
Οκτ 20 2011 18:58
Βασικά απ'ό,τι έχει μείνει, θα ήθελα να είμαι ο αντίστοιχος Viper ή ο Fon. :P
Δεν ξέρω ακόμα. :P
Οκτ 20 2011 18:53
τωρα πες μου που μενεις εσυ, οχι οτι θα ξερω που ειναι αλλα ετσι πληροφοριακα. btw σπιτι σου μενει και ο συμπαθητικος αδερφος σου η ειναι καπου αλλου??
Οκτ 20 2011 18:52
Oh that just sucks!
*pat pat* it will end soon. Και τουλάχιστον το Ρύσιο είναι όμορφη περιοχή...<--failed attempt at cheering up.
Οκτ 20 2011 18:48
λοιπον. ας τα παρουμε απο την αρχη:
εκανα αιτηση για την εστια, και μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ειπα να μεινω λιγο στην θεια μου που μενει λιγο κατω απο την θερμη κοντα στο ρυσιο, που ειναι στην μεση του πουθενα το σπιτι (οι γειτονες ειναι τα χωραφια) και για να παω στην σχολη κανω μια ωρα και ενα τεταρτο με μιαμιση ωρα περιπου, αναλογα την κινηση και περα απο αυτο στο σπιτι της δεν εχω τιποτα να κανω καθως το μονο που εχουν ειναι τηλεοραση. τωρα τα αποτελεσματα βγηκαν επειτα απο πολλες αναβολες προχθες και ειδα οτι δεν μπηκα αρα πηγα να βρω σπιτι ,βρηκα δηλαδη, μια τρυπα στις σαραντα εκκλησιες αλλα θα μπορω να μεινω εκει στις αρχες του νοεμβριου αρα θα πρεπει να ειμαι στην θεια μεχρι τελος του μηνα.:sadist:
Οκτ 20 2011 18:44
A, δεν αντιλέγω δεν ξέρω καν που είσαι οπότε...! Αλήθεια, πού στον Μundus(-->DMC reference, επειδή η μαμά μου λέει να μη βρίζω) μένεις?
Οκτ 20 2011 18:34
χειροτερα απο μενα δεν εισαι μην παραπονιεσαι:)
Οκτ 20 2011 18:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται