Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Φτιάχτηκε~! :3 Ω, τι καλός με κάνεις και support!
Το είδα το μήνυμα στο mail μου αλλά ακόμα δεν έκατσα να το διαβάσω...αλλά θα πάω τώρα!
Oct 28 2011 14:41
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Den peirazei gia ta Greeklish!
Anw,ο NWS έγραψε στο RP και μετρά άγρια η ιστορία του.
Oct 28 2011 14:40
A nai e? (Sorry gia ta Greeklish alla to hli8io pc de m'afhnei na allaksw glwssa!) Xm, emeis sunh8ws to pame ap'tis 4-9, to polu 10 -eimaste kai makrua vlepeis oloi opote prepei na prollavoume kai lewforeia! xD-.
Kala einai gia dokimastiko na mpeis kai sto klima opws les ki esu, an 8es kante to kai pio nwris na diarkesei perissotero! xD
Oct 28 2011 14:34
Δεν ξέρω,πόσο.
Κατα τις 5.30 θα μαζευτούμε,οπότε μέχρι τις 10 σίγουρα.
Oct 28 2011 14:28
Xmm....
Να υποθέσω ο Idris ; :P
Την κυριακή θα πάω για solo session,για να εξικοιωθώ με το παιχνίδι,
Oct 28 2011 14:18
Ha. Ha. Ha. Εμένα ο χαρακτήρας μου είναι Lawful neutral, αλλά...[SPOILER]έχει τρεις διαφορετικές προσωπικότητες που η καθεμία έχει το δικό της alignment: Chaotic Good-Gabriel, Chaotic Evil-Idris lawful neutral-o Gilbert! Και μεθαύριο που θα παίξουμε ξανά μάντεψε ποιος θα ξυπνήσει...[/SPOILER]
Oct 28 2011 14:02
Σε ποιο από τα 9 alignments ανήκεις ;
Εγώ είμαι Chaotic Good. :3
Oct 28 2011 12:41
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet![/QUOTE]
και ποια ειναι τα κοριτσια??? παντως εχουν δικιο σε οτι λενε;)
Oct 27 2011 16:11
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha, I know, there's the emoticon over there and stuff...Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet!
Oct 27 2011 16:09
δεν το ειδα ως κατι προσβλητικο αλλα κατι πολυ αστειο,και ναι συμφωνω στο οτι εχουμε πολυ διαφορετικες αποψεις οπως για τον rugi απο το sidooh...
Oct 27 2011 16:06
Προς υπεράσπισή μου και δική σου οι τελίτσες ήταν και στα δύο επιχειρήματα αν το ξαναδείς! xD Eπίσης αποδεικνύει ότι έχουμε πολή διαφορετικές απόψεις ως προς τους χαρακτήρες και τις πράξεις τους! :thatsit:
Oct 27 2011 15:54
oxi οτι δεν εχω κολλημα με τις τελιτσες απλα, ετσι οπως διατυπωθηκε εμοιαζε σαν να να μην χρειαζοταν αλλο επιχειρημα. δηλαδη το οτι μου αρεσει ο γαμα-τος αποδυκνει οτι δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.. και οι τελιτσες εδιναν εμφαση..
Oct 27 2011 15:50
Κοίτα, πρέπει να τον παρηγορήσω με επιχειρήματα που πιστεύω και ξέρω ότι θα τον παρηγορήσουν όντως! xD
Aλλά αν οι τελίτσες είναι αυτό που σε τρέλαναν...:3
Oct 27 2011 15:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed