Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλησπέρα, τι λέει;
Δεκ 11 2011 04:27
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Babba

Babba, your rp is awesome!Και ναι φυσικά και παρακολουθώ το παιχνίδι σαν καλή stalker που είμαι και ειλικρινά εσύ ο Lord Leon και η Zura το σκίζετε! xD
Δεκ 09 2011 21:26
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Wow, me too! O.O Όντως σκεφτόμαστε το ίδιο!
Δεκ 09 2011 20:07
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

- Princesses are not the only ones waiting in the castle for her prince to save them. Guys too. > _> Looks at Naoyoshi. - Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning. - If you are outnumbered and over powered in a fight people that you havent seen in a year will randomly find you in a forest and help you out. - If you are on the protagonist's side, going against overwhelming numbers is normal and nothing to be worried about. Και κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Έχει μερικά πετυχημένα, αλλά έχει και πολλές χαζομάρες.
Δεκ 09 2011 20:05
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha, θεέ μου, ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο τύπος τις μισές φορές δε θυμάται ότι έχουμε μάθημα. Επίσης, τσέκαρε αυτό [url=http://forums.mangafox.com/threads/282201-100-Things-we-learned-from-reading-Gamaran/page1]100 things we learnt from Gamaran[/url] επειδή είναι καλό. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής: 49. Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning.
Δεκ 09 2011 19:48
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ζηλεύετε που δεν μπορείτε να τρολλάρετε με τέτοια φινέτσα, το ξέρω.
Δεκ 09 2011 19:43
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Mόλις επέστρεψα σπίτι...όχι, πήγα στο μάθημα. Και γύρισα. Μάντεψε: ο καθηγητής έτι μία φορά μας trollαρε λάμποντας δια της απουσίας του. Ω μα τι κλασσάτος κύριος.
Δεκ 09 2011 19:36
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά λέει και στην αρχή από πού είναι (άσχετα που δεν το παίζανε στην τηλεόραση) αλλά τώρα είναι δεν είναι ο Ρουβάς, θα σε γελάσω.
Δεκ 09 2011 17:04
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Tι φλωριές είναι αυτές? Δες εδώ το Ελληνικό, άκου τον Ρουβά! (ο οποίος δεν είναι ο Ρουβάς, ή είναι? xD) [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OfUkNw6hPzk[/YOUTUBE] Edit: Why you do this??? Now I'm listenign to Sailor Moon and Dragon Ball ενώ πρέπει να φύγω για τη σχολή!!!
Δεκ 09 2011 16:56
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pKofewfeSoY[/youtube]
Δεκ 09 2011 16:53
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

"I will travel across the land, searching far and wide. Pokemon to understand, the power that's inside~!"
Δεκ 09 2011 16:42
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh thanks! Edited!
Δεκ 09 2011 16:09
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΥΣ. Ξέχασα Gankustuou (<διόρθωσέ το) is my integrated French translator. Βαριόμουν να ξαναστείλω pm.
Δεκ 09 2011 16:04
Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

nah, ειμαι ακομη ετσι απλα ειναι αναλογα στην διαθεση μου, αμα με γνωρισεις λιγο περισσοτερο πιθανοτατα να την δεις και αυτην την πλευρα μου.. κατσε τωρα ησουν και εσυ καποτε τετοιο ατομο, χαχα δεν μπορω να το φανταστω:)
Δεκ 08 2011 01:14
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Thus ends the tale of Stelios the Glum. Now Stelios the Sun has replaced him. The beautiful hopeful ending to an amazing story. Πάντως όλοι ήμαστε κάπως πρώτα και τώρα καταλήξαμε διαφορετικά. Είναι καλό να βλέπουμε και να συνειδητοποιούμε το πως αλλάζουμε! ;)
Δεκ 08 2011 00:55