Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι μωρέ, το είχε η γυναίκα από τον τεχνικό που έχουμε στη γειτονιά μας στην χούφτα της να φανταστείς, οκ φεύγανε τα ποδαράκια από την χούφτα αλλά και πάλι ήταν πολύ μικρό. Μαύρο με γκρίζες πατούσες ήταν.
Dec 12 2011 13:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Awwwww...! Τι καλό! Και φαίνεται να ήταν τρομαγμένο...Θέλω κι εγώ ένα κουταβάκι-σκύλο να φροντίζω. Τ^Τ Τι χρώμα ήταν?
Dec 12 2011 13:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σήμερα είδα ένα κουταβάκι 20 ημερών και ήταν πολύ γούτσου. Το καημένο το κρατούσε η κυρία και έτρεμε και κοιτούσε γύρω-γύρω με κάτι κατάμαυρα μάτια. Έπρεπε να το έβλεπες.
Dec 12 2011 13:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 It's cute ^^ Κρίμα που δεν το έκανε η ίδια που το χρωμάτισε μου αρέσει αρκετά το στυλ της!
Dec 12 2011 13:13
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Βασικά είχα διαβάσει μέχρι το ποστ της Iristella που δικαιολογούσε την Alice και μου κακοχαρακτήριζε τον Dimitri,οπότε δεν άντεξα (fangirl mode).[URL="http://tatsukida.blogspot.com/2011/08/kurobara-alice-chapters-22-23.html"]Αχχχχ Δημητράκη....[/URL]
Ελπίζω να μη με απογοητεύσει η sensei.Στα yaoi της,μετά από πολύ δράμα ομολογουμένως,οδηγηθήκαμε σ'ένα αρκετά ευχάριστο τέλος.Εδώ βέβαια,όσα πιθανά σενάρια και να σκεφτώ,κανένα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.:terror2:
Ρε συ,τελευταία ο Franke έχει πάρει αυτή την αντιδραστικότητα του M21 με καλό μάτι,δε νομίζω να τον βασανίσει πολύ.
Dec 12 2011 12:24
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Ha ha, τι σε σύγχησε? Αλλά ναι αν θες δώσε το link.
:kakaka: Noblesses is addictive! O M-21 πρέπει να κάνει κάτι αλλά αν κάνει οτιδήποτε ο Frankenstein βλέπω να τον βασανίζει με περισσότερα πειράματα ή να τα σταματήσει! xD
Dec 12 2011 12:11
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Μπήκα στο thread αλλά δεν τα διάβασα όλα γιατί με σύγχισαν.Βρήκα περίληψη των 22-23,οπότε αν θες πες μου να σου δώσω το link.
Όσον αφορά το noblesse...:wooi2: ωραίο το καμάρι μου,αλλά θα'θελα να ρίξει κι αυτός 1-2 μπούφλες.Αφού είναι οξύθυμος,γιατί δεν τον επιβεβαιώνει τον Franke???:hahaha:
Μερικές ώρες ακόμα και θα'χουμε το raw του επόμενου...:kyaaa:
Dec 12 2011 12:08
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ela, kala eisai egw poy grafw proodo se 20 lepta ti na pw...
Dec 12 2011 11:41
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Πφφφ, τι να διαβάσω? Σιγά! Μια εργασία όμως την έχω...πω πω τι μου το θύμισες τώρα...!
Dec 12 2011 11:39
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
mpa, ti leei den diabazoume pote? opote exoume ,ligo xrono internet??
Dec 12 2011 11:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
[url=http://raesigns.deviantart.com/art/Shy-Violet-273559668]GokuChrome fanart αλλά είναι πολύ γλυκούλι~![/url]
Dec 12 2011 11:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed