Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Είμαι ήδη σχεδόν σίγουρος για τους δολοφόνους, μη φοβάσαι. Μόνο οι θάνατοι και οι ψηφοφορίες μπορούν να με επηρρεάσουν
Dec 18 2011 22:12
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Α, εννοώ όποιον παίζει καλά απλώς δεν το κάνω συγκεκριμένο για να μην πιαστείς και πεις "Α, αυτός αρα είναι δολοφόνος" ή κάτι τέτοιο.
Dec 18 2011 22:08
Εννοείς τον Dr Vrankovic; Αν βγάλουμε άλλον ένα δολοφόνο τώρα, δεν μας χρειάζεται καν.
Dec 18 2011 21:50
Tι να σε πω δεν ξέρω! Εγώ "φοβάμαι" μην επιτεθεί και σ'άλλους καλούς παίκτες...
Dec 18 2011 21:42
Νόμιζα πως είχε φάει τουλάχιστον έναν μπάτσο. Άντε να δούμε πάντως. Ποντάρω πως θα χάσουμε τη mono στους επόμενους 2 γύρους.
Dec 18 2011 21:35
Όχι ρε συ, δεν έχει φάει ούτε έναν. Πολίτες έχει σκοτώσει μόνο που αυτοί και ο γιατρός είναι οι μόνοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Τους επιθεωρητές τους φάγανε οι δολοφόνοι.
Dec 18 2011 21:28
Ha ha! N i i i i ce~! Πάντως για ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά Πολιτικός κάποιου είδους σίγουρα. Εφόσον πρώτα ξεκάνει τους ικανούς...xD
Dec 18 2011 21:13
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Α το πέρασα και εγώ το ίδιο, πέρυσι. Ώρες-ώρες υποπτεύομαι πως όλες οι μαμάδες είναι μέλη μυστικής οργάνωσης και δρούν πάντα ομοίως. :p
Dec 18 2011 19:48
Fallen_Mpougatsa → Elizabeth
Επειδή τώρα ξναθυμήθηκα το σχόλιό σου περί του πως εμφανίζεσαι στα threads που γράφω κατά τύχη κι ότι δεν είσαι stalker, ένα άχω να σου πω: why not go [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=182] there[/url]?
Dec 18 2011 17:21
[SPOILER][QUOTE=OdyMonaxos;549037][COLOR="SeaGreen"][FONT="Arial Black"][B][FONT="Arial Black"][SIZE="5"]^ ΜΗΝ τον ενθαρρύνεις !!!!![/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE][/SPOILER]
I can see your agony.
Dec 18 2011 17:18
Fallen_Mpougatsa → yami no chikara
Καλησπέρα! Μια χαρά! ^^ Εχθές ήμουν στην Kai όλη μέρα και μαθαίναμε να κάνουμε τσουρέκια! :3 Και βγήκανε και πολύ ωραία! Πάντως την ώρα που τελειώσαμε γενικότερα όχι στο meeting, σε party δε θα προλαβαίναμε να μαστε στην ώρα μας! xD
Dec 18 2011 17:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed