Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ody, σ'αρέσει το CSI περισσότερο από το Death Note? Α πα πα πα πα...
Jan 21 2012 12:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Xμ, ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Δεν το ξερα όπως κατάλαβες. Κι εντάξει, εγώ τα βλέπω χωρίς υπότιτλους και κάνω κι εξάσκηση τα αγγλικά μου!
Jan 21 2012 12:21
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ε Έλληνας είμαι , όσο να ναι τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα . Ξεχωριστούς .
Jan 21 2012 12:10
Photo

Α, κατεβάζεις και υπότιτλους? Σε άλλα αρχείο ή μέσα τους έχουν ενσωματομένους?
Jan 21 2012 11:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Aχιλλέας GearSecond

[url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=542728&postcount=13]Ορίστε[/url] και [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=542744&postcount=14]ορίστε[/url]. Για να μην ψάχνεσαι. ^^
Jan 21 2012 11:40
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Το ξέρω το κατέβασα και γω αλλά δεν είχαν βγάλει ακόμα υπότιτλους .
Jan 21 2012 11:38
Photo

. . .SpaghettiallaPuttanesca. Έχει ρίζες στα ιδιωτικά μας club αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...ξες, πολλοί ποδοσφαιριστές είναι πελάτες μας και πριν το καταλάβουν, όλοι δέχτηκαν. Φταίει και το τζάμπα "φαΐ" που τους υποσχεθήκαμε βεβαίως...
Jan 21 2012 11:29
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Όχι και ομαδούλα η Αρμάνι ρε. Με προπονητή τη Σκαριόλα. Με άσσο τον μάγειρα τον Κουκ, με δυάρι τον μικρό Νικόλας, με τριάρι το Μαλάκ Χαίρστον, με τεσσάρι το Μπάτμαν και με σέντερ τον Καρδίτσιαν Τζάιαντ. Πως λέγεται η ανταγωνιστική συμμορία; Spaghettiallabolognese;
Jan 21 2012 11:23
Photo

A...εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ έχω άλλες ασχολίες, πιο σημαντικές. Αν δεις και τα καθήκοντά μου στο μανιφέστο μας δεν κάθομαι να ασχολούμαι με ομαδίτσες...λέμε τώρα. Επίσης, μην κοροϊδεύεις το όνομά μας. Ο αρχηγός μας κατέληξε μετά από πολλές διαβουλεύσεις και προτάσεις στο κρείττον των αποτελεσμάτων. (Μην ανησυχείς όλοι το κάνουμε.)
Jan 21 2012 11:18
Photo

Stalker, εγώ; Μα εγώ; Τι είδους μαφιόζοι είστε; Σάλτσα. Εξήγα τι έχουν πάθει οι παίκτες της και χάνουν από τον Παναθηναϊκό μέχρι και τον Μπετσίροβιτς. Τους προμηθεύσατε χαλασμένο πέστο βρωμερό κύκλωμα; (Πάλι τα γράφω στον εαυτό μου ο μακάκας...)
Jan 21 2012 11:13
Photo

Pfffff, stalkers gonna stalk! Όχι, δε συνωμοτούμε εναντίων των οίκων μόδας, αν είναι δυνατόν...κι αν το κάναμε θα σας το λέγαμε? Τι είδους μαφιόζοι ελιμαστε? Για την Armani Jeans δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη. Δικό τους τεράστιο πρόβλημα.
Jan 21 2012 10:59
Photo

Συνομωτείτε κατά των οίκων μόδας; Γι' αυτό παίζει τόσο χάλια η Αρμάνι Τζήνς;
Jan 21 2012 10:35
Photo

Τελικά βγήκε. Και η εμηρομηνία λέει εχθές...εγώ δεν το χα δει πάντως. Τι να πεις?
Jan 21 2012 09:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Theodore :D

Πολύ σίγουρα. Εξάλλου οι ασχολίες μας είναι πολύ πιο βρώμικες απ'αυτήν.
Jan 21 2012 09:39
Photo

Theodore :D → Fallen_Mpougatsa

Σίγουρα δεν συνομωτείτε εναντίον των οίκων μόδας;
Jan 21 2012 01:03