Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Why? Μαζεύεις πληροφορίες για όλα τα μέλη του γκρουπ?
Jan 22 2012 10:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΧD Μου είχες πει ότι "το Σάββατο είμαι ελεύθερη όλο το πρωί/μεσημέρι μέχρι τις 4κ30 και μετά τις 8κ30" δεν μου είχες πει γιατί δεν μπορούσες στο ενδιάμεσο. :kakaka: Τελικά η μνήμη μου έχει ελπίδες.
-200Ε; :kakaka: Αν και δεν καταλαβαίνω την λογική, παίρνουν κι άλλους; Εγώ τους κάνω και μάθημα αν θέλουν.
Jan 21 2012 21:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: Θα πάρω 200€ μείον φόρους για τη συμμετοχή μου. Cool no? Aλλιώς σιγά μην πήγαινα.
Αλλά θυμάμαι ότι το είπα. Στο μήνυμα που σε στειλα γιατί δε μπορώ Σάββατο όταν κανονίζαμε ώρα...αν όχι, τότε πάει και η δική μου μνήμη!
Jan 21 2012 21:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν το θυμάμαι ούτε μέσω μηνύματος. Ή η μνήμη που έχει γίνει πιο χάλια απ' ό,τι ήτανε ή το είπες σε κανέναν άλλο από τα παιδιά που μιλάς XD
Τι κάνεις σε ένα σεμινάριο για αρχάριους; Ο.ο Αναγκαστικά πηγαίνεις;
Jan 21 2012 21:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
To σεμινάριο υπολογιστών. Δε στο χα πει face-to-face though οπότε γι αυτό δεν το θυμάσαι. xD Μέσω μηνύματος. Και είναι για αρχάριους. Καταλαβαίνεις.
Jan 21 2012 20:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Δεν θυμάμαι να μου είχες πει για κάποιο σεμινάριο αλήθεια. Τι σεμινάριο είναι και η καθηγήτρια σας τα εξηγεί έτσι;
Jan 21 2012 20:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ναιιιι έτσι φαίνεται! Επίσης, τώρα είμαι σ'ακείνο το σεμινάριο που σε λεγα.
Θεϊκή ατάκα της κυρίας που μας κάνει το μάθημα: "εκεί που ήταν τα βελάκια σας θε δείτε παλαμάκια τώρα. Αυτό σημαίνει ότι εκεί μπορείτε να κάνετε κλικ." Παλαμάκια. Χα. Χα. Χα.
Jan 21 2012 20:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
Such a gostly comment. Ήρθες από την άλλη ζωή για να πεις το παράπονό σου. Φαντάσου.
Jan 21 2012 20:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ρε συ, μόλις το δα. Σχολιασμός του laraska στο νέο κεφάλαιο του Naruto:
"μου άρεσε"
Πέθανα τώρα που το είδα. xD
Jan 21 2012 20:05
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
Aw, arigato! Να ναι καλά η Kai που μου τα κάνει! ^^
Είναι από το anime και manga Saint Sieya. Το προτείνω αν σ'αρέσουν τα shounen. Warning: characters death.
Jan 21 2012 17:56
E ναι μωρέ,. γι αυτό το λέω κι εγώ. Γιατί βαριέμαι του θανατά.
Και τώρα συνειδητοποίησες που εννοούσες. Εντάξει, ήθελα απλώς να το κάνω πιο συγκεκριμένο.
Jan 21 2012 17:42
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Δεν χρειαζεται καν,απλως κανω συζητηση για να περασει η ωρα μου!! xD
Jan 21 2012 17:40
Nαι κι εγώ απλώς βαριόμουν να γράφω περισσότερα. Και κάτσε να ψάξω τι εννοείς xD
Jan 21 2012 17:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed