Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Επειδή εσύ γίνεσαι πιεστική και θες να κάνουμε τέτοιες χαζομάρες δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποκύψω. Εκτός των άλλων έχεις και χάλια γούστο στα ρούχα. Ακόμα βλέπω εφιάλτες με εκείνη τη λαδί φουστομπλούζα με τα ροζ, μωβ και πράσινα λουλούδια και την επιγραφή "Crazy Girl 4 ever" που ήθελες να πάρουμε! Έλεος!
Ξες τώρα, δεν με συμπαθεί η Ροζούλα και θα πέσω να πεθάνω. Δεν ξέρω τι είναι πιο απαίσιο. Η ίδια ή το όνομά της;!
Jan 25 2012 21:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πλάκα με κάνεις??? Και φυσικά γιατί να έρθεις ποτέ μαζί μου για να αγοράσω κάτι-οτιδήποτε: σε λέω έλα να αγοράσουμε φορέματα όχι εσύ. Έλα να πάρουμε ασορτί μπλούζες όχι εσύ. Έλα να πάρουμε μαζί τηλεόραση. Όχι εσύ. Ε ΑΜΑΝ πια!
Να μη μιλάς έτσι για τη ροζούλα κατάλαβες? Και δεν ήθελα να στο πω, αλλά απλώς εσένα δε συμπάθησε και γρατζουνούσε. Ορίστε το είπα, η γάτα μου σε σιχαίνεται.
Jan 25 2012 21:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι, δεν είπα ποτέ την αλήθεια γιατί σε λυπόμουν. Αν ήξερες να διαλέγεις τηλεόραση δεν θα σε είχαν κατακλέψει στη τιμή. Μάπα είναι η εικόνα με βάση τι θα μπορούσες να είχες αγοράσει με τα λεφτά που έδωσες!
Σιγά τη γάτα, μη μας πάθει τίποτα. Το μόνο που ξέρει είναι να γρατζουνάει τους γύρω της. Αν δεν την τάιζες παίζει να σε είχε ξεσκίσει μέχρι τώρα.
Jan 25 2012 21:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mπα έτσι ε? Άρα ψέμματα με έλεγες όταν καθόσουν κι εκθίαζες την ποιότητα της εικόνας και πως κι εσύ ήθελες μία...! Βασικά, όσον αφορά αυτά τα θέματα, με είπες ποτέ την αλήθεια?
Α τώρα θα τα βάλεις και με τη γάτα μου! Που είναι η μόνη που μου κρατάει παρέα όταν εσύ με γράφεις. Ρετιρέ και βλακείες. Να μείνεις κι εσύ μόνη σου και να περιφρονήσεις το δώρο μου που με τόσο κόπο διάλεξα.
Jan 25 2012 21:41
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν κατάλαβα. Σου είπα εγώ ότι έχω ανάγκη την οθόνη σου; Επίδειξη πλούτου ήταν αυτή τώρα;
Δεν τη χρειάζομαι την τηλεόρασή σου! Μου κάνει η οθόνη του pc μου! Τόσο καιρό πώς την βγάζω δηλαδή, θες να μου πεις!
Να το κρατήσεις και το δώρο σου και όλα και να κάτσεις μόνη σου στο ρετιρέ παρέα με την γάτα σου μονάχα!
Jan 25 2012 21:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αφού ξέρεις πώς είμαι με της περιλήψεις δηλαδή τι να κάνω? Και μπα, απειλή ήταν αυτό τώρα? Αλλά έτσι είσαι ε? Καλά... Τότε το παίρνω σαν [B]υπόσχεση[/B]! Κι αν ξαναδείς εσύ μαζί μου στην 50" οθόνη τίποτα να με γράψεις! Κι όχι δώρο, ούτε κάρτα δε σε δίνω!
Jan 25 2012 21:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Α, σε παρακαλώ τώρα! Σε είχα προειδοποιήσει ότι ήταν κάπως περίεργη ή δε σε είχα προειδοποιήσει; Μπορούσε να το ψάξεις κι εσύ λίγο παραπάνω ή δεν μπορούσες; Μια φορά έγινε και κάθε φορά το λες. Δεν ξαναβλέπω anime μαζί σου.
Jan 25 2012 21:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι καλά ξέρω πάντα εγώ η επιπόλαιη. Δηλαδή μια φορά είχε γίνει και το κάνεις θέμα? Καλά δύο αν μετράς και την ταινία αλλά δεν το θυμάσαι? Εσύ μου το σύστησες κιόλας. Μ'αρέσει που ξέρεις και το γούστο μου.
Jan 25 2012 21:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αφού όσες φορές και να σου το πουν δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι κακό να δίνεις προσοχή σε μερικά πράγματα. Μετά πάλι θα παραπονιέσαι πως έχασες τον χρόνο σου και πως δεν σ' άρεσε και μπλαμπλαμπλα.
Jan 25 2012 20:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωχ όχι πάλι με το θέμα του "ενδιαφέροντος". Ακόμα κι εδώ θα το θίξεις? Εντάξει, συγγνώμη. Πρέπει να ενδιαφέρομαι περισσότερο αλλά κι εσύ πρέπει να το αναφέρεις όλη την ώρα? Δηλαδή πόσες συγγνώμες πρέπει να πω γι αυτό?
Jan 25 2012 20:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά ντε, δε σου είπαμε και τίποτα. Άλλη φορά να μην βάζεις στα υπ' όψιν σου anime χωρίς τα τσεκάρεις για να μην [I]αναγκάζεται[/I] ο άλλος να έρθει να σε προειδοποιήσει.
Εγώ φταίω που έδειξα ενδιαφέρον.
Jan 25 2012 20:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλά ρε κοπέλα μου πλάκα κάνεις? Κάθεσαι και περιμένεις πότε θα απαντήσω? Πάλι??? Δηλαδή πόσες φορές σε έχω πει ότι δε μπορώ να κάθονται οι άλλοι και να παρακολουθούν τις συζητήσεις μου. Κι άιντε οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν, δε με ξέρουν κιόλας αλλά εσύ υποτίθεται με ξέρεις! Και συνεχίζεις!
Μπλα μπλα μπλα και χα χα χα όλη την ώρα και στην πλάκα το κάνεις αλλά όλη την ώρα το κάνεις έτσι κι αλλιώς! Αμαν! Στα-μά-τα. Έλεος δηλαδή!
Jan 25 2012 20:31
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Χρειάζεται μια γυναίκα να τον ηρεμεί και να τον χαϊδεύει και να του [B]δείξει[/B] ένα δύο τρία πράγματα[/QUOTE]
Άρα απορρίπτεται και η Yuna και η άλλη μαθήτρια...οπότε μένει η Seira, που είναι ταγμένη στον ShinWoo (η κοκκινομάλλα δε βλέπω να φτουράει:hahaha:) και μια από τους nobles που δε νομίζω να την ξαναδούμε,τουλάχιστον με μεγάλο ρόλο.Φυσικά η Lord απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη.
Jan 25 2012 20:23
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
xD xD xD Και γω έτσι νόμιζα και θυμάμαι ότι μια φορά με είχε πει κάτι για ράστα..αλλά είδες τσ'αμπα κοκορευόταν γιατί είχε μόνο δύο-τριες τζίβες(ράστα=ότι πιο απαίσιο να κάνεις στα μαλλιά σου-αν είχαν φωνή θα τσίριζαν με απόγνωση). Καινα σε πω γέλασα έτσι όπως το είπες αυτό το "ψείρα στην καρκλάλα του" xD
Jan 25 2012 20:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: Ανίδεη κοινή θνητή, είμαι ήδη αθάνατη και τις θείες ικανότητές μου απαντούσα ήδη σε pm καθώς εσύ μου τα έγραφες. Ναι, προβλέπω και το μέλλον.
Jan 25 2012 20:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed