Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Theodore :D

Xμ, η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή που μένω μόνο από ένα σαντουιτσάδικο με άρεσε το τζατζίκι. Κι αυτό επειδή είναι και ρεστοράν(με προφορά γαλλική όχι αστεία) μαζί. Και μετά λίγα κι εκλεκτά κρεοπωλεία.
Feb 04 2012 17:45
Photo

Theodore :D → Fallen_Mpougatsa

-.- έχω φάει του κόσμου τις πίτες στην Θεσσαλονίκη και είναι όσο σκατά είναι και στην Καβάλα. Αν και έχω φάει φοβερόοοο κοτόγυρο από τα Γοριλάκια.
Feb 04 2012 17:41
Photo

Θεσσαλονίκη. Μεγάλη πόλη. :canthelp:
Feb 04 2012 17:39
Photo

Ναι ίσως να έχετε καλύτερο τζατζίκι. Που είναι το «εδώ» ;_;
Feb 04 2012 17:34
Photo

Kαι πάλι με ενοχλεί είναι η αλήθεια! xD Όχι, ίσα ίσα: είναι γευστικότατο-μάλιστα είμαι πολύ περίεργη στις γεύσεις. :3 Απλώς εδώ έχουμε καλύτερο τζατζίκι. :P
Feb 04 2012 17:11
Photo

Light 2% for lighter taste! Είναι γούστα. Προφανώς αυτό το μια χαρά που λες εφόσον είναι εμπορίου θα είναι για εμένα χάλια. Κυρίως διότι είναι άγευστο γιαούρτι με μαραμένα αγγούρια.
Feb 04 2012 16:20
Photo

Χα χα, ΟΚ. Κοίτα, ανάλογα το τζατζίκι, αυτό που παίρνουμε εμείς είναι μια χαρά. Αλλά την τυροκαυτερή έτσι κι έτσι. Και lol στο 500% σκόρδο. Δεν είναι όλα έτσι. Η μαγιονέζα με έρχεται βαριά πάντως.
Feb 04 2012 15:50
Photo

But seriously! Του εμπορίου για την ακρίβεια το τζατζίκι δεν είναι ΚΑΝ τζατζίκι! Θεός φυλάξει. Το σπιτικό αν είναι επιτυχημένο και χωρίς 500% σκόρδο τότε μπορώ να το φάω. Αλλά η τυροκαυτερή είναι απλά θεϊκή @_@ Πρώτα αυτή και μετά η μαγιονέζα/goody's sauce.
Feb 04 2012 15:19
Photo

[QUOTE=Theodore :D;560921] 3. Το ακριβώς αντίθετοοοοο. Τώρα μου αρέσει η τυροκαυτερή και απεχθάνομαι το τζατζίκι. [/QUOTE] Blasphemy!
Feb 04 2012 10:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Xαζέ. Μόνο σε αυτόν στου οποίου το προφίλ σβήνεται βλέπει ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένα μήνυμα. Στους άλλους όχι. Προσπάθησε να το κάνεις κι εσύ και μετά κάνε log out και θα δεις.
Feb 03 2012 22:31
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Στοπ. πως το έσβησες χωρίς να φαίνεται πως υπήρχε;
Feb 03 2012 22:18
Photo

You saw the future my friend.
Feb 03 2012 22:15
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Back from the future, για το προηγούμενο vm This message has been deleted by Fallen_Angel_Itachi. Reason I dont wanna get spanked!!!!
Feb 03 2012 22:12
Photo

Συγγνώμη, εδώ ο αδερφούλης μου κι εγώ μια φορά πιαστήκαμε στα χέρια καιπονούσα δυο μέρες και τώρα μιλάς για ομαδικό? I'll die of pain! Δεν είμαι εγώ κανας περίεργος υπερδύναμος χαρακτήρας σε manga να λέω με τη δύναμη του φεγγαριού και να βγαίνει το αίμα σε όπλο καινα αντέχω σε όλα.
Feb 03 2012 21:58