Jump to content

Community Status Updates

Photo

LuluChan92 → redgar

Αν προκύψει κάτι σίγουρα θα σε ειδοποιήσω. Αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο οπότε ενημέρωσέ με όταν μπορείς! :)
Oct 19 2011 14:42
Photo

redgar → LuluChan92

Καλυτερα Συνταγμα μην ανεβεις σημερα γινεται ολιγον χαος. Συγκεκριμενα να σου πω θα με βολευε Τριτη 2 Νοεμβριου αλλα απο τωρα ειναι πολυ νωρις για αυτο σου ειπα. Αν προκυψει κατι δωσ'τα αλλιως κρατα μεχρι τοτε αν μπορεις
Oct 19 2011 14:40
Photo

LuluChan92 → redgar

Δεν πρόκειται να τα πετάξω, αν αυτό εννοείς. Αλλά εφόσον είσαι το πρώτο (και προς το παρόν το μόνο) άτομο που τα ζήτησε, τότε θα τα κρατήσω. Αν κι εγώ και σήμερα ακόμα θα μπορούσα να ανέβω Σύνταγμα, γενικά δεν έχω πρόβλημα να ανέβω οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις μέρες (αρκεί να μην παίζουν απεργίες ΜΜΜ, φυσικά). Απλά πες μου μέρα και ώρα όποτε μπορείς.
Oct 19 2011 14:34
Photo

redgar → LuluChan92

Μια χαρα με βολευει το Συνταγμα. Απλα αμα γινεται να μη γινει αυτο τον καιρο γιατι θα ανεβω Θεσσαλονικη μιας και εχει καταληψη η σχολη μου. Αρχες Νοεμβριου μπορεις η θα εχουν φυγει μεχρι τοτε?
Oct 19 2011 14:31
Photo

LuluChan92 → redgar

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα που είναι ο Γέρακας, παρόλο που έχω ακούσει για την περιοχή... Επειδή εγώ μένω Πειραιά γίνεται να συναντηθούμε Σύνταγμα-Μοναστηράκι που έχω αρκετά εύκολη πρόσβαση???
Oct 18 2011 12:57
Photo

redgar → LuluChan92

Καλησππερα. Ενδιαφερομαι για τα τα marvel που ποσταρες. Μενω στον γερακα(αθηνα) βολευει να συναντηθουμε καπου εκει για να μου τα δωσεις?
Oct 18 2011 00:49
Photo

LuluChan92 → Phantom Duck

[QUOTE=Phantom Duck;534263][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αν έχετε κλείσει την ημερομηνία, πείτε το ώστε να τη βάλουμε στο thread και να το κάνουμε sticky έως τότε.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση, οπότε φαντάζομαι ότι είμαστε έτοιμοι! Έκανα κι ένα minor re-edit το αρχικό post επί τη ευκαιρία! Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση, προχωρήστε ελεύθερα στις απαραίτητες κινήσεις! ;)
Oct 05 2011 12:04
Photo

LuluChan92 → Vagelio

Κι εμένα μου το 'πε όταν βγήκαμε την Παρασκευή! Αχ, και με κόλασε με CLAMP και yaoi ενώ έχω πει ότι πρέπει να σταματήσω τα shopping sprees~ :beaten:
Oct 03 2011 14:02
Photo

Vagelio → LuluChan92

[QUOTE]Αλλά στην τελική είτε μαζευτεί ολόκληρος λόχος είτε είμαστε 5 άτομα πάλι καλά θα περάσουμε![/QUOTE] What said :riiight: Η Ειρήνη πάντως μου είπε ότι θα έρθει :).
Oct 03 2011 13:47
Photo

DevilMayCry → LuluChan92

hii
Sep 27 2011 08:31
Photo

Erisadesu → LuluChan92

Ωραίο φαίνεται ... αν αποφασίσω να ξαναρχίσω να βλέπω anime Θα το κατεβάσω ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Sep 21 2011 20:51
Photo

LuluChan92 → Erisadesu

Και τα δύο είναι από το anime Tiger & Bunny. Το μαναράκι που έχω ως avatar είναι ο Ivan Karelin ή Origami Cyclone, όπως είναι το alias του στη σειρά!
Sep 21 2011 18:13
Photo

Erisadesu → LuluChan92

γειά !! Απο που είναι το αβαταρ και η σιγκ που έχεις; οεο;
Sep 21 2011 18:07
Photo

Vagelio → LuluChan92

Μετρό Πανεπιστήμιο, στην έξοδο Κοραή. Ανεβαίνεις, στρίβεις αριστερά και προχωράς στην στοά μέχρι να το βρεις. Costa Coffee λέγεται (το λογότυπό του μοιάζει με αυτό των starbucks coffee) και μένει ανοιχτό μέχρι τις 9-10. Εμείς το αποχαιρετήσαμε κατά τις 8 και κάτσαμε από δίπλα σε ένα παγωτατζίδικο :). Και τα δυο μαγαζιά πολύ ωραία ^_^
Sep 17 2011 18:45
Photo

LuluChan92 → Vagelio

Για δώσε μου πληροφορίες για το μέρος...!!!
Sep 17 2011 18:13