Community Status Updates
LuluChan92 → iristella
Αν είσαι Αθήνα και είχες έρθει στην προβολή του Νοέμβρη τότε παίζει! xD
Mar 17 2011 12:32
LuluChan92 → Kai
Εμ, τι να κάνω! Πρώτα βρήκα τα ξένα site και δικτυώθηκα μετά σκέφτηκα ότι και στην Ελλάδα ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ (μιλάμε για πολύ αργές στροφές)!!! Αν είναι δυνατόν, 4 χρόνια να ασχολούμαι και αυτή η έκλαμψη να μου έρχεται το Νοέμβρη!!! xDDD
Θα φροντίσω να φτιάξω μια λίστα και θα επανέλθω δριμύτερη!
Mar 17 2011 12:30
Anelis → LuluChan92
Μουάχαχαχα!!
Α, άμα κάνεις λίστα με yaoi στην Kai στείλε την κ από εδώ, ζήλεψα XD
Πέρνα και από τα yaoi threads να fangerlιζόμαστε πιο άνετα...
Mar 17 2011 08:28
iristella → LuluChan92
Thanks for the add xD. Fujoshi united το προφιλ βλέπω. xD Σε έχω πετύχει και πουθενά έξω?
Mar 17 2011 01:39
Kai → LuluChan92
:hero: And the evil will prevail!
:hahaha: Καλά, όλοι ξεκινάνε από μέσα προς τα έξω, εσύ πρώτα βγήκες εξωτερικό; Προχωρημένη σε βλέπω!!
:kill4u: Κάνε μου και μια μεγάαααλη λίστα με τι διαβάζεις/βλέπεις, νομίζω πως θα τα πάμε καλά.
Mar 17 2011 00:07
LuluChan92 → Kai
Χαχαχαχαχα! Ό,τι πεις! Μπορούμε να μηχανορραφήσουμε όσο θες για την εξάπλωση του κακού!!!
Και ναι, είμαι globally recognized fujoshi, καιρός να δραστηριοποιηθώ και εγχώρια!!! xD
Mar 16 2011 22:41
Kai → LuluChan92
:hahaha: Και έλεγε πού σε ξέρω, πού σε ξέρω! :tensai: Ώστε ήταν *epic music playing* "εκείνη" η δωρεά!
:hero: Thanks for the invite then. Ν' ανταλλάξουμε [s]λίστες[/s] ιδέες για την εξάπλωση του κακού.
Μιας και είσαι globally recognized fujoshi όποτε έχεις όρεξη για συζήτηση anime/manga εδώ είμαστε! :hehehe: Αρκεί να αντέχεις.
Mar 16 2011 15:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed