Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
red pyramid → LuluChan92
No no, κανένα πρόβλημα, απλά πληροφοριακά ρώτησα.
Είσαι Yaoi fangirl αν έχω καταλάβει σωστά; If so, you are on the right path to salvation XD
Μάρ 21 2011 00:08
LuluChan92 → red pyramid
Λίγο δύσκολο να έχουμε γνωριστεί, αλλά εφόσον είδα ότι υπάρχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα σου έστειλα request. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείς να αρνηθείς! xD
Μάρ 20 2011 19:20
red pyramid → LuluChan92
Καλησπέρα. Έχει τύχει να γνωριστούμε και μμου έκανες request ή όχι;
Μάρ 20 2011 00:10
LuluChan92 → iristella
Ελπίζω να το βρήκες το νεφρό μετά!!!
Η αρχική λιτή λίστα που έστειλα στα κορίτσια: από manga έχουμε και λέμε Kaname Itsuki, Youka Nitta και Takanaga Hinako ΟΛΑ! xD Όπως και από Fujisaki Kou. άλλα personal favorites: Clear Skies (Sugano/Ninomiya), Hey! Class President (Kaori Monchi), Maiden Rose (Inariya Fusanosuke), Junjou Romantica (Nakamura Shungiku), Katekyo! (Moegi Yuu), Love Mode (Shimizu Yuki), Okane Gai Nai (Kousaka/Shinozaki), Only The Ring Finger Knows (Kannagi/Odagiri), Desire (Maki Kazumi/Yukie Honami)
Από novels: Body Language (Aki Morimoto), Caged Slave (Takamura Yuiko), S [Esu] (Saki Aida), The Guilty (Katsura Izumi), πάλι Only The Ring Finger Knows και Desire και κάποια από Narise Konohara...
Μάρ 17 2011 21:47
LuluChan92 → Kai
Πήρα την τράπεζα κατά τις 6 και παπάγιες. Θα πάω από την Πειραιώς να βγάλω άλλη.
Μάρ 17 2011 21:36
LuluChan92 → Kai
Μα γιατί καλέ??? Έλα κι εσύ να γίνουμε πολλοί!!! Το ίδιο username έχω κι εκεί, just follow me! xD
Μάρ 17 2011 21:35
iristella → LuluChan92
A δυστυχώς όχι. Αλλά ελπίζω να σε πετύχω σε κάποιο από τα επόμενα. Btw αν στείλεις τη λίστα σου σε Kai και Anelis στείλτην και από εδώ.
I always welcome new goodies. :3
Awsome sig is awsome. Εχασα ενα νεφρό όταν την πρόσεξα.
Μάρ 17 2011 21:21
Kai → LuluChan92
A, τόσο καλά δλδ. Ρώτα και την τράπεζά σου τι παίζει, ποτέ δεν ξες.
Α, έτσι. Είναι αυτό που λέμε "μια ωραία ατμόσφαιρα". XD Χαχαχαχα. Καλά κάνεις. Πλάκα-πλάκα, μόλις χθες ή προχθές έκανα twitter και από τότε δεν ξαναμπήκα :himitsu:
Μάρ 17 2011 21:16
LuluChan92 → Anelis
Το Hey! Class President το διάβασα μόλις χτες, αλλά είχα δει τα OVA εδώ και χρόνια, με τον Kondou έχω πεθάνει στο γέλιο!!!
Και με το Maiden Rose τα ίδια, αλλά εγώ λάτρεψα τον Klauss, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να το παρακολουθώ!!!
Και το Junjou Romantica εννοείται ότι προσκυνάμε!!! Πραγματικά δεν έχω ιδέα πόσες φορές έχω δει το anime ξανά και ξανά, έχω χάσει το μέτρημα! Αλλά όταν κατέβασα και το manga... τολμώ να πω ότι προσκύνησα τα scans!!!
Μάρ 17 2011 15:30
LuluChan92 → Kai
Ούτε το PayPal ούτε το BookDepository τη δέχονται, πραγματικά επί 3 μέρες τράβαγα τα μαλλιά μου!!!
Εγώ με το σόι μου έχω πάψει να πολυμπλέκομαι, γιατί μερικά άτομα παραείναι καβαλημένα για το γούστο μου (όλοι μου 'χουν γίνει σταρούμπες εδώ μέσα)! Ο αδερφός μου και ο κολλητός μου είναι οι μόνοι που ξέρουν τα πάντα σχετικά. Και στον κολλητό μου έχω δώσει ρητές οδηγίες να μην ανοίγει τα link στο twitter εκτός αν του τα στείλω εγώ, μην τον στείλω και μια ώρα αρχύτερα!!!
Μάρ 17 2011 15:24
Kai → LuluChan92
Δεν ξέρω τι παίζει με τις χρεωστικές, δοκιμαστικά που έκανα μια αγορά μέσω paypal με τη προπληρωμένη τη δέχτηκε αμέσως παρόλο που την έχω χωρίς όνομα, με τα στοιχεία κανονικά. Μάλιστα είχα κάνει και ένα typo στο όνομα της πόλης, αλλά έφτασε κανονικά. Για αγορές από το bookdepository δε χρησιμοποιώ καν paypal, κατευθείαν.
:hahaha: Προσωπικά δεν κολλάω με κανέναν μέσα στο σόι μου, εκτός από 2 ξαδέρφες μου, έτσι δε δίνω σημασία. Το ίδιο και η αδερφή μου.
Μάρ 17 2011 15:07
Anelis → LuluChan92
[QUOTE]Only The Ring Finger Knows και Desire[/QUOTE]
:awww:Από τα πρώτα και πιο αγαπημένα που διάβασα ποτέ!! <3
Από το ring finger έχω αγοράσει και διαβάσει και τα 3 πρώτα novels (τα μοναδικά yaoi novels που έχω διαβάσει), αν και το manga είναι κατά πολύ καλύτερο.
Οκ για Junjou δεν το συζητάω καν, απλά υπέροχο! Και το Hey! Class President ήτανε γλυκούλι! Βέβαια το maiden rose που το ανακάλυψα και πρόσφατα δεν μου έκανε και πολύ κουκου.
Ωραίο φαίνεται και το clear skies, θα το τσεκάρω.
Μάρ 17 2011 14:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται