Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Night Wizard Seal

Βασικα, προσεξα οτι σ'αρεσουν οι BUCK -TICK οποτε οτι θα εχουμε κοινα αφου και εμενα μ' αρεσουν:thatsit:.. Στην πραγματικοτητα ηταν το πρωτο j-rock συγκροτημα που ακουσα και γι'αυτο εχω ενα ιδιαιτερο δεσιμο μ'αυτους...:kawaii:
Jun 18 2011 22:58
Photo

Night Wizard Seal → animestarling

Χαρά μου :)
Jun 18 2011 22:51
Photo

animestarling → Night Wizard Seal

:hi: Ευχαριστω που δεχτηκες το Friend request μου...
Jun 18 2011 22:49
Photo

animestarling → Tristessa

Merry..;;!!! Δυστυχως δεν τους ξερω...:nod2: Εχεις να μου προτεινεις μηπως μερικα τραγουδια τους;;:blingeye2:
Jun 18 2011 22:32
Photo

Tristessa → animestarling

Αν και τα πρόσφατα single τους δε μ' ενθουσίασαν τόσο, Rain is ♥ ♥ ♥ Στο avatar είναι ο Yuu, [S]ιδιοφυΐα ♥[/S] κιθαρίστας των Merry (άλλη μεγάλη αδυναμία αυτοί!)
Jun 18 2011 18:45
Photo

Σε καταλαβαινω.:blingeye2:.. Οι Sid ειναι και εμενα η αδυναμια μου..(Αχχ Mao:nbleed:).....Σχεδον ολα τους τα τργουδια μου αρεσουν...:kawaii:. Μολις χτες καταβασα την παρτιτουρα του Rain για το πιανο αι αρχιζω σιγα σιγα να το μαθαινω:kakaka:... Ειναι απο τα αγαπημενα μου των Sid... Btw, ποιος ειναι στο avatar σου...; (he's cute):kill4u:
Jun 17 2011 12:42
Photo

Tristessa → animestarling

Oh yeah! Kαι όχι μόνο, αλλά οι SID παραμένουν μεγάλη μου αδυναμία ♥ (Γενικώς, αν είναι j-rock ή/και visual kei, I'm probably interested ^^)
Jun 17 2011 00:07
Photo

Εισαι και εσυ fan των Sid...;!!! :D
Jun 10 2011 22:56
Photo

animestarling → Eri-Chan

Εχεις 5 μερες που γραφτηκες,εεε;... Μην αγχωνεσαι:D... Και εγω καινουρια ειμαι ακομα... Σε λιγο καιρο θα μαθεις να κινησε ανετα στο forum....:P
Jun 06 2011 20:42
Photo

animestarling → Nicktheartist

Ξερεις τ γινεται... Συνηθως οταν μαθαινω για ενα manga το ψαχνω στο wiki... Ομως τωρα τελευταια ενω ξερω πολλα δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιαζει.. Παντως θα δοκιμασω το Beelzebub και το Katekyo Hitman Reborn ... Μου φανηκαν ενδιαφεροντα...!!! Thanx:D
Jun 06 2011 20:34
Photo

animestarling → guiya_heartlock

:hi:thanx για το Friend request:gotit:
Jun 06 2011 20:05
Photo

Nicktheartist → animestarling

Fairy Tail,Air Gear,Beelzebub,Toriko,Claymore,Katekyo Hitman Reborn και πολα αλλα.Δεν ξερω αμα τα γνωριζεις για αυτο πεταω στην τυχη οτι μου ερχεται.
Jun 06 2011 15:39
Photo

shinigami94 → animestarling

Μετά τις εξετάσεις μάλλον που θα έχω χρόνο.Ευχαριστώ για την πρόταση. :)
Jun 06 2011 15:31
Photo

animestarling → shinigami94

Να το δεις.... Το Kuroshitsuji ειναι πολυ ωραιο anime και ακομα καλυτερο manga... Το Monochrome no Kiss ειναι ωραιο αλλα το αγαπημενο μου ειναι το Rain που ειναι και το 5 opening του FMA... Δοκιμασε το...:D
Jun 06 2011 15:20
Photo

shinigami94 → animestarling

Έχω ακούσει μόνο το Monochrome no Kiss (παρόλο που δεν έχω δεί το anime ακόμη) Κάποια στιγμή θα τους πιάσω και αυτούς.
Jun 06 2011 15:08