Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GhostPrince → animestarling
really?
shishishi, μη το λες....αχαχα, ισος να με απτους πιο "καμενους" στο τμημα, αλλα εχουμε εναν απο κρητη που νε αρκετα καλυτερος απο μενα xDD (μηλωντας για 3D) :P
αλλα οκ, ειναι λιγο σπανιος τομεας, ισος και αγνωστος, ειδικα για τη χωρα μας (νταξει εξω δεν ειναι) xD αλλα προσωπικα το χω το κολημα μου, αργοτερα για game design 8ελω να το παω :3 :hot::lovulovu:
και thanks :D
& για το invite :)
Φεβ 13 2012 15:34
animestarling → GhostPrince
Nc! Βασικα δεν εχω ξαναγνωρισει αλλο ατομο που να σπουδαζει αυτο το αντικειμενο. Στην Κρητη ειναι λιγο περιορισμενα τα πραγματα! Ωραιο πρεπει να ειναι παντως.... Καλη αρχη για μεθαυριο!
Φεβ 13 2012 03:13
αχαχα, ναι το καταλαβα, κιαλο on-going >.>
παιδαγωγικα ε? nice, nice, αντε καλα αποτελεσματα κιολας xDD εγω σπουδαζω ανιματιον (στον ακτο) :P ξεκιναμε κ 2ρο εξαμνηνο με8αυριο, τι να πεις ;/ τα χουνε ξεχεσει και με τις απεργιες, πορειες, μλκιες >.>
Φεβ 13 2012 03:07
Παιδαγωγικο Δημοτικης Εκπαιδευσης.. εσυ;;
εχε υπομονη γτ ειναι ongoing και ελεγξε και το thread του anime gr
Φεβ 13 2012 02:56
buhuhu, nice! μ'αρεσουν αυτα :D (woo, καιρο ειχα να μπω mfox :hahaha:)
σε τι σχολη εισαι btw? :P
Φεβ 13 2012 02:52
Dogs! Tι μου θυμησες τωρα.. Αυτο το εχω διαβασει.. χε χε χε....
Ειναι κατι σαν αστυνομικο θριλερ.. [url=http://www.mangafox.com/manga/ouroboros/]Ouroboros Manga - Read Ouroboros Manga Online for Free[/url]
Φεβ 13 2012 02:49
αχαχα, καλαα γαμισεταα, εδω εχω χασει κα8ε ελπιδα εγω, πρωτους τομους δεν εχω βρει ποτε ολοι απτη μεση κ μετα εχουν σ'ολα, τι να πεις >.>
εγω απο D.O.G.S ειχα παρει τα πρωτα 3 volumes, αρκετα καλο κιαυτο, αν και βαρε8ηκα να το συνεχισω απτο net για καπιο λογο :hihi2:
χαχα, συνβαινουν κιαυτα :P καπως ετσι αφισα το deadman εγω, οπως και το naruto xD
nice, 8α το τσεκαρω. Mε τι εχει να κανει? :P
Φεβ 13 2012 02:27
Οκ. Ευτυχως τελειωσα και εγω την Παρασκευη και επιτελους μετα απο 3 βδομαδες και μην φανταστεις οτι διαβασα.. Και εγω θελω να αγορασω τον πρωτο τομο του 20th century boys αλλα που θα το βρω! Μεσω internet μου φαινεται.. : / Ρε το Noblesse το ειχα αρχισει ωραια και καλα και μετα το αφησα και δεν θυμαμαι καν γιατι... Νομιζω το Οuroboros ειναι καλο αν δεν το εχεις διαβασει. Τουλαχιστον εμενα μαρεσει.. xD
Φεβ 13 2012 02:22
να δεις ρε, αξιζει (και να διαβασεις) :P και τα ΟP/ED λενε, απτα αγαπημενα μου εχει το fma xD
ναι αστα, και το 8 αν 8υμαμαι καλα ειχε κα8υστερισει ακομα πιο πολυ >.>
εγω δεν εχω διαβασιε τα μανγκα, εκτος απτα πρωτα δηλαδη(που τα χα αγορασει παλια) :P
αν και 8ελω να το παισω κιαυτο καποια στιγμη xD ειχε και πεσει κιη εξεταστικη και τα χα αφισει τα περισσοτερα αυτο το καιρο,τι να πεις, τωρα που τελιωσαμε 8α ξαναρχισω λιγο καψιματακι :orly: οποτε αν εχεις κανα καλο να μου προτεινεις...ελευ8ερα:hahaha:
Φεβ 13 2012 02:15
Μα δεν γινεται καθε φορα να κανουν πανω απο 6μηνο να το βγαλουν... pfff!!! Και το εκοψαν και εκει που το εκοψαν.. -αν και εχω διαβασει το manga και παλι ξενερωσα-
FMA δεν εχω παρακολουθησει αλλα τυχαινει να ξερω τα op του anime γιατι μ'αρεσουν οι Sid.. : )
Φεβ 13 2012 01:57
καλα μεχρι εκει που ειμαι, δε πολυ εχω δει κ κανα ρομανσε αλλα οκ xD
οοο, αυτα ειναι...πολυ ωραια, καιρος ητανε :D παντος το χουνε ψιλοχεσει...το φτασαμε το χρονο κ γι'αυτο παλυ xD ελπιζω να νε οσο καλο ηταν και το 8 :)
ωραια παει αυτος ο μηνας παντος, χαχα, βγηκε FMA.B movie(κιηταν και καλη) τωρα hellsing :D εχω κολησει να ξεκινησω το Noblesse εγω απτην αλη, που τοσο καιρο το λεω, αλλα που ο χρονος >.<
Φεβ 13 2012 01:53
Οχι αλλα το πρωτο βημα ειναι να το ξαναπιασω.... Κοιτα, καλο φαινεται αλλα ο συνδυασμος school life και romance με τρομαζει.. ~ ευτυχως που ειναι shounen.~ Αυτη τη βδομαδα βγαινει και το Hellsing OVA 9! Aντε επιτελους...: )
Φεβ 13 2012 01:45
Sakura!!! → animestarling
δεν γνωρίζω ακριβώς.. νομίζω είναι απλά φαν μειντ γτ είχε και άλλα.. sorry D=
Φεβ 13 2012 01:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται