Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nicktheartist → animestarling

Και βεβαια το εβλεπα αυτο το show ηταν επικο.Εριχνα τρελο γελιο κυριως στα replay που σχολιαζαν οι αλλο,ακομα το θυμαμαι και γελαω χαχαχαχαχαχαχααχ!!!!
Οκτ 05 2011 20:30
Φωτογραφία

animestarling → Nicktheartist

Το εβλεπες και εσυ;;;;!!!!!! Ηταν θεεικο..... Εσκαγα στα γελια, ειδικα με την περιγραφη....
Οκτ 05 2011 20:27
Φωτογραφία

Thanks girl your the best,I will put my all this time to succed οποτε GANBARIMASU!!!!Οπως λενε και στο καστρο του Takeshi :kakaka::kakaka::kakaka:.
Οκτ 05 2011 20:20
Φωτογραφία

Μια χαρα!:) Σημασια εχει να σ'αρεσει... Πραγματικα σου ευχομαι να πετυχεις...!!!
Οκτ 05 2011 20:09
Φωτογραφία

Κοιτα να δεις εγω κλασσικα ο πρωτος μου στοχος ειναι στρατιωτικες ή πληροφορικη.Φετος ομως ακομα θα παω κανα γραψω οσο καλυτερα μπορω και βλεπω μετα αναλογα και με τα αποτελεσματα που θα βγαλω σε ποια σχολη θα μπω.
Οκτ 05 2011 19:54
Φωτογραφία

Ναι σιγουρα... Παντως ηθελε οσο να ΄ναι μια αποφασιστικοτητα... Αθηνα, ε;;; Κλασικα... Και για που σκεφτεσαι;;
Οκτ 05 2011 14:53
Φωτογραφία

Ε νταξει,σκεφτικα οτι αμα δωσω ξανα φετος λογω ποιο ελευθερου χρονου εφοσων δεν εχω σχολειο,σκεφτικα οτι αμα διαβασω και χαναδωσω μπορω να γραψω πολυ καλυτερα και να περασω σε μια καλυτερη σχολη στην Αθηνα.
Οκτ 05 2011 14:31
Φωτογραφία

Ευχαριστω πολυ!!!!! Ναι αρχιζω και εγω επιτελους.. Θελω να μπω σε μια καθημερινοτητα γιατι εχω βαρεθει να μην κανω κατι... Τωρα με το διαβασμα οχι δεν στο συνιστω.. Πρεπει βεβαια να εισαι πιο χαλαρος απο περυσι... Αληθεια ομως πως και το αποφασισες..;;
Οκτ 05 2011 14:19
Φωτογραφία

Ναι για αυτο σκεφτικα να ξαναδωσω,ευχαριστω απο δυναμη θελω μπολικη φετος.10/10 αντε οπου ναναι αρχιζεις και εσυ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!Το μανγκα θελω να το τσεκαρω εδω και καιρο και επειδη διαβαζα καποια αλλα δεν το ειχα αρχισει ακομα,τωρα το ποτε θα το αρχισω κι αυτο δεν ξερω,διαβαζω απειρα βλεπεις για αυτο.
Οκτ 05 2011 14:15
Φωτογραφία

Να το διαβασεις... Φαντασου ενθουσιαστηκα... Μου το προτεινε και εμενα ενα παιδι απο το forum... Κοιτα.. Να σου πω καλυτερα ετσι.. Κανε αλλη μια προσπαθεια, δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Ενω παλι αν πηγαινες στη σχολη ισως και να το μετανιωνες σε καποια φαση... Αντε καλη δυναμη!!!! Εγω αρχιζω 10/10..
Οκτ 05 2011 14:11
Φωτογραφία

Το breaker το γνωριζω αλλα δεν το εχω διαβασει.Την σχολη δεν την αρχισα γιατι τελικα αποφασισα να ξαναδωσω και να προσπαθισω να παω πολυ καλυτερα απο περσι και να περασω σε καλυτερη σχολη.Οποτε καθε μερα τωρα το πρωι για μια ακομα(και τελευταια) φορα αρχισα φροντ:sadist::sadist::sadist:κλαιω,αλλα ειναι ποιο ευκολα απο περσι μπορω να πω εχω εμπειρια τωα ποια.Εσυ αρχισες την σχολη σου ή εχετε καταλυψη?
Οκτ 05 2011 13:16
Φωτογραφία

Εγω διαβαζω το The breaker.. Ειναι manhua και εχει να κανει με τις πολεμικες τεχνες... Ειναι πολυ ενδιαφερον... btw αρχισες σχολη;;
Οκτ 05 2011 09:22
Φωτογραφία

Πολυ καλα παει.Δεν το εχω τελιωσει ακομα ειναι περιπου στην μεση γιατι αργισα να το αρχισω.Μου φενεται πολυ ενδιαφερον και αυτη η ικανοτητα του Toa να ψυχολογει τους αλλους μετραει.Εσυ ασχολησε με τιποτα αυτες τις μερες?
Οκτ 04 2011 15:29
Φωτογραφία

Zetto2Saiyan → animestarling

Ανέβασε το κάπου και άφησε μου link γιατί όλο το Σάββατο δεν σε βρήκα και Κυριακή διάβαζα...
Οκτ 03 2011 14:02
Φωτογραφία

animestarling → Ritsuka

Βtw, εχεις οντως δικιο... Μοιαζει λιγο στην Kurumi.... :)
Οκτ 02 2011 23:41