Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mike The Great → Kamui

Σορρυ Kamui για την αργοπωρημενη απαντηση για τις ταινιες street fighter.Ειχα τρεχαματα με μια εξαγωγη δοντιου μου.Anyway.Συμφωνω μαζι σου για το περι κονσερβας αυτων των ειδων ταινιων.Οκ να καταλαβω οτι δεν βρηκαν ξανθομαλλι ή καστανομαλλι,αλλα τα αλλα πραγματα σου πονανε τα ματια.Ο Ισπανος να γινει Ταυιλανδος και ο παππους να γινει γυρω στα 40?Ηταν απαραδεχτοι.Για την ιστορια,Ο Vega ειχε ξανθομαλλι και στο alpha 3.Εχω δει ολες τις animated ταινιες και την σειρα και συμφωνω μαζι σου οτι αυτα ειναι πολυ πιο καλα απο τις πραγματικες ταινιες.
Απρ 01 2013 09:46
Φωτογραφία

Kamui → Keito

Good luck with the count. Not the easiest rp you could pick...
Μάρ 30 2013 15:24
  • Keito
    Ευχαριστώ πολύ Kamui!! Ναι, το ξέρω πως δεν είναι εύκολος, και φοβάμαι πως δεν θα βγει πολύ καλός, αλλά θα προσπαθήσω. Είναι ο αγαπημένος μου κακός ο άτιμος :Ρ
    Μάρ 30 2013 15:28
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamui

Τα σεβη μου ρε αλανι, πραγματικα. Απο τη μερα που μπηκες εδω μεσα (δεν ειναι και τοοοοοσο πολυς καιρος) η εκφορα του λογου σου (κυριως η συνταξη) και η δομη της σκεψης σου εχει βελτιωθει με λογαριθμικη προοδο, και πραγματικα καθε ανθρωπος που ακουει το συνομιλητη του και δεν εχει στο νου του να πει μονο την αποψαρα του θα χαιροταν να σε εχει συνομιλητη πλεον. Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω πληρη εικονα σε τι απαντας και απο που παιρνεις τις αφορμες στο διαλογο που ανοιξατε γιατι οι παρισσοτεροι επαναλλαμβανονται και δεν πολυακουν τι λεει ο αλλος, οποτε έκανα μια ψιλοκαθετη αναγνωση στα περισσοτερα γιατι οταν τα ειδα ειχαν μαζευτει καμποσα. αλλα ακομα και ετσι, τα φχαριστηθηκα τα σεντονια σου. Στο μονο απο όσα διαφωνουμε (αλλα δεν εχει καμια σημασια οτι διαφωνουμε απο μονο του, τουναντιον το χαρηκα ακομα περισσοτερο) που θα ηθελα να κανω ενα σχολιο ειναι οτι ευχομαι καποια στιγμη οχι μονο να μην θεωρεις οτι οι καθε λογης ζωωδεις τασεις υποβαθμιζουν την προσωπικοτητα/ηθικη/γουατεβερ, αλλα να τις αγαπησεις κιολας για αυτο που ειναι. Αλλα και να μη συμβει αυτο δεν τρεχει τιποτα, θα βρεις το δικο σου δρομο! :)
Φεβ 28 2013 22:56
  • Kamui
    Ευχαριστώ, αν και δεν αισθάνομαι πάντα τόσο σίγουρος γι' αυτό. Τουλάχιστον γίνομαι αναλυτικός κι ας τους πρίζω με ένα σωρό παρενθέσεις και διευκρινήσεις που κάνουν το λόγο μου ακόμα πιο μπερδεμένο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως νομίζω ότι γίνεται φανερό οτι όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, βγάζει τα συμπεράσματα που θα έβγαζε πριν καν διαβάσει το ποστ σου, επειδή πιστεύει απο πριν ότι είσαι ένας υπερσυντηριτικός κομπλεξάρας που ότι λέει είναι πάντα παράλογο.
    Ήμουν στο όριο να μην ποστάρω το ragepost λόγω χαλασμένου ποντικιού (έμαθα επιτέλους να χρησιμοποιώ το σύστημα αφής του laptop που δε μεβόλεψε ποτέ) και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων απο το φροντηστήριο, που δε μου επιτρέπουν να σκέφτομαι καθαρά.

Μάρ 02 2013 23:21
  • Lord Leon
    Α, ναι το ειδα τωρα. Ενταξει δεν ειναι και τοσο rage. Αλλα ειναι λιγο μπερδεμενο. Τα προηγουμενα που ειχα διαβασει, σου εβγαιναν πιο ξεκαθαρα. Οντως πρεπει να σου εκαψαν πολλα braincells στο φροντιστηριο. :P

Παντως στο κομματι που λεει ο,τι oi φεμινιστες (ολων των ειδων ανεξαιρετως) θεωρουν εκ προοιμιου τη γυναικα κατωτερη σε καποια πραγματα (κυριως πιο αδυναμη) και χρηζουσα βοηθειας/προστασιας για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους, συμφωνω απολυτα και το βρισκω διασκεδαστικα αντιφατικο.

Τουλαχιστον εγω που τη θεωρω ισαξια με τον αντρα (απλα διαφορετικη, και αυτο ειναι το γαματο) εβρισκα παντα πολυ αστεια τη βαση μιας θεωριας που υποτιθεται υποστηριζει τη γυναικα αλλα την υποτιμα.

Επισης μιας και ασχολεισαι με πολεμικες τεχνες θα σου πω οτι μπορει να χανουν σε μυικη δυναμη (+μαζα ογκο βαρος κτλ.) αλλα υπερεχουν εξ αρχης σε ακριβεια ταχυτητα και ευελιξια λογω σωματοδομης. Τωρα που αρχισα λιγο να ασχολουμαι με ενοπλες πολεμικες τεχνες συνειδητοποιησα οτι αν ειναι αοπλες ενα αντρας, κατα μεσο ορο τις εχει σε βια. Αν ομως τους δωσεις ενα κοφτερο η αιχμηρο αντικειμενο, σε εναν αντρα και μια γυναικα, η δευτερη ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο επικινδυνη απο τον αντρα.

Στο ενοπλο sparring η ακομα και σε ασκησεις γουσταρω πολυ περισσοτερο με γυναικα αντιπαλο. Σε εχει μονιμα στα ορια!
    Μάρ 03 2013 00:59
  • Kamui
    E ναι, αυτό με τις πολεμικές τέχνες το ξέρω κι εγώ απο πρώτο χέρι, εκεί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το φύλο.
    Εγώ που κάνω καρατε πχ η διαφορά μεταξύ δύναμης αντρών και γυναικών στο kumite (sparring) είναι μικρή (αν και απο τις ηληκίες των 40+ αρχίζει και υπάρχει θέμα) ενώ στο kata (όπου τίθεται καθαρά θέμα ευλυγισίας-ακρίβειας, η δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο) ορισμένες υπερτερούν.
    Και εγώ πιστεύω στο θέμα της ισότητας των φύλων στα περισσότερα ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι η διεκδίκηση δικαιωμάτων απαιτεί δύναμη και υπευθυνότητα, πράγμα που δε μπορεί να ισχύει για ένα φύλο συνολικά, και το πρόβλημα δημιουργήται όταν ο φεμινισμός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την αδυναμία (κάθε λογής) ατόμων που μπορεί να διαφέρουν εντελώς το ένα από το άλλο.
    Μάρ 03 2013 02:38
Φωτογραφία

Kamui → Ace Attorney

Look, a ladder!
Φεβ 17 2013 01:38
  • Ace Attorney
    Huh?! o.O
    Φεβ 17 2013 10:37
  • Kamui
    Α ναι ξέχασα.
    That's a stepladder.
    Φεβ 17 2013 14:07
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Kamui

Τροφοσυλλεκτών ρε παιδί μου, όχι ρακοσυλλεκτών. Διόρθωνε στην τρύπα :P
Φεβ 09 2013 21:38
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Είμαι αρκετά έως πολύ αργοπορημένος, αλλά σου εύχομαι χρόνια καλά και δίκαια.
Ιαν 27 2013 22:59
  • Kai
    Σ' ευχαριστώ πολύ G.G., σου εύχομαι κι εσένα να έχεις ό,τι επιθυμείς και καλή επιτυχία φέτος.
    Ιαν 27 2013 23:04
  • Kamui
    Ευχαριστώ.
    Ιαν 27 2013 23:57
Φωτογραφία

Kamui

Αν μπορούσα να γίνω ποτέ θεός θα ήθελα να είμαι ο θεός της αποτυχίας. Καλημέρα σας.
Ιαν 14 2013 18:01
  • Kamui
    demonicMC δε ξέρω πώς το σκέφτηκες αλλά κατά κάποιο τρόπο το βρήκες, αυτή η ατελής μορφή της επιτυχίας είναι που επιζητώ.
    Θα ήμουν ο θεός του αποτυχημένου σωστού και δικαίου, φάρος για απογοητευμένους ρομαντικούς, ιδεαλιστές, και χαμένους ποιτές (και δε λέω για καταπιεσμένα μηδενικά που κάθονται σε μια σπηλιά και καπνίζουν λέγοντας ανουσιότητες).
    Ιαν 15 2013 01:02
  • 1451
    Το σωστό και το δίκαιο πάντα επικρατούν στο τέλος. Η αδικία είναι μια προσωρινή κατάσταση.
    Ιαν 15 2013 01:05
  • Kamui
    Οr so some people want us to believe at least.
    Ωστόσο, δεν αρνούμαι το γεγονός ότι ακόμα και με την αποκατάσταση του δικαίου πιθανότατα θα εξακολουθούσα να είμαι αποτυχημένος.
    Μου φτάνει να εκπροσωπώ αυτή την προσωρινή αποτυχία λοιπόν, αυτών που προτίμησαν τουλάχιστον να αντισταθούν στις ανθρώπινες νόρμες και να αναζητήσουν κάποιο ιδανικό.
    Η μοναδική πιθανότητα δικαιοσύνης επέρχεται με το θάνατο, και ο θεός του θανάτου είναι πάνω απο μένα.
    Εγώ απλώς τον υπηρετώ, προτείνοντας την υπακοή σ' αυτόν και την κυριολεκτική τελειότητα που αποδίδει, αλλά όχι την αυτόματη παραίτηση σ' αυτόν, μόνο την ιδεολογική.
    Καλό ακούγεται.

Ιαν 15 2013 01:15
Φωτογραφία

Kamui → Keito

Nicely lustful set.
Ιαν 13 2013 02:02
Φωτογραφία

Kamui → Toriko

Eσύ ήσουν παλιά στο γραμμένος ως one piece? Σε θυμάμαι επο ένα meeting, πρέπει να έχεις χάσει κιλά από πέρυσι.
Ιαν 10 2013 00:42
  • Toriko
    20 για την ακριβεια :P

Ιαν 10 2013 02:36
  • Kamui
    Έκοψες το in-game σουβλάκι δηλαδή;
    Ιαν 11 2013 15:05
Φωτογραφία

Kamui → 1451

Ωραίο λύκο έχεις.
Ιαν 01 2013 13:17
  • 1451
    ουουουουουουου
    Ιαν 01 2013 15:08
Φωτογραφία

Kamui

Είναι κανείς ευτυχισμένος επειδή είναι θρήσκος ή είναι θρήσκος επειδή είναι ευτυχισμένος;
Δεκ 19 2012 20:37
  • Kamui
    Γιατί ο κυριότερος (ο μοναδικός θα έλεγα) σκοπός μια αληθινής θρησκείας είναι να κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο.
    Βέβαια όταν η θρησκεία συνδεόταν με πολιτικά καθεστώτα, το φόβο και τη δεισιδαιμονία κάτι τέτοιο ήταν πολύ μακριά απο την πραγματικότητα, οι θρησκείες/φιλοσοφίες που επικράτησαν όμως μέχρι την εποχή μας έχουν τη βάση της στο να ανταποκρηθούν στις πνευματικές ανάγκες των ανθρώπων, και να τους οδηγήσουν σε μια αληθινή ευτυχία.
    Αυτό εξακολουθεί να παρερμηνεύεται και να ξεχνιέται λόγω της απαράδεκτης στάσης που κρατούν συχνά πιστοί και μέλη/στελέχη της εκκλησίας απέναντι σε διάφορα κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα, καθώς και επειδή η ανθρώπινη φύση συχνά έρχεται σε κόντρα με τη θρησκεία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χάνουν εύκολα την πνευματικότητά τους και να ζουν δυστυχισμένοι.
    Δεκ 19 2012 21:04
  • 1451
    Ο σκοπός της θρησκείας είναι να βρίσκει βολικά ψέμματα.
    Δεκ 19 2012 21:11
  • Kamui
    Tα ψέμματα μπορούν και είναι βολικά επειδή οι άνθρωποι που έχουν κατακτήσει την ευδαιμονία (ή δεν έχουν αφήσει τη ζωή να τους διαφθείρει αρκετά) βρίσκονται σε θέση να δεχθούν τα διδάγματα που ανταποκρίνονται στην πίστη τους στο Θεό, η οποία αποδεικνύεται σ' αυτούς μέσα απο την αλληλοεξάρτηση της πίστης και της ευδαιμονίας τους.
    Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν πρότυπο για τους ανθρώπους που έχουν μεν το στοιχείο του Θεού, και επομένως και της ευδαιμονίας, μέσα τους, αλλά δεν έχουν τη λογική κρίση και το ψυχικό σθένος να πιστέψουν κάτι με μια απόλυτα δική τους βούληση, αλλά κρατιούνται απο τα λόγια της θρησκείας ψάχνοντας ένα καταφύγιο για τη δυστυχία που τους έχει επιβάλλει η ανθρώπινη φυση τους και οι επιλογές τους. Αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και μέσα στις ίδιες τις θρησκείες, όπως και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει απλώς να διαχειρίζονται τις μάζες λέγοντας διάφορες ανακρίβιες που βασίζουν σε μια θρησκεία που έχουν παραποιήσει κατά τη βούλησή τους.
    Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα τις θρησκείες να βρίσκονται σε μια απόλυτη σύγχιση και να δυσκολεύονται να μείνουν σταθερές ενώ τα κοινωνικά δεδομένα μεταβάλλονται ραγδαίως, και να βολεύονται με διάφορες αισιόδοξες ανακρίβιες που ανταποκρίνονται σε αδύναμους ανθρώπους που αρκούνται να πιστεύουν στη θρησκεία τους με "μέτρο", να χρησιμοποιούν δηλαδή τα υπολείμματα τις χριστιανικής ηθικής όπου τους βολεύει για να καλύψουν την αδυναμία τους απέναντι στους προβληματισμούς τους.
    Ναι, μια τέτοια θρησκεία είναι θρησκεία απο ψεύτες και υποκριτές.
    Δεκ 19 2012 22:23
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Ο μέγας στρατηγός σου εύχεται μακροζωία και ευδαιμονία.
Δεκ 06 2012 12:49
  • Kamen Tantei Zura
    Οι ευχές του Μεγάλου Στρατηγού με τιμούν και θα τις κρατήσω μες στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ!
    Δεκ 06 2012 15:50
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Το καλύτερο σετ στον κόσμο.
Δεκ 05 2012 22:44
  • Kamen Tantei Zura
    Ευχαριστώ, Great General. Με τιμάς με τα λόγια σου.
    Δεκ 05 2012 22:57
Φωτογραφία

Kamui

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραγικό απο ένα κόσμο όπου - x - = +
Δεκ 04 2012 14:30
Φωτογραφία

Kamui

My battle with sorrow seems to have gone on for months. Instead of burnt bodies and blood, all that remains is more trial and sorrow, more obstacles on my path of salvation.
Νοέ 27 2012 12:54
  • demonicMC
    Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, μόνο αντοχή μπορείς να κάνεις φίλε Kamui... Εγώ πάντως νομίζω ότι βλέπω πλέον το φως στην άκρη του τούνελ μου... Keep at it
    Νοέ 27 2012 13:45
  • Kamui
    To φώς πλέον το βλέπω κι εγω, ευτυχώς.
    Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο της τελευταίας αντίσασης μεταξύ της αντοχής και της προσωπικής αξιοπρέπειας και της υποταγής στον παρορμητισμό και τον κομφορμισμό.
    Σ' ευχαριστώ και πάλι.
    Νοέ 27 2012 15:30
  • demonicMC
    Τίποτα φίλε, ελπίζω να κανείς την καλύτερη δυνατή επιλογή
    Νοέ 27 2012 15:36