Community Status Updates
Kamui → Ajairisu
Καλην ησπεραν.
Οπως ειπα, εχασα, αλλα ευχαριστηθηκα αρκετα τον αγωνα.
Ηθελα να εκμεταλευτω μια ευκαιρια για ακαριαιο checkmate, αλλα δεν πετυχε.
Δεν το μετανιωνω βεβαια, γιατι πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να τον νικησω παιζοντας αμυντικα.
Συνεχιζω να εξασκουμαι για το επομενο προταθλημα λοιπον...
Jun 02 2011 23:13
Kamui → 1451
Υou have my eternal gratitude.
Χωρις καν να σε αφορα, βοηθησες και μου ελυσες το προβλημα.
Τελικα η λυση ηταν μπροστα μου!
Και παλι ευχαριστω.
Friend request οχι μονο για τη βοηθεια, αλλα επειδη εισαι πραγματικα καλος.
Jun 01 2011 15:45
1451 → Kamui
Γειά σου Kamui, αυτό το δοκίμασες(το βρήκα στη σελίδα του παιχνιδιού) [url]http://www.chesscube.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=37[/url]
Jun 01 2011 15:18
Kamui → Ajairisu
Eυχαριστω πολυ.
Ο παππους θα σου δωσει μια τρυχα απο τα καταλευκα μαλλια του για να δειξει την ευγνωμοσυνη του οταν νικησει.
May 31 2011 22:05
Kamui → 1451
A, μαλιστα.
Εμενα παντως αυτες οι σκηνες στο Kaiji ειναι οι αγαπημενες μου, κι ας μην εχουν καποιο φοβερο νοημα.
Δινουν μια επικοτητα στο anime.
Εμεις γουσταρουμε ομηρικες παρομοιωσεις, κι ας τους αλλους να λενε!
May 30 2011 22:45
1451 → Kamui
Καλησπέρα Kamui, ρώτησες
[quote]Που ακριβως παρατηρησες παρομοιωσεις με τα ομηρικα επη?:hmmm:[/quote]
Έγραψα όμως
[quote]λάτρεψα τις εκτενείς παρομοιώσεις [B]στα [/B]ομηρικά έπη[/quote]
δηλαδή δεν εννοούσα ότι το anime παρομοιάζεται με τα έπη αλλά ότι επειδή μου είχαν αρέσει οι παρομοιώσεις του Ομήρου, μου άρεσαν και οι παρομοιώσεις στο Kaiji.
May 30 2011 22:39
Kamui → Ajairisu
Oχι, δα.
Τιμη μου.
Μπορεις να με αποκαλεις, παππολαγνο, παππου, Jiji, σοφε γεροντα, γερο-Kamui, και οτι αλλο περναει απο το γερικο μυαλο σου, Αϊγιαιρισιε.
May 29 2011 01:21
Ajairisu → Kamui
Καλησπέρα γέρο. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να σε αποκαλώ έτσι; :P
May 29 2011 00:23
Ajairisu → Kamui
Όσον αφορά το live, εξαρτάται και ποια κονσόλα έχεις στην κατοχή σου πχ. εαν έχεις την έκδοση arcade που έχω εγώ και θες να συνδεθείς ασύρματα, θα χρειαστείς έναν εξωτερικό network adapter και έναν router/δρομολογητή [URL]http://support.xbox.com/el-gr/pages/xbox-live/get-started/connecting/wireless.aspx[/URL]
Αν έχεις την νεότερη, τότε το WiFi είναι ενσωματομένο(built-in) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα router.
Τώρα, για ενσύρματη η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη, ή πιο απλοική, ανάλογα την δομή του χώρου στον οποίο διαμένεις.
May 27 2011 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed