Community Status Updates
Mike The Great → Kamui
Και εννοειτε οτι και το hado-ken ειναι εκπληκτικο ειδικα να τον τελειωνεις τον αλλον με αυτο!!!!
Jun 09 2011 13:23
Kamui → Mike The Great
Παντα λατρευα τους protagonist rivals, κι ας ειναι παντα ενα βημα πισω απο τον προταγωνιστη.
Μπορει να φαινεται φλωρος, αλλα εγω τον θεωρω ακομα πιο badass απο τον Ryu, ειδικα οταν ηταν νεοι.
Ως παικτης δε το συζηταω, ειναι θεϊκος.
Αυτο το φλεγομενο shin-ryu-ken ειναι ισως το πιο απολαυστικο damage dealer σε fighting game.
Jun 09 2011 13:13
Kamui → Kaidou
Baσικα δεν καταλαβες τι ενοουσα σε εκεινη την προταση.
Απλα με την Ιristella και την Anelis διαφωνουμε σε πολλα πραγματα, οποτε το ειπα εντελως για πλακα.
Οπως βλεπεις ομως, δε χρειαζεται καποιος να ειναι γενικος hater για να εχει αρνητικη σταση σε κατι.
Σημασια εχει ο χαρακτηρας μας να εχει την ευελιξια να συμφωνουμε σε καποια θεματα και να διαφωνουμε σε αλλα.Αμα ημουνα τοσο hater δε θα συμφονουσε κανεις μαζι μου σε καμια περιπτωση.
Και ξερεις κατι, κι εμενα μου τη σπανε οι haters, ισως περισσοτερο και απο τα fanboys.
Εχει καταντησει πια σχεδον εγκλημα να βλεπει κανεις naruto ή one piece, και εχουν σταμπαρει τις σειρες με ασχημο τροπο.Εγω εξακολουθω να θεωρω αυτα τα τρια shounen μια χαρ ανιμε, απλα εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια κλισε στοιχεια για εκατονταδες επεισοδια, οποτε αναζηταω κατι διαφορετικο.
Απλα προτιμαω να κραταω τις καλες σκηνες που απολαυσα απο αυτες τις σειρες και να μην τις παρατραβαω στο σημειο που γινονται βαρετες, γιατι και οι τρεις καπως ετσι εχουν καταντησει.
Το One piece οπως ειπα δε θα το dropαρω οριστικα, απλα θα το βλεπω μονο οταν εχω ορεξη, και αυτη την περιοδο δεν εχω ορεξη.
Να υποστω ενα σωρο fillers μεχρι να φτασω σε καλα επεισοδια, ή να τα περασω και να παω στα καλα αμεσως, λες και εκει θα δω τιποτα τρομερο, δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη.Οποτε, απλα βλεπουμε...
Jun 09 2011 13:11
Mike The Great → Kamui
Thanks!!!!!!!!Αν και ειναι λιγο πιο φλωρος απο τον Ryu,μου αρεσει το στυλ του
Jun 09 2011 13:05
Kaidou → Kamui
Δεκτο.Αλλα στο τελευταιο σου ποστ ειπες [QUOTE]Tελικα πρεπει να μισητε θανασιμα το one piece για να φτασετε στο σημειο να συμφωνισετε μαζι μου.[/QUOTE] εξου και η ερωτηση μου.
Για πλακα ειπα οτι αμα πεις την αποψη σου θα σε φανε.Ειναι φοβερο το forum και οντως μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα σε αυτο.Η δικια μου αποψη ηταν οτι εισαι One PIece hater(δεν ειναι απαραιτητα κατι κακο αυτο) αλλα συμφωνα με τα τελευταια λεγομενα σου καταλαβα απλως οτι εχεις απογοητευτει για τη πλοκη των επεισοδιων που βρισκεσαι τωρα.Εγω σου συνιστω να το συνεχισεις.Τα καλυτερα αρχιζουν μετα το skypie arc. :)
Jun 09 2011 13:03
Kamui → Mike The Great
[YOUTUBE]zAgKcTZiWFE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zy8XcfT7m8A[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]3m6QnhEA6j4[/YOUTUBE]
My childhood hero!:if:
Jun 09 2011 12:57
Kamui → Kaidou
Ρε φιλε, αφου το ειπα ξεκαθαρα, οτι μ' αρεσει το One Piece και ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, εστω θεωρητικα.Απλα τα επεισοδια που ειδα τελευταια δεν τα ευχαριστηθηκα, και επειδη τον τελευταιο καιρο παρακολουθησα εξαιρετικες σειρες οπως το Aoi Bungaku και πολλα αλλα, δυσκολευομαι να παραληψω καποια ξεκαθαρα αρνητικα που ριχνουν το επιπεδο της σειρας.
Δεν ειναι οτι δεν το συμπαθω, απλως δεν διασκεδαζω και δεν ενθουσιαζομαι βλεποντας το.
Αμα δεις περισσοτερα ανιμε και σκεφτεις τα πραγματα πιο ωριμα και σφαιρικα, θα καταλαβεις οτι το one piece και τα υπολοιπα "βασικα shounen" δεν ειναι παρα ενα μικρο κομματακι των ανιμε, και οτι υπαρχουν πολυ πιο ενδιαφεροντα πραμγατα που μπορει κανεις να δει στον κοσμο αυτον.
Και το πιο σημαντικο, ειμαστε σε ελευθερο forum.
Εφοσον ο αλλος δεν προσβαλλει εσενα ουτε λεει κατι ασχετο δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι.
Εχω θαψει κι αλλες σειρες οπου βρηκα αρνητικα που με χαλασαν, και πολλοι διαφωνησαν μαζι μου, αλλα τοτε ο καθενας ειχε κατι να πει, και αποδεχοταν την υποκειμενικοτητα των λογων του αλλου.
Οποτε ετσι αποφευγουμε τις παρεξηγησεις και τις αντιπαλοτητες ενω λεμε την αποψη μας, και ολα καλα.
Jun 09 2011 00:53
Kaidou → Kamui
Παντως εγω δεν καταλαβα κατι.Τελικα σ'αρεσει το One Piece ή οχι;
Δεν ηθελα να παρει τετοια διασταση το θεμα αλλα τι να κανεις.Μην πεις κατι αμεσως να σε φανε :P
Jun 08 2011 23:09
Kamui
→
specialistas4
Τελικα δεν την ειδα.
Απλα την scanaρα στα γρηγορα και δεν εντυπωσιαστηκα.
Ο αδερφος μου μαλιστα μου ειπε πως δεν του αρεσε.
Κι εγω να σου πω την αληθεια δεν ειδα και κατι που να μου αρεσε.
Η δε αντιγραφη του Wii ηταν ανουσια και κακης ποιοτητας.
Απο Nintendo δεν ειδα τιποτα, γιατι απλα δεν ασχολουμαι τοσο με α παιχνιδια της.
Αμα ειχε κανενα καινουργιο fire emblem θα εβλεπα αλλα ακομα να το φερουν αμερικη το τελευταιο οι αλητες...
Εσενα τι ηταν αυτο που σου αρεσε τοσο πολυ, γιατι εγω δεν ειδα αναλυτικα?
Jun 07 2011 22:33
specialistas4
→
Kamui
Είδες την sony?Πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις.Εξαιρετική και η nintendo σήμερα.
Jun 07 2011 21:21
specialistas4
→
Kamui
00:30 μάλλον.Θέλω να δω το assassins creed.Εντάξει παρουσίασε πάλι mass effect αλλά καμία σχέση με την microsoft.
Jun 06 2011 21:52
Kamui
→
specialistas4
Τη βλεπω την αρχη αλλα τα ιδια παρουσιαζει.
Παλι Mass Effect 3.
Παντως της Sony θα μπορεσω λογικα να το δω αυριο, κι ας μην ειναι live.
Και παλι ομως δεν υπαρει κατι που να με ενθουσιαζει απο τη sony.
Μονο ο Hideo Kojima ειναι ο πιο cool δημιουργος.
Επεισης θα ηθελα να δω της ubisoft.
Θυμασαι τι ωρα ειναι ακριβως?
Jun 06 2011 21:44
Kamui → Ajairisu
Καλα δεν ειναι κανενα big deal, για πλακα παιζουμε.
Κι εγω ειχα πολλα χρονια να παιξω σκακι και δε θυμομουν καλα καλα τις βασικες τεχνικες, αλλα αμα παιξεις καμια δεκαρια χυμα αγωνες στο chess cube σιγα σιγα θα συνιθισεις.
Jun 02 2011 23:34
Ajairisu → Kamui
Είμουν λίγο λακωνικός (παρακολουθούσα τους 300 στο Star :P). Κρίμα, δεν πειράζει όμως, υπάρχει και το επόμενο. Θα ήταν τολμηρο πιστεύω, εάν δήλωνα και εγώ, δεδομένου ότι αριθμός των παρτίδων που έχω παίξει ποτέ είναι μονοψήφιος :P.
Jun 02 2011 23:20


This status update has reached the maximum number of replies allowed
