Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
aboumonkey → Warchief
Την θυμάμαι από τότε που το star την έβαζε κάτι καμένες ώρες πριν κάποια χρόνια. Την είχα κατεβάσει και παλιότερα αλλά δεν έβρισκα subs ή τα λίγα που έβρισκα ήταν ασυγχρόνιστα... Είδα πρόσφατα το Whatever Works και τον ξαναθυμήθηκα.
Λογικά τώρα θα είναι μια χαρά
Σεπ 26 2010 21:48
kagemaru igano → Warchief
σε ευχαριστω αλλα και αυτα τα εχω δει...γαμησετα πρεπει να εχω δει τα παντα στην κατηγορια ρομανσε και τωρα δεν εχω τι να δω...παντως ευχαριστω για την προσπαθεια...
Σεπ 26 2010 13:24
Warchief → aboumonkey
[URL="http://www.tvsubtitles.net/tvshow-69-1.html"]yes[/URL]
μόνο τη δεύτερη σεζόν δεν έχουν, μπορείς να τη βρεις [URL="http://www.podnapisi.net/en/curb-your-enthusiasm-2000-subtitles-p536768"]εδώ[/URL]
Σεπ 26 2010 12:44
Warchief → kagemaru igano
Ό,τι (καλό) μπορώ να σκεφτώ με coming of age στοιχεία:
Clannad
Maria-sama ga Miteru
Nodame Cantabile
Whisper of the Heart
Ookiku Furikabutte
Touch
xxxHolic
Genshiken
The Cat Returns
Hikaru no Go
Aoi Hana
Aishiteruze Baby
NHK ni Youkoso
Επίσης πρόσφατα έγινε subbed το Ie Naki Ko, που βασίζεται στο Χωρίς Οικογένεια. Δεν το είδα ακόμα, αλλά κι αυτού η ιστορία είναι ενηλικίωσης, και μάλιστα περνάνε αρκετά χρόνια στη διάρκεια του.
Σεπ 26 2010 04:52
Warchief → Anelis
np και μην σε αποθαρρύνουν τα loli ούτε για μισό δευτερόλεπτο, δεν υπάρχει η παραμικρή σεξουαλική υπόνοια.
Σεπ 21 2010 04:24
Anelis → Warchief
Thanx για τις προτάσεις man (στα γράφω εδώ για να μην ξαναποστάρω στο θρεντ), θα κοιτάξω πρώτα το Ichigo Mashimaro που έχει και λιγότερα επεισόδια.
Σεπ 21 2010 03:46
Revan
→
Warchief
καθε φορα που βλεπω post σου σε εκτιμαω ολο και περισσοτερο. χωρις πλακα εισαι απο τους λιγους αξιους σε αυτο το forum
Σεπ 11 2010 02:58
croco~boy → Warchief
Γτ τι εγινε?? δεν το επιασα ??
Αν θες κατι στειλε πμ μην το πετας ετσι γενικα σαν να εισαι κννς ανηλικας! πες το μου κατευθειαν...ελεος δλδ!
Welcome to my ignore list-
Ιούλ 18 2010 14:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται