Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → Anelis

Ναι, δε ξέρω τι παίζει με τη συγκεκριμένη σειρά και όχι μόνο αρέσει αλλά τη θεωρούν και ποιοτική. Εγώ έχω και εμπάθεια απέναντί της, επειδή όταν τέλειωσε πέρασε στο anidb το (πρώτο, τότε) Cross Game που *είναι* ποιοτικό και όχι ποπ κορν!
Jan 02 2011 10:58
Photo

Anelis → Warchief

Χαίρομαι που υπάρχεις γιατί είχα αρχίσει να νιώθω αγανάκτηση με τα υπόλοιπα ποστ του θρεντ, ακόμα και αυτά που έγιναν από αξιόλογα άτομα...
Jan 02 2011 10:52
Photo

mono → Warchief

Εγώ απορώ πώς αυτός που κάνει το voice over κατάφερε και τα βγαλε πέρα με το σενάριο...Εγώ θα είχα πάθει έμφραγμα από τα γέλια...Παληκάρι!
Oct 25 2010 17:24
Photo

Warchief → mono

Εγώ ομολογώ ότι γέλασα όταν απείλησε να σπάσει την κάμερα ο σφίχτης! :Ρ
Oct 25 2010 17:20
Photo

mono → Warchief

Ρε τι επική εκπομπή...Έχω πεθάνει στα γέλια...Ο πόνος στο βλέμμα του πατέρα είναι όλα τα λεφτά...
Oct 25 2010 17:17
Photo

Warchief → aboumonkey

Thank you! Πάντα δουλεύω για το βέλτιστο flame.
Oct 25 2010 17:02
Photo

aboumonkey → Warchief

Epic post στο Ore no Imouto thread.
Oct 25 2010 16:49
Photo

Lord Leon → Warchief

ναι ειδα και τον άλλο χαλβά που ψαχενι το ναρουτο. Οκ ας δω και γω σε τι μπορώ να συνεισφερω σημερα.
Oct 18 2010 19:04
Photo

Warchief → Lord Leon

άσε, μπαράζ χιούμορ σήμερα
Oct 18 2010 18:56
Photo

Lord Leon → Warchief

[QUOTE]Πόσα θες ανα επεισόδιο; [/QUOTE]:hehe: [QUOTE]Ναι, είμαι σίγουρος ότι τα ψάχνει ακόμα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ.[/QUOTE] :laugh::lol:
Oct 18 2010 18:55
Photo

Warchief → mono

Πρώτα απ'όλα, αν κάποια στιγμή το ξεκινήσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεις τα fillers. Όταν το προωτοέβλεπα, το είχα σταματήσει επειδή ήταν απαίσια, χωρίς να ξέρω ότι είναι (ή τι είναι) fillers, και είχα παρεξηγήσει τη σειρά. Επίσης, από ένα σημείο και μέτα θα πιάσεις μόνο το manga επειδή το anime έχει γίνει ΑΘΛΙΟ. Ή μπορείς να ξεκινήσεις κατευθείαν από το manga :P
Oct 02 2010 13:22
Photo

mono → Warchief

Αν σου πω ότι και εγώ το πιστεύω ότι θα μου αρέσει?:hihi2: Κάτι να ξεφεύγεις... Απλά με αποθαρρύνουν τα πάααααααααρα πολλά επισόδεια. Εδώ το gintama που το λατρεύω έχω φτάσει μέχρι το 100 :sigh2:
Oct 02 2010 13:17
Photo

Warchief → mono

Συμβουλεύω να ξεχάσεις fanboys και haters και να δοκιμάσεις One Piece μέχρι τουλάχιστον το 44 για να πάρεις μια γεύση, αν και συνεχώς βελτιώνεται. Το πιο πιθανό είναι να σου αρέσει.
Oct 02 2010 13:01
Photo

Lord Leon → Warchief

απιο αυτά που ψιλοδιάβασα νομίζω οτι μονο εσυ και ο d.dgragon διαβάζετε και λίγο παραπέρα από τα προφανή, και χαιρομαι για το πολύ νεαρό της ηλικίας σας. τενκιου
Sep 28 2010 01:27
Photo

Warchief → Lord Leon

Δεν το γράφω στο thread επειδή είναι ψιλο-offtopic, αλλά συγχαρητήρια για την ανάλυση του Luffy :P
Sep 28 2010 01:13