Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → jimilegolas

από τα αγγλικά ή από τα ιαπωνικά μεταφράζετε;
May 13 2011 17:36
Photo

nervouslightofsunday → Warchief

Αγαπάμε Shiina σόλο ή με Tokyo Jihen ;)
May 08 2011 21:02
Photo

Warchief → nervouslightofsunday

ωραίος που έχωσες shiina στο j-song thread
May 08 2011 12:05
Photo

Warchief → Lord Leon

έχεις δίκιο σε αυτό, γι'αυτό είπα ότι δε θα ξεσηκώσει τον κόσμο πάλι ο Luffy, θα πει ό,τι νομίζει αυτός ότι ταιριάζει περισσότερο εκείνη τη στιγμή... αλλά ναι μόνο θεωρίες είναι αυτά, δε θα απογοητευτώ or anything αν δε συμβεί έτσι (που μάλλον δε θα συμβεί). εμπιστεύομαι πλήρως τον Oda όμως για ένα γαμάτο τέλος.
May 03 2011 19:51
Photo

Lord Leon → Warchief

[QUOTE=Warchief;493180]Επειδή ξεσηκώθηκαν οι πειρατές. Επόμενος.[/QUOTE] :kakaka::kakaka::if: Ρεστα. Σαν θεωρια παντως την ειχα σκεφτει και γω. Το μονο που δε μου κολαγε και την ψιλο απεριψα ηταν τα αρχικα κινητρα. Ο ροτζερ πηγαινε για να "ταραξει τον κοσμο" ενω ο λουφυ για "να γινει ο πιο ελευθερος ανθρωπος του κοσμου". Οποτε η λουπα καπου χανει μες στο μυαλο μου. Δε λεω φυσικα οτι εχω καποιο καλυτερο σεναριο, ισως κατασταλαξω οταν μαθουμε ολοκληρωμενα τι ρολο βαρανε οι Revolutionaries.
May 02 2011 01:22
Photo

iristella → Warchief

Τέλεια. Να σαι καλά.
Apr 26 2011 18:03
Photo

Warchief → iristella

cool, πιστεύω πως θα είναι έτοιμο αύριο.
Apr 26 2011 17:50
Photo

iristella → Warchief

Koίτα αν κάνεις ένα καινούριο thread (λογικά πάει στο offtopic στο διασκέδαση και ψυχαγωγία) θα μπορεί περισσότερος κόσμος να το βρει /να παραπεμθεί σε αυτό πιο εύκολα από ότι αν ήταν "κρυμμένο" μέσα στο Moshidora thread. Επίσης θα μπορεί και να εμπλουτιστεί σταδιακά με διάφορες χρησιμες πληροφορίες. Όπως είπες ήδη, υπάρχουν πολλά anime για τα οποία το συγκεκριμένο thread θα μας φανεί χρήσιμο.
Apr 26 2011 17:42
Photo

Warchief → iristella

Να τα γράψω στο thread ή να κάνω καινούριο καλύτερα; Αν είναι καινούριο που να το φτιάξω; :P
Apr 26 2011 17:33
Photo

Leon → Warchief

Δεν τους έχω καθόλου υπ όψη μου. Τώρα πρώτη φορά βλέπω το Hey Panos
Apr 22 2011 17:21
Photo

Warchief → Leon

Έλα βρε, είναι αντιανέκδοτα. Το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU"]Hey Panos[/URL] από τους ίδιους τύπους δεν το έχεις δει; Έτσι σατιρικά είναι και τα ανέκδοτα τους.
Apr 22 2011 16:43
Photo

Warchief → Anelis

χεχε, είχα ψάξει στο φόρουμ για την ταινία, την είχε βάλει ο red pyramid στο pictures trivia. είδα και τo lilja 4-ever του ίδιου σκηνοθέτη έπειτα και ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος από ταινία. εντελώς διαφορετική κιόλας από το fucking amal οπότε διπλό ρισπέκτ.
Apr 22 2011 15:36
Photo

Anelis → Warchief

Χαχ, σε καταλαβαίνω, και εγώ θα ξενέρωνα με τέτοια απάντηση. Btw it's really cool που υπάρχει κ άλλος που έχει δει το fucking amal εδώ μέσα.
Apr 22 2011 15:31
Photo

Warchief → Anelis

thank you for the movies rec post, έτοιμος ήμουν να γράψω τίποτα ειρωνικό αλλά συγκρατήθηκα άγιες μέρες!
Apr 22 2011 15:19
Photo

D.Dragon → Warchief

Εεεεε...μιλούσα για κάποια στα οποία είδα posts σου, δεν τα ακολουθώ όλα βέβαια, άρα μάλλον έχεις δίκιο..
Apr 18 2011 09:44