Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Warchief → Lord Leon
έχεις δίκιο σε αυτό, γι'αυτό είπα ότι δε θα ξεσηκώσει τον κόσμο πάλι ο Luffy, θα πει ό,τι νομίζει αυτός ότι ταιριάζει περισσότερο εκείνη τη στιγμή... αλλά ναι μόνο θεωρίες είναι αυτά, δε θα απογοητευτώ or anything αν δε συμβεί έτσι (που μάλλον δε θα συμβεί). εμπιστεύομαι πλήρως τον Oda όμως για ένα γαμάτο τέλος.
Μάι 03 2011 19:51
Lord Leon → Warchief
[QUOTE=Warchief;493180]Επειδή ξεσηκώθηκαν οι πειρατές.
Επόμενος.[/QUOTE]
:kakaka::kakaka::if:
Ρεστα.
Σαν θεωρια παντως την ειχα σκεφτει και γω. Το μονο που δε μου κολαγε και την ψιλο απεριψα ηταν τα αρχικα κινητρα. Ο ροτζερ πηγαινε για να "ταραξει τον κοσμο" ενω ο λουφυ για "να γινει ο πιο ελευθερος ανθρωπος του κοσμου". Οποτε η λουπα καπου χανει μες στο μυαλο μου.
Δε λεω φυσικα οτι εχω καποιο καλυτερο σεναριο, ισως κατασταλαξω οταν μαθουμε ολοκληρωμενα τι ρολο βαρανε οι Revolutionaries.
Μάι 02 2011 01:22
iristella → Warchief
Koίτα αν κάνεις ένα καινούριο thread (λογικά πάει στο offtopic στο διασκέδαση και ψυχαγωγία) θα μπορεί περισσότερος κόσμος να το βρει /να παραπεμθεί σε αυτό πιο εύκολα από ότι αν ήταν "κρυμμένο" μέσα στο Moshidora thread. Επίσης θα μπορεί και να εμπλουτιστεί σταδιακά με διάφορες χρησιμες πληροφορίες. Όπως είπες ήδη, υπάρχουν πολλά anime για τα οποία το συγκεκριμένο thread θα μας φανεί χρήσιμο.
Απρ 26 2011 17:42
Warchief → iristella
Να τα γράψω στο thread ή να κάνω καινούριο καλύτερα; Αν είναι καινούριο που να το φτιάξω; :P
Απρ 26 2011 17:33
Leon → Warchief
Δεν τους έχω καθόλου υπ όψη μου. Τώρα πρώτη φορά βλέπω το Hey Panos
Απρ 22 2011 17:21
Warchief → Leon
Έλα βρε, είναι αντιανέκδοτα. Το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU"]Hey Panos[/URL] από τους ίδιους τύπους δεν το έχεις δει; Έτσι σατιρικά είναι και τα ανέκδοτα τους.
Απρ 22 2011 16:43
Warchief → Anelis
χεχε, είχα ψάξει στο φόρουμ για την ταινία, την είχε βάλει ο red pyramid στο pictures trivia.
είδα και τo lilja 4-ever του ίδιου σκηνοθέτη έπειτα και ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος από ταινία. εντελώς διαφορετική κιόλας από το fucking amal οπότε διπλό ρισπέκτ.
Απρ 22 2011 15:36
Anelis → Warchief
Χαχ, σε καταλαβαίνω, και εγώ θα ξενέρωνα με τέτοια απάντηση.
Btw it's really cool που υπάρχει κ άλλος που έχει δει το fucking amal εδώ μέσα.
Απρ 22 2011 15:31
Warchief → Anelis
thank you for the movies rec post, έτοιμος ήμουν να γράψω τίποτα ειρωνικό αλλά συγκρατήθηκα άγιες μέρες!
Απρ 22 2011 15:19
D.Dragon → Warchief
Εεεεε...μιλούσα για κάποια στα οποία είδα posts σου, δεν τα ακολουθώ όλα βέβαια, άρα μάλλον έχεις δίκιο..
Απρ 18 2011 09:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται