Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Warchief → iristella
αποφάσισα να επιλέξω ένα anime και να το γράφω όποτε ζητάει κάποιος οτιδήποτε στο anime rec thread. θα το κάνω για epic lulz, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ^3^
χρόνια πολλά κιόλας.
Ιούν 27 2011 11:34
laraska → Warchief
ακου και αυτο΄ ενα απο τα αγαπημενα μου
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SeAgLIaHj0M&feature=related[/url]
Ιούν 25 2011 03:42
mono → Warchief
Incest is the best, put your sister to the test φάση :P
Και μένα μου πέρασε από το μυαλό αλλά μιλάμε για το ABC Family ~αν κάνεις sex είσαι είτε η κακιά της σειράς, είτε μένεις έγκυος με την πρώτη~ XD (make it or break it style )
Αλλά θα ήταν επικό μόνο και μόνο για τα απανωτά καρδιακά που θα πάθαιναν οι ηλίθιοι γονείς τους ~πού ξέρεις ίσως συνέβαινε και το μοιραίο και μας άδειαζαν και τη γωνιά~
Απλά το είπα γιατί μου αρέσουν τα ζευγάρια που είναι λίγο ετερώνυμα έλκονται και έτσι...Να χουμε να λέμε :P
Ιούν 18 2011 15:06
Warchief → mono
Nαι αυτήν, μπέρδεψα τα ονόματα. Κι εγώ τον πάω τον Emmet αλλά τον θέλω με την Daphne. Bay και Ty ταιριάζουν, να δεις που ο Ty θα αποδειχτεί κι αυτός γκραφιτάς.
Κάτι που θα μου άρεσε αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, είναι να παιχτεί τίποτα με τον αδερφό και την Bay... ή ακόμα καλύτερα την Daphne! :P
Ιούν 18 2011 14:29
mono → Warchief
Στο είδος του εμένα μου άρεσε. Ας πούμε pretty little liars και hellcats φάγανε drop αλλά το συγκεκριμένο είναι εθιστικό να πάρει! Και δεν περίμενα με τίποτα το ότι η μία θα είναι κουφή!
Εννοείς τη Bay με τον Ty? Δεν πολυτρελαίνομαι tbh, προτιμώ να τη δω με τον Emmet XD Θα κάνουν ένα υπέροχα περίεργο ζευγαράκι <33333
Τώρα ούτε και ο Λιαμ μου αρέσει ~και καλά το καλό rich kid με αισθήματα~ πφφφφ. Ας βάζανε εκεί πέρα ένα bad boy να έχουμε λίγο dorama :P
Ιούν 18 2011 14:20
Warchief → mono
Ρε συ, εγώ το ξεκίνησα απλά επειδή είχα όρεξη για κάτι καινούριο, αλλά τελικά μια χαρά είναι σε σύγκριση με παρόμοιες σειρές. Πήγα να δω και το Nine Lives of Chloe King πχ και ήταν τραγικό.
Αυτό που με χάλασε μόνο είναι το πόσο γρήγορα προχώρησαν το ρομάτζο της Daphne με τον Ty, που μοιάζει πολύ με τον Johnny Depp κιόλας :P
Ιούν 18 2011 14:11
mono → Warchief
Εθιστικό το switched at birth τελικά :P
Αν και με ενοχλούν οι anal ~i wanna "fix" everything~ parents κατά τα άλλα πχοιότητα...Thnx for recommending it ^^
Ιούν 18 2011 13:59
Warchief → Dammonar
Steins;gate, Nichijou, Kaijii S2, Hyouge Mono, The World God Only Knows, Anohana, C, Mahou Shoujo Madoka Magica, Kawamo wo Suberu Kaze, Level E, Kimi ni Todoke S2, Hourou Musuko, Shouwa Monogatari, Panty & Stocking, Bakuman, Arakawa Under the Bridge S2, Soredemo Machi wa Mawatteiru. Πόσα από αυτά που έχουν βγει το τελευταίο εξάμηνο έχεις δει;
Ιούν 01 2011 18:35
Dammonar → Warchief
Soz pou spammarw ala de mou xei 3anatyxei na afisw anime sth mesh.. twra pia ayto einai routina. Palia 3enyxtousa k de teleiwnan ta kala anime twra pia exei gemisei mapes, kai oxi soz alla diafwnw ka8eta g ayto pou les h poiwthta einai se eleu8erh ptwsh. To mono ths sezon pou isws na leei kati einai to colorful de blepw kati allo.
Μάι 31 2011 23:05
Warchief → Dammonar
Φτάνει να λες σε κάθε δεύτερο thread για το πόσο χάλια είναι τα φετινά anime. Είναι κάτι που πολύ απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Η ποιότητα των anime τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή, και αν κάτι θα μπορούσε να παρατηρηθεί φέτος, είναι άνοδος της.
Γι'αυτό ΦΤΑΝΕΙ.
Μάι 30 2011 20:12
Warchief → DeathGuard
εδώ θα βρεις τον emu: [url]http://www.nogba.com/[/url]
το rom θα το βρεις σε κάνα τόρρεντ
ψάξε στο gbatemp.net ή στο google για απορίες, εγώ μέχρι εδώ ξέρω.
Μάι 21 2011 21:04
jimilegolas → Warchief
Σε κανα-δυο χρόνια μπορεί να γίνει κι αυτό.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στα ιαπωνικά μας.
Χρειαζόμαστε και αγγλικά script.
Μάι 14 2011 15:08
Warchief → jimilegolas
οκ, απλά αν μπορείτε από ιαπωνικά με καλό αποτέλεσμα, απόψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να βγάζετε τα καινούρια επεισόδια και με αγγλικούς υπότιτλους για να τα δούνε όλοι.
Μάι 14 2011 14:10
jimilegolas → Warchief
Αγγλικά, αλλά κάνω ιαπωνικά 1 χρόνο οπότε σε μερικά σημεία δεν χρειάζομαι την αγγλική μετάφραση.
Υπάρχει επίσης και ένα άλλο παιδί στην ομάδα που κάνει 3 χρόνια.
Μάι 14 2011 13:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται