Community Status Updates
FireFistAce → zoro77
Γεια και σε σενα φιλε μου,. Καλα κανεις και δεν μου λες γιατι καποιος μου ειπε για τον θανατο του Ace πριν κανενα διμηνο και ειχα ξενερωσει απιστευτα :P
Feb 03 2011 17:11
zoro77 → FireFistAce
γεια φιλε!
[SPOILER][QUOTE]Στο επομενο θα σκοτωσει κανεναν Admiral???? :hahaha:[/QUOTE]
Κατι καλύτερο. Βασικα μη σε σποιλιεραζω αλλο, θα δεις και μονος σου[/SPOILER]
Feb 03 2011 17:04
Kenobi-sensei → zoro77
μπορεί..αλλά ο Benitez τα τελευταία 2 χρόνια δεν έκανε τίποτα ...σαν να έχει κορεστεί έκανε και λάθος επιλογές ....άσε που η συμπεριφορά του Mascherano ήταν απαράδεκτη ...οκ θέλεις να φύγεις δεκτό αλλα όχι και να μας πουλάς λίγο πριν το παιχνίδι με τη City...βέβαια Benitez>>>>>>>>>Hodgson αυτός ξεφτύλιζε και τ σύλλογο με τις δηλώσεις του να δω το καλοκαίρι ποιον θα πάρουμε γιατί ο Kenny κακά τα ψέμματα δεν είναι για να αναλάβει ....
Feb 01 2011 19:30
zoro77 → Kenobi-sensei
ναι ρε κρίμα. Στενοχωριέμαι για φέτος. Πάντως αν έμενε ο Μπενίτεθ ούτε ο Μασεράνο δε θα μας παράταγε αρχή της χρονιάς.. ούτε ο Τόρρες θα φευγε..
Τώρα η ομάδα θα αποτελειωθεί αν φύγει το στηριγμα με το όνομα Τζέραρντ....
Feb 01 2011 19:19
Kenobi-sensei → zoro77
πόσο σωστός είσαι.+τη πρόκιση με την Arsenal με το γκολ του ανεκδιήγητου Babel και τη ματσάρα του Skrtel (μόνος του κράταγε την άμυνα).Αλλά κάτι οι Αμερικάνοι κάτι ο Ισπανός ...ασε ιδέα σαν την ΑΕΚ έχουμε καταντήσει ...από του παιχνίδι με τη Utd είδα πρώτο μισάωρο μετά τα είχα πάρει πολύ άσχημα με το φαλάκρα(μούφα πέναλτι +αποβολή στον Gerrard).Τώρα με Suarez ...αλλά αν είχαμε και κανέναν καλό αμυντικό χαφ αντι του Poulsen θα ππετάγμαε κατ'εμε
Feb 01 2011 19:11
zoro77 → Kenobi-sensei
και γι αυτό..[SPOILER]
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_zhnGlt4CjXU/S8aw_Dj6HtI/AAAAAAAAKt8/d4f6bzD9arY/s1600/9.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
αλλά κυρίως γιατί μ'αρέσει η μαχητικότητα αυτής της ομάδας. Με την ψυχάρα της γυρνάει δύσκολα ματς. Π.χ εμάς.. 0-1 σε 3-1 σε ένα ημίχρονο, το αποκορύφωμα με την Μίλαν στον τελικό την ίδια χρονιά το 3-0 σε 3-3(σε έξι λεπτά) και το ματς με την Τσέλσι στο Σταμφορντ Μπριτζ 4-4(άσχετα αν αποκλείστηκε).:nod:
Feb 01 2011 18:58
Kenobi-sensei → zoro77
ρε στο εξωτερικό υποστηρίζουμε Liverpool????πως και έτσι ...είσια και γάβρος παναθεμά σε :P
Feb 01 2011 18:45
zoro77 → SpeedFreak
πορωση είναι. ;)
δεν έχω δει πολλά ακόμα, αλλά θα αρχίσω πολλα μόλις τελειώσει η εξεταστική μου
[SPOILER](μίλα μου καλύτερα στο προφίλ μου για να ειδοποιούμε ότι μου απάντησες)[/SPOILER]
Feb 01 2011 14:52
zoro77 → WillOfTheD
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9274[/URL]
δες κι εδώ για εικόνες8)
Jan 31 2011 19:36
WillOfTheD → zoro77
ξερω ξερω απλα θελει καποιο ψαξιμο για να βρεις αξιολογα πραγματα....
Jan 30 2011 16:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed