Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
FireFistAce → zoro77
Ναι ειχες δικιο οντως ηταν μακραν καλυτερο αυτο που εγινε, γιατι ετσι επιβεβαιωνει και το ποστ που ειχα κανει εγω και ειπα οτι αφου πεθανε ο wb ο bb ειναι πλεον ο πιο δυνατος στον κοσμο.
Φεβ 09 2011 17:16
zoro77 → FireFistAce
εννοω αν ειναι καλυτερο αυτο που εγινε αντι να νικαγε αντμιραλ:P
Φεβ 09 2011 16:20
FireFistAce → zoro77
Ναι το ειδα χτες και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα πως το εκανε αυτο με τα δυο Devil fruits. Για ποιο πραγμα με ρωτας αν ειχες δικιο? γιατι δεν θυμαμαι... :P
Φεβ 09 2011 11:30
Robin-Chwan → zoro77
Σιγα μωρε. Μια χαρα ειναι τα σετ σοτ. Οι εικονες ειναι καλες και ειναι καλη η επιλογη σκηνων σου. Εγω νομιζω οτι δεν παιρνεις 9-10 γιατι δεν τα βαζεις σωστα. Ειναι καπως αταιριαστα.... Κανε ενα σετ βασισμενο σε καποιον συγκεκριμενο χαρακτηρα και βαλε εικονες μονο απο αυτον. Σου προτεινω Zoro, Sanji ή Luffy που ειναι ευκολοι. Για εικονες Ψαξε στο [url]www.deviantart.com[/url] που εχει πολλες. Το 99% των σετ μου απο εκει ειναι. Αν θες καποια βοηθεια/γνωμη πες μου!
Φεβ 08 2011 02:57
zoro77 → Robin-Chwan
παντως εγω μαλλον εχω αθλιο γουστο(ειδες τι βαθμους παιρνω) οποτε μην με εμπιστευεσαι XD
Φεβ 08 2011 02:24
Robin-Chwan → zoro77
XD Ναι, η υπογραφη μου εβγαλε την ψυχη για να βρω μια καλη (που να ψιλοταιριαζει και με το avatar) Χαιρομαι που αρεσει παντως!
Φεβ 08 2011 00:53
zoro77 → Robin-Chwan
epic set αν και δε ξερω πιο ανιμε ειναι.. 9 και 8 θα βαζα.
βασικα λιγο η υπογραφη εχει ψιλοκακη πιοτητα αλλα οκ!
Φεβ 07 2011 20:27
Robin-Chwan → zoro77
Εχει και γελιο. Αρκετο θα ελεγα αν και δεν ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του. Παντως και η ιστορια καλα τα παει. (Με εκανε να δακρυσω σε ενα επ XDDD)
Φεβ 06 2011 23:36
zoro77 → Robin-Chwan
aν ειναι για χαλαρωμα τότε ισως το ξεκινησω αμεσα. Εχει γελιο?
Φεβ 06 2011 23:18
Robin-Chwan → zoro77
Στο λεω απο τωρα. Αξιζει. Ομως ειναι αναλογα με τη διαθεση. Αμα θες να δεις κατι με "βαθυ" σεναριο κλπ κλπ μην κανεις τον κοπο. Αυτο ειναι κυριως ξυλο αλλα ειναι πολυ καλο στον τομεα του. Για μενα που θελω να κανω διαλειμμα απο τα manga και να χαλαρωσω ειναι μια χαρα!
Φεβ 06 2011 21:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται