Community Status Updates
zoro77 → Leon
To αν εχω δικιο σ αυτο φανηκε απο το οτι δεν πηρα κανα σοβαρο αντεπειχηρημα γι αυτο το θεμα. Μονο κοροιδια. Τεσπα ο καθενας μπορει να μην εχει την καλη μερα του και να τα βλεπει λαθος. (Αν μου απαντησεις θα σου απαντησω το βραδακι γιατι φευγω τωρα)
May 07 2011 18:57
Leon → zoro77
Για τις κλικες και τις συμπαθειες δε ξερω αν εχει δικιο η αδικο αλλα σε αυτο το thread τουλαχιστον δε φανηκε καπου. Δεχθηκε την αντιμετωπιση που οποιοσδηποτε που τρολαρε θα δεχοταν. Μη σου πω πολυ καλυτερη αφου αντι να φαει warn η κατι τετοιο καθομαστε και σπαμε πλακα. Μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα. Σε φορουμ εισαι.
May 07 2011 18:52
zoro77 → Leon
Ειχε καποιες απαντησεις σε αστεια ποστ που φαινοταν(νομιζω τουλαχιστον) οτι μιλαγε με σοβαρο υφος. Οκ μπορει να βγαινω fail αλλα εγω για αλλο λογο το εγραψα αυτο που εγραψα. Οχι κυριως για το οτι θα θιγοταν αλλα για την διαφορετικη αντιμετωπιση και τις διαφορες συμπαθειες/κλικες. Αυτο.
May 07 2011 18:39
Leon → zoro77
Τι προθεση θες να χει; Τρολαρισμα κανει ο τυπος και μαλιστα πολυ επιτυχημενο και μεις τον σιγονταρουμε. Ολοι χαβαλε κανουμε. Αν το συνειδητοποιησεις και συ θα δεις οτι εχει πλακα. Καποια αστεια ουτε εμενα μ αρεσουν οχι γιατι ειναι προσβλητικα αλλα γιατι ειναι κρυα :frozen:
May 07 2011 18:30
zoro77 → Leon
ναι ρε φιλε συμφωνω. Κι εγω μα το Θεο γουσταρω τον χαβαλε.. Την κοροιδια ομως οχι. Δεν ξερεις ομως πως το παιρνει ο αλλος ή τι προθεση εχει. Τα σχολια επαναλαβανοντουσαν απο ενα σημειο και μετα αλλα αυξανονταν συνεχεια ρε συ και ειχε παραγινει γι αυτο εγραψα αυτο που εγραψα.
May 07 2011 18:16
zoro77 → Kenny
δεν εχω κανενα προβλημα με τις κοπελες. Την mono ειδικα την συμπαθω πολυ ως χαρακτηρα. Με την iristella & anelis μερικες φορες πεθαινω στα γελια.. Τεσπα, αυτο που με ενοχλει ειναι οτι παιζει πολυ η κλικα στο φορουμ. Και αυτο φαινεται στο ποσο ελευθερα δινεται στον καθενα το τρολλινγκ και μπορω να σου πω παραδειγματα.
Επισης το ειδα που ολοι διασκεδαζαν αλλα μετα το θεμα ξεφυγε πολυ. Να κανεις την πλακα μια δυο τρεις οκ. Οχι αλλες. Εκει με πειραξε. Μπορει το παιδι ο RSD να μιλαγε σοβαρα(ασχετα αν το θεμα δεν ηταν καθολου...) και να ξοδευε ετσι χρονο γραφοντας ''συμβουλες'' και τα παιδια τον κοροιδευαν. Ειναι λιγο ασχημο αυτο. Θα μου πεις δεν ειχαν δικιο? Θα σου πω οτι κι εγω ημουν ετοιμος να πω σχολιο αλλα ρε φιλε η πλακα παραεγινε.
Τωρα αν οντως ηταν ολο αυτο σκηνοθετημενη πλακα και απο τις 2 μεριες βγαινω τελειως fail.
May 07 2011 18:11
Leon → zoro77
Ρε μην τρελένεσαι. Τι νομίζεις; ότι κοροιδεύουμε τον RSD? Αν κάποιος κοροιδεύει κάποιον τότε είναι ο RSD εμάς. Αλλά στη τελική όλοι κοροιδευόμαστε μεταξύ μας και κάνουμε τη πλάκα μας.
May 07 2011 17:58
Kenny → zoro77
[QUOTE=zoro77;495823]Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω.
Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!!
Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται..
Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.[/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/NoFunAllowed.jpg[/IMG]
Αγαπητέ zoro77, το thread δεν "προσβάλει" μόνο τη γυναίκα, "προσβάλει" και τον άνδρα (και τη λογική την ίδια μη σου πω), αλλά...
Όταν ένα ολόκληρο forum δείχνει ξεκάθαρα ότι διασκεδάζει με το χαβαλέ που γίνεται σ' αυτό το thread (ακόμα και γυναίκες, για τις οποίες περιέργως κόπτεσαι, καθότι άρρεν εσύ ο ίδιος), ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις να μην διασκεδάζουμε, στο όνομα μιας σεμνοτυφίας;
Όταν κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα τα αποδομείς. Έτσι λειτουργεί το humor. Τον εκνευρισμό σου θα τον καταλάβαινα αν έστω κι ένας απαντούσε σοβαρά. Anyway, δεν θα κάτσω να σου διαμορφώσω γούστα, αλλά αν δεν σου αρέσει αυτό το thread, σου έχω μια συμβουλή: πάτα εκείνο το κουμπάκι πάνω δεξιά με το X.
Επίσης, διακρίνω ενα έντονο bias εναντίον των Anelis, iristella και mono. Αν μπορούσες να τεκμηριώσεις και γιατί σου φταίνε, καλά θα ήταν. Μέχρι να το κάνεις, έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι δεν τις χωνεύεις για δικούς σου ιδιοσυγκρατικούς λόγους (κι επειδή είναι αρκετά ενεργά μέλη, οπότε βλέπεις posts τους παντού και συγχύζεσαι).[QUOTE=zoro77;495823]Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον.
Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες)
Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.[/quote]Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να κάνουμε όλοι μας πλάκα; Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει ένας κοροϊδευτής κι ένας κοροιδευόμενος;
May 07 2011 17:48
Wild Monkey → zoro77
Δε μου έρχεται κάτι στη μνήμη τώρα, αλλά γενικά φαίνεσαι cool κ εντάξει άτομο χαχα.
Apr 26 2011 19:00
zoro77 → D.Dragon
κι εγω το χω σκεφτει αλλα βαριεμαι. Εσυ πμως εχεις φτασει σε σημειο που μιλας με τον οντα:kakaka:
Apr 26 2011 16:59
D.Dragon → zoro77
Επισκέπτομαι ξένα forums καθημερινά, δεν είναι τόσο δύσκολο:P:kakaka:
Apr 26 2011 16:49
zoro77 → D.Dragon
d dragon σε προσλαμβανω για πληροφοριοδοτη μου για το ΟΡ. πως μπορεις και εισαι τοσο ενημερος?:hihi2:
Apr 26 2011 16:30
Wild Monkey → zoro77
Λοιπόν, αν και δε συμπαθώ τα ΟΡ fanboys μπορώ να πω ότι είσαι απ ' τους πιο συμπαθείς OPtards στο φόρουμ (no offense, dont hit me plz:)).
Apr 25 2011 21:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed