Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → zoro77

Thankies
Sep 20 2011 20:44
Photo

zoro77 → metalmusicmaniac

Συμφωνω με αυτο που λες. Θα τα δεις κι εσυ μολις πας σε πανεπιστημιο ή σχολη(σου ευχομαι να περασεις οπου επιθυμεις) κι εκει θα κρινεις καλυτερα.
Sep 20 2011 20:43
Photo

Η αλήθεια είναι οτι πολλοί μου φίλοι είναι στο πανεπιστήμιο (λόγω ξαδέρφης) και μ'έχουν ρωτήσει αρκετές φορές για τέτοιου είδους θέματα και συμφωνώ μαζί σου οτι ο χρόνος πρέπει να κρίνει και το λέω και σε πολλούς φίλους μου που κομματοποιούνται από τα 15 τους. Μ'έχουν προτείνει κι εμένα να μπω σε παρόμοιου είδους οργανώσεις Δεν κάνει τίποτα :D
Sep 20 2011 20:34
Photo

δεν σου πα να αλλαξεις γνωμη, απλα ασε τον χρονο να κρινει. Thanks για το request!
Sep 20 2011 20:30
Photo

Κοίταξε, ξέρω τι είδους οργάνωση είναι το ΜΑΣ(οι μισή μου παρέα είναι στη ΚΝΕ και έχουν διασυνδέσεις με το ΜΑΣ. Έχω μιλήσει με αρκετά παιδιά από'κει. Ξέρω τι γίνεται, και μη νομίζεις, συμφωνώ αρκετά με αυτά που λέει το ΜΑΣ
Sep 20 2011 20:25
Photo

[SPOILER][QUOTE=metalmusicmaniac;529981] Και όντως είναι το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών). Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι οργανώσεις και τη γλιτώνεις που και που[/QUOTE][/SPOILER] κρατα ενα μικρο καλαθακι. Στο λεω απλα απο την μεχρι στιγμης εμπειρια μου. Κι εσυ οσο μεγαλωνεις(οπως κι ολοι μας) θα διαμορφωνεις μια καλυτερη εικονα για το τι συμβαινει γυρω;)
Sep 20 2011 20:14
Photo

zoro77 → Six Winged Angel

ok θενξ. Να σαι καλα!
Sep 20 2011 13:41
Photo

Six Winged Angel → zoro77

Χμμ κατά κύριο κανόνα όχι To Getter Robo Armageddon και τo GaoGaiGar FINAL είναι στην ουσία οι πρόγονοι του gurren lagann. Το πρώτο έχει 13 επεισόδια και το δεύτερο έχει μόλις 7 (είναι και τα 2 OVA) Το Getter Robo armageddon είναι ουσιαστικά sequel του παλιού getter robo (check youtube) που έδειχνε και στην ελληνική τηλεόραση αλλά το βλέπεις και μόνο του. Το GaoGaiGar FINAL (αυτό που έχω για signature) είναι sequel στη σειρά GaoGaiGar (49 eps) αλλά βλέπεται και σκέτο. Αν πάντως δεν έχεις πρόβλημα με έναν πιο παιδικό τόνο θα πρότεινα να δεις πρώτα την σειρά πριν το FINAL. Εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα! To Super Robot Wars OG inspector είναι 26άρα σειρά κανονική, sequel του SRW OG divine wars, αλλά το divine wars είναι σάπιο anime και δεν το προτείνω :P (και τα δύο προέρχονται από τα αντίστοιχα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ video games του game boy advance). Υποθέτω βλέπεται και σκέτο αλλά αν θέλεις mecha ποζεριές, φανταχτερά πετσόματα και explosions everywhere forever αυτό είναι το anime σου :P
Sep 20 2011 13:09
Photo

Α θενξ! Μολις δω καποια αλλα που χω κατεβασει θα τα κοιταξω κια αυτα. Εχουν πολλα επεισοδια?
Sep 20 2011 12:56
Photo

Six Winged Angel → zoro77

Indeed, το gurren lagann είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου anime και ένα από τα καλύτερα που έχω δει~ Eurika Seven δεν έχω δει ακόμα αν και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Είμαι και τεράστιος fan του Evangelion (που λένε ότι μοιάζει έστω και ελάχιστα) και πιστεύω θα μου αρέσει. Εφόσων πάντως σου άρεσε το ΤTGL μπορείς να τσεκάρει Getter Robo Armageddon, GaoGaiGar FINAL και Super Robot Wars OG the inspector
Sep 20 2011 12:51
Photo

παντως φιλε γαματη σειρα οπως και να χει:P Κατι αλλο επειδη (απο το σετακι) φαινεται οτι σ αρεσουν τα mecha θα θελα να σε ρωτησω αν εχεις δει το Eurika seveN? Θενξ εκ των πρωτερων:)
Sep 20 2011 12:43
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

Η επικοινωνια η δικια μας ειναι σε αλλο επιπεδο xD
Sep 20 2011 11:50
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

αυτο το πραγμα να γραφουμε μαζι κακια συνηθεια :P
Sep 20 2011 02:57
Photo

HawkEyesMihawk1 → zoro77

γεια σου και σενα :)