Community Status Updates

zoro77 → didimakia
:hbd:χρόνια πολλά για χθες(και λογικά για τον αδερφό σου). καλώς ήρθες στο κλαμπ των ενηλίκων:cake:

Phantom Duck → zoro77
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αυτό συμβαίνει επειδή όταν παίζεις κάποια παιχνίδια στον arcade τομέα του forum, δεν αλληλεπιδράς με τον server και σε κάνει log out αυτόματα ύστερα από 1.440 δευτερόλεπτα (δηλαδή 24 λεπτά). Δοκίμασε να πατήσεις την επιλογή "stay logged in", λογικά δεν θα σε πετάει έξω από το forum. Αν δεν δουλέψει, ίσως να παίζει κάποια ρύθμιση με τον browser σου. Ψάξε να βρεις κάποια ρύθμιση του στυλ να μην γίνεσαι αυτόματα logged out ύστερα από μία συγκεκριμένη περίοδο αδράνειας.[/SIZE][/FONT]

zoro77 → Pirate King
δυστυχώς φίλε pirate king η απερισκεψία του oda σε έφαγε ως προς το avatar. Η ουλή είναι στο άλλο μάτι.

zoro77 → Phantom Duck
έχω ένα παράπονο. Στο arcade mode όταν παίζω ένα παιχνίδι πολύ ώρα (περίπου 10-20 λεπτά) και το τελειώνω μετα μου γράφει ένα μήνυμα ''you are not logged in'' με συνέπεια όταν ξανακάνω log in να μη σώζονται τα ρεκόρ μου. π.χ pac-man έχω 71000κάτι αντί για 93000κάτι και λίγο πιο πριν στο mahjong δεν μου σώθηκε ένα πολύ βελτιωμένο ρεκόρ(1020) από αυτό που μου έχει σωθεί(280)

zoro77 → Fandom
[QUOTE]
:P Α και ειμαι ο Γιαννης απο Γαλατσι :P
P.S zoro77 λες να σε ξερω ? :P
[/QUOTE]
εξαρτάται από ποιο σχολείο ήσουν.

zoro77 → didimakia
thanks. Αυτό με τα 64 επεισόδια το είδα σε ένα site αλλά το wiki έλεγε 51, και λέω τι παίζει εδώ?

didimakia → zoro77
[U]
[/U][url=http://www.animecrazy.net/fullmetal-alchemist-brotherhood-anime/]Animecrazy[/url] για Streaming
[URL="http://bleach-network.com/media/fullmetal-alchemist-2-anime-downloads"]Bleach-network (register κανε)[/URL] για download
και ειναι 64 επεισοδεια... μπερδευτηκα εγω ^^

didimakia → zoro77
Ειναι διαφορετικη εκδοση απ το απλο Full Metal Alchemist
Το Brotherhood πηγαινει με την ιστορια του Manga ενω το απλο κανει δικια του... Προφανως το BH ειναι κλασσεις ανωτερο..
Τι λινκ θες? Download ή Streaming?

zoro77 → didimakia
ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου:thumbup:. Μπορείς να μου πεις και τo site?:D Και κάτι άλλο δεν κατάλαβα αν το brotherhood είναι στο full metal alchemist ή είναι διαφορετικό anime?:?