Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας


Φωτογραφία

zoro77 → Gol D Asos

[QUOTE] p.s. χαιρετω την παρεα εδω!!;) :hi: [/QUOTE] :DΕγω σε χαιρετώ εδώ
Οκτ 23 2010 15:05
Φωτογραφία

Fandom → zoro77

apo t 4o ... u ?
Οκτ 23 2010 12:57
Φωτογραφία

MikamiTeru → zoro77

AEK ειμαι. Απλα προσπαθω να μιλω αντικειμενικα. Κατι που γινεται μονο απο το 2% του πληθυσμου, οσον αφορα το ποδοσφαιρο.
Οκτ 23 2010 09:16
Φωτογραφία

Kamui → zoro77

εδω και μια ζωη φιλοσοφω και εχω ανακαλυψει πολλα.Η ψυχη μου ομως,ειναι μια απολυτη αβυσσος που πολυ δυσκολα ισως καταφερω ποτε να ξεδυαλυνω.
Οκτ 23 2010 01:39
Φωτογραφία

zoro77 → Kamui

μακάρι να μη φοβάσαι κάτι. Αλλά αν το φιλοσοφήσεις περισσότερο ίσως κάτι να βρεις. Δεν το είδα σαν πλάκα όμως. Be friend?:D
Οκτ 23 2010 01:07
Φωτογραφία

Kamui → zoro77

Εγω δεν φοβαμαι κατι συγκεκριμενο.Απλα το ενστικτο μου με κανει να τρεμω και να κλεινω τα ματια μου.Παντως το περιμενα πως θα νομιζατε πως ισως εκανα πλακα [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/progress.gif[/IMG]
Οκτ 23 2010 00:57
Φωτογραφία

zoro77 → MikamiTeru

ρε τι ομάδα είσαι(σε έχω ξαναρωτήσει στο thread ''ποδόσφαιρο'')? με έχεις μπερδέψει ΠΑΟ ή ΑΕΚ?
Οκτ 23 2010 00:23
Φωτογραφία

zoro77 → Kamui

για πλάκα βρε το έγραψα αυτό στο ''πολεμικές τέχνες'' Πάντως αυτό για το φόβο που λες όλοι έχουν σε κάτι είτε αυτό είναι μη τις φάει είτε μήπως δε γράψει καλά σε κανένα διαγώνισμα...
Οκτ 23 2010 00:12
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

ευχαριστώ. Βασικά σου έγραψα γιατί έχω ψάξει σε πολλά torrent sites και δεν έχω βρει παιχνίδια one piece
Οκτ 22 2010 18:29
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Γενικά για PSX-PSP υπάρχουν 5 παιχνίδια. Το Grand Battle (PSP) που μάλλον αυτό μου λες ότι έχεις παίξει, που είναι παρόμοιο με το Grand Battle Rush του PS2. Τώρα από παιχνίδια του PSX είναι: -Grand Battle (PSX) -Grand Battle 2 -Ocean of Dreams -Tobidase Kaizokudan Τα 2 πρώτα είναι στη λογική του ομώνυμου για PS2 αλλά έχουν κάποιους διαφορετικούς χαρακτήρες (πχ, το Grand Battle 2 έχει τον Karu!). Γραφικά προηγούμενης γενιάς, μάχες σε 2 διαστάσεις, παρόλα αυτά εγώ τα απόλαυσα. Ως τα μοναδικά που έχω τερματίσει σου προτείνω να τα τσεκάρεις, αν και παλιά, είναι ό,τι πρέπει για One Piece fans. Τώρα το 3ο δεν είναι ξύλο, όσο το έπαιξα έχει κυρίως διαλόγους επιλέγοντας τι θα πεις κάθε φορά, και είναι και στα γιαπωνέζικα, οπότε αν ξέρεις δοκίμασέ το. Όσο για το τελευταίο, αυτό δεν το έχω καν κατεβάσει, δεν ξέρω τι παίζει αλλά μάλλον είναι σαν το Ocean of Dreams! Ελπίζω να σε κάλυψα! Α, δεν ξέρω πολλά από PSP, αν μπορείς να παίξεις συγκεκριμένα παιχνίδια του PSX ή οποιοδήποτε, σου έγραψα γενικά τι παιχνίδια έχω βρει, δεν γνωρίζω αν παίζουν 100% σε PSP.
Οκτ 22 2010 06:48
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

είδα σε ένα ποστ σου ότι μίλαγες για παιχνίδια one piece. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κανένα παιχνίδι στο PSX-PSP(εκτός από το Grand Battle που το έχω παίξει) ή σκέτο PSP? Σημείωση: Το PSX-PSP είναι παιχνίδια του PS1 που με ειδικό πρόγραμμα παίζονται και στο PSP.
Οκτ 22 2010 00:13
Φωτογραφία

zoro77 → RiDeLub

ΟΚ. Βασικά και εγώ σκέφτηκα να στο γράψω μόνο σε εσένα σε μήνυμα, απλά θεώρησα καλύτερο την απάντηση σου στο ερώτημά μου να τη ξέρουν όλοι,
Οκτ 21 2010 22:49
Φωτογραφία

RiDeLub → zoro77

Απάντησα στο ερώτημά σου κάνοντας Edit στο προηγούμενο post μου, για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος. Γενικά θεωρώ ότι η αναφορά του chapter number δεν κάνει κακό.
Οκτ 21 2010 22:43
Φωτογραφία

zoro77 → Phantom Duck

βασικά το κοιταξα, αλλά που μπορω να βρω αυτή την επιλογή που μου πρότεινες?(stay logged in):hot:
Οκτ 20 2010 19:27
Φωτογραφία

didimakia → zoro77

Σ'ευχαριστω πολυ :D
Οκτ 20 2010 15:33