Community Status Updates

zoro77 → Gol D Asos
[QUOTE]
p.s. χαιρετω την παρεα εδω!!;) :hi:
[/QUOTE]
:DΕγω σε χαιρετώ εδώ

MikamiTeru → zoro77
AEK ειμαι. Απλα προσπαθω να μιλω αντικειμενικα. Κατι που γινεται μονο απο το 2% του πληθυσμου, οσον αφορα το ποδοσφαιρο.

Kamui → zoro77
εδω και μια ζωη φιλοσοφω και εχω ανακαλυψει πολλα.Η ψυχη μου ομως,ειναι μια απολυτη αβυσσος που πολυ δυσκολα ισως καταφερω ποτε να ξεδυαλυνω.

zoro77 → Kamui
μακάρι να μη φοβάσαι κάτι. Αλλά αν το φιλοσοφήσεις περισσότερο ίσως κάτι να βρεις. Δεν το είδα σαν πλάκα όμως.
Be friend?:D

Kamui → zoro77
Εγω δεν φοβαμαι κατι συγκεκριμενο.Απλα το ενστικτο μου με κανει να τρεμω και να κλεινω τα ματια μου.Παντως το περιμενα πως θα νομιζατε πως ισως εκανα πλακα
[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/progress.gif[/IMG]

zoro77 → MikamiTeru
ρε τι ομάδα είσαι(σε έχω ξαναρωτήσει στο thread ''ποδόσφαιρο'')? με έχεις μπερδέψει ΠΑΟ ή ΑΕΚ?

zoro77 → Kamui
για πλάκα βρε το έγραψα αυτό στο ''πολεμικές τέχνες'' Πάντως αυτό για το φόβο που λες όλοι έχουν σε κάτι είτε αυτό είναι μη τις φάει είτε μήπως δε γράψει καλά σε κανένα διαγώνισμα...

zoro77 → Getekid
ευχαριστώ. Βασικά σου έγραψα γιατί έχω ψάξει σε πολλά torrent sites και δεν έχω βρει παιχνίδια one piece

Getekid → zoro77
Γενικά για PSX-PSP υπάρχουν 5 παιχνίδια.
Το Grand Battle (PSP) που μάλλον αυτό μου λες ότι έχεις παίξει, που είναι παρόμοιο με το Grand Battle Rush του PS2. Τώρα από παιχνίδια του PSX είναι:
-Grand Battle (PSX)
-Grand Battle 2
-Ocean of Dreams
-Tobidase Kaizokudan
Τα 2 πρώτα είναι στη λογική του ομώνυμου για PS2 αλλά έχουν κάποιους διαφορετικούς χαρακτήρες (πχ, το Grand Battle 2 έχει τον Karu!). Γραφικά προηγούμενης γενιάς, μάχες σε 2 διαστάσεις, παρόλα αυτά εγώ τα απόλαυσα. Ως τα μοναδικά που έχω τερματίσει σου προτείνω να τα τσεκάρεις, αν και παλιά, είναι ό,τι πρέπει για One Piece fans. Τώρα το 3ο δεν είναι ξύλο, όσο το έπαιξα έχει κυρίως διαλόγους επιλέγοντας τι θα πεις κάθε φορά, και είναι και στα γιαπωνέζικα, οπότε αν ξέρεις δοκίμασέ το. Όσο για το τελευταίο, αυτό δεν το έχω καν κατεβάσει, δεν ξέρω τι παίζει αλλά μάλλον είναι σαν το Ocean of Dreams!
Ελπίζω να σε κάλυψα!
Α, δεν ξέρω πολλά από PSP, αν μπορείς να παίξεις συγκεκριμένα παιχνίδια του PSX ή οποιοδήποτε, σου έγραψα γενικά τι παιχνίδια έχω βρει, δεν γνωρίζω αν παίζουν 100% σε PSP.

zoro77 → Getekid
είδα σε ένα ποστ σου ότι μίλαγες για παιχνίδια one piece. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κανένα παιχνίδι στο PSX-PSP(εκτός από το Grand Battle που το έχω παίξει) ή σκέτο PSP?
Σημείωση: Το PSX-PSP είναι παιχνίδια του PS1 που με ειδικό πρόγραμμα παίζονται και στο PSP.

zoro77 → RiDeLub
ΟΚ. Βασικά και εγώ σκέφτηκα να στο γράψω μόνο σε εσένα σε μήνυμα, απλά θεώρησα καλύτερο την απάντηση σου στο ερώτημά μου να τη ξέρουν όλοι,

RiDeLub → zoro77
Απάντησα στο ερώτημά σου κάνοντας Edit στο προηγούμενο post μου, για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Γενικά θεωρώ ότι η αναφορά του chapter number δεν κάνει κακό.

zoro77 → Phantom Duck
βασικά το κοιταξα, αλλά που μπορω να βρω αυτή την επιλογή που μου πρότεινες?(stay logged in):hot: